Zaio Posted October 21, 2007 Share Posted October 21, 2007 Да не мислиш, че някой ще му разреши да направи "реален" титулярен отбор. Просто ръководството е "треньора"....за жалост ;\ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eleutherios Posted April 1, 2008 Share Posted April 1, 2008 (edited) Официално: България на Евро 2008 за сметка на Испания България ще играе на Евро 2008, научи Sportal.bg. Днес в централата на БФС на "Иван Асен" е получен факс от УЕФА, в който шефовете на европейския футбол официално канят отбора ни да участва на финалите в Австрия и Швейцария през това лято. Свободната квота за "лъвовете" идва, след като Мишел Платини и неговите сътрудници са взели окончателно решение да изхвърлят Испания от шампионата. Както е известно, Ла Фурия бяха с последно предупреждение за суровото наказание, заради намеса на правителството във футболните дела в страната. Според последните проучвания на изпратените в страната емисари на УЕФА, Хосе Луис Сапатеро и правителството му продължават пряко да се месят в делата на испанската футболна федерация и не са си взели забележка от предупреждението. "Имаме удоволствието да Ви уведомим, че националният отбор на България може да се включи в Европейското първенство в Австрия и Швейцария на мястото на Испания, чиито отбор няма да бъде допуснат до участие в надпреварата. Вашият тим има най-добри показатели от всички отбори, които не достигнаха до класиране на шампионата", се казва в писмото подписано лично от Мишел Платини. България трябва да потвърди участието си на еврофиналите най-късно до петък. Източник http://sportal.bg/ Пак ли ще гледаме излагации... Поне ще стане малко по-интересно. aaaahha хванах се... Edited April 1, 2008 by Eleutherios Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted April 1, 2008 Share Posted April 1, 2008 Аз пък бих казал чести 1-ви Април Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted April 1, 2008 Share Posted April 1, 2008 Аз пък бих казал чести 1-ви Април абсолютно Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vartkes Posted April 1, 2008 Share Posted April 1, 2008 Не виждам кой друг може да заеме мястото на Испания. Ние сме най-достойни. Е, има и някви там англичани, ама те не стават Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dunc Posted April 2, 2008 Share Posted April 2, 2008 Тва като го четох в началото и аз се хванах и такъв веднага вдигам телефона и викам:"Баща така и така" и почвам да му цитирам статията и той ми вика "Абе момче неска е 1-ви април" и аз чак тогава се саферих за кво става въпрос Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDFU Posted March 4, 2010 Author Share Posted March 4, 2010 Само аз ли не съм съгласен с обвиненията срещу Иван Иванов за головете на Полша вчера? При първия гол съвсем правилно си блокира нападателя. Не беше достатъчно близо за да успее да скочи навреме и направи единственото правилно решение. При втория гол пък успя да се пребори за високата топка и се опита да я подаде на Ст. Ангелов, но той просто не беше на мястото си. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dunc Posted March 4, 2010 Share Posted March 4, 2010 Аз този път реших въобще да не се занимавам и да си хабя нервите и изобщо и не съм отразявал нащия мач, докато играеха, само накрая се информирах с краен резултат. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted March 5, 2010 Share Posted March 5, 2010 и аз така. предпочетох да гледам Холандия - САЩ, поне играха на хубав терен и пълен стадион Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted March 6, 2010 Share Posted March 6, 2010 Аз този път реших въобще да не се занимавам и да си хабя нервите и изобщо и не съм отразявал нащия мач, докато играеха, само накрая се информирах с краен резултат. +1, аз се отдадох на Франция - Испания. ето и нещо интересно около нашия национален: http://sportni.bg/index.phtml?tid=40&oid=2540571 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dunc Posted March 6, 2010 Share Posted March 6, 2010 Абе все Бербатов им е крив.Че и той не си дава докрай зор верно е, но и Стенли колко пъти е излизал само за да отчете дейност в мача, без да прави нищо и колко пъти и той се беше правил на ощипана госпожица и всичко му беше криво. Обаче никога не е отнасял толкова критики както Бербо. Бербатов от няколко години насам го плюят нонстоп. Отделно аз също съм на мнение, че кво можеш да направи, като до теб в отбора играят супер футболисти като Сърмов, Чавдар Янков и Иван Иванов. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted March 6, 2010 Share Posted March 6, 2010 Малеееее, тая статия като я прочетох - онемях! Ако наистина останалите играчи говорят така - скръб! Че толкова и такива дървета с кастинг проведен в арденската гора няма да се съберат! Не могат да си оправят краката, нямат дробове да тичат цял мач с малко по-високо темпо, не могат веднъж да влезнат като хората, за тактическа дисциплина да не говорим. И тръгват да търсят проблемите в някой, който за разлика от тях - може! Майчице миличка... скоро и Лихтенщайн ще почнат да ни бият... Не, честно, като излезнат от националния отбор Бербо, Стилян и Мартин - ще идем в четвърта урна... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Rumbata Posted March 6, 2010 Share Posted March 6, 2010 (edited) Майчице миличка... скоро и Лихтенщайн ще почнат да ни бият... Не, честно, като излезнат от националния отбор Бербо, Стилян и Мартин - ще идем в четвърта урна... Стига бе, отдолу се задава свежо и кадърно поколение! Справка - "успехите" на младежите....кой не е играл с тях, той не ги е бил Edited March 6, 2010 by Rumbata Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dunc Posted March 10, 2010 Share Posted March 10, 2010 Фенове искат нов национален стадион в Пловдив, вместо в София Нов национален стадион, който да приема мачовете на националния отбор по футбол да се изгради в Пловдив, а не в София. Идеята се породи в интернет пространството от група фенове, които смятат, че ако трикольорите играят срещите си във втория по големина град в страната, ще имат по-голяма подръжка от страна на феновете. Както е известно държавата планира изграждането на нов национален стадион, който да отговаря на всички международни изисквания за провеждане на футболни мачове. Дискусията около възможността това да се случи в Пловдив набира скорост в социалната мрежа "Facebook", където е създадена група в подкрепа на идеята. Там са поместени пет точки в полза на предложението. sportal.bg Защо трябва националният стадион да бъде в Пловдив а не в София? 1. Пловдив е най-футболния град у нас и там националите ще се радват на по-силна подкрепа. Доказателство за това е посещаемостта и атмосферата на мачовете на пловдивските отбори, която е по-висока от тази на софийските, въпреки че едните са в дъното на таблицата, а другите в челото и въпреки че София е с 4 пъти повече население от Пловдив. Стадион Васил Левски се пълни само във важните мачове и то заради привържениците от другите градове, на останалите срещи остава почти празен, което се отразява отрицателно на играта и духа на националите. Едно е цял стадион да пее химна, друго е 1000 софийски семкари да псуват като на мач от В група! За доказателство че Пловдив е столицата на футбола у нас говори и факта, че въпреки мизерното състояние на базите в този град, там се създават повече таланти, отколкото в софийските школи и всяка година има трансфери от Пловдив към София. 2. Пловдив се намира във вътрешността на страната и ще идват повече запалянковци от цяла България. А София е в най-западната част и е прекалено далеко за хората от Варна, Бургас, Стара Загора и т.н. 3. С един куршум - два заека Ако държавата построи нац. стадион в Пловдив, той ще може да се ползва и от Ботев и Локомотив. Първият и вторият в италианското първенство играят на един и същ стадион, защо Ботев и Локо да не играят и те на общ, поне докато един от двата клуба не си построи собствен. Така освен че държавата ще помогне на българския клубен футбол, ще осигури и възвращаемост на инвестицията от билетите за мачовете на двата пловдивски гранда. По-добре отколкото да стои празен в София и да носи само разходи на българския данъкоплатец. 4. Пловдив е южен град Климатичните условия в Пловдив са по-благоприятни и за тревната настилка, и за футболистите, и за публиката. 5. Ще се възстанови баланса в България Комунистите искаха (и успяха) изкуствено да струпат всичко в столицата - политика, институции, спорт, култура, население, образование, икономика, по примера на Москва. Наруши се равновесието в българската държава от което страдат всички големи градове, дори и самата София. Преместването на националния стадион в Пловдив е малка крачка към възстановяване на това равновесие, а това че мачовете на волейболните национали се играят във Варна също е положително и има резултат - препълнени трибуни. Грешка е и построяването на нова национална спортна зала в София. А какви са предимствата националният стадион да е в София? Ако питате някой софиянец, той ще ви каже: "Националният стадион трябва да е в София, защото тя е столица на България..." и точка! Никакви логични доводи! Призовавам всички пловдивчани (и не само) да се активизират и да разпространяват идеята за национален стадион в Пловдив, пишете на пловдивските медии (и не само), пишете на пловдивския кмет и общински съветници, пишете на БФС, пишете на Бойко, Стоичков и т.н. Създайте подписка - виртуална или реална, група във Фейсбук, пишете в сайтовете на пловдивските отбори за да разпространите идеята. Аз не съм от Пловдив и нямам нищо общо с вашия град, освен че много го харесвам, но ще се радвам да има национален стадион там, защото България и българският футбол ще спечелят от това! Силен национален отбор без стадион в Пловдив и силен български футбол без Ботев и Локо Пд няма да има! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted March 10, 2010 Share Posted March 10, 2010 Епа тея повече глупости нямаше как да изпишат. Ебахти футболния Пловдив, ебахти грандовете, хахаха. То бива бива, ама толкова вече не бива. Националния стадион мястото си му е в столицата, затова е национален стадион. И в Пловдив един голям стадион ще се напълни ама на куково лято с тия изплющяни отбори. Локо и Ботев вече не са и скоро няма да бъдат това което бяха преди 20 години. Само мечтателите си вярват, че нещо подобно може да се случи. Те не могат да си напълнят клубните стадиони, ще пълнят голям стадион. Да не говорим, че един от най-добрите стадиони в България си седи като паметник заради малоумието на кметове, общинари и друга подобна паплач. Как да стане тая работа, национален стадион в Пловдив, не ми е ясно. "Силен национален отбор без стадион в Пловдив и силен български футбол без Ботев и Локо Пд няма да има!" - направо превзеха кочината тия момчета. Ако стадиона не е в Пловдив, направо се закриват всякакви първенства, национални отбори и всичко що е футбол. Не че е лоша идеята де. Като гледам и националния и клубния футбол у нас, са на особено високо ниво. С тях и без тях ама айде, поне семкаджиите да има къде да си продават семките. Само да им събира някой данъци, че да има някаква далавера за общината. Не мога да повярвам че може да има хора дето чак до толкова да не мислят с главите си и да не гледат реално на нещата. Колко трябва да си ограничен за да ти мине изобщо такава мисъл през главата не знам. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted March 10, 2010 Share Posted March 10, 2010 Много просто бе, Весо - требе 'си як УЛТРАС р'ийш ли, с поне два избити зъба, минимум 5 малоумни татуировки и т.н., картинката ти е ясна. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted March 10, 2010 Share Posted March 10, 2010 Аз още не мога да спра да се смея, само като се сетя за тая глупост и ме избива на смях. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted May 20, 2010 Share Posted May 20, 2010 Колко ли още ще ни мажат куцо и сакато докато се оправи национала... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted May 21, 2010 Share Posted May 21, 2010 Да се оправи!? При настоящата власт!? И обслужването на мениджърски интереси в националния отбор!? И траги-комичното ни първенство? Няма да се оправи. Ще ни оправят. Футболни джуджета, футболни гиганти, а ние ще обясняваме, как вече няма слаби отбори, как сме нямали късмет, как има и такива мачове... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
earache Posted May 21, 2010 Share Posted May 21, 2010 Тъжно, но истина... Някой за Синсити или БИАД тая вечер? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted August 11, 2010 Share Posted August 11, 2010 Трагедия... само така мога да опиша вялите опити за игра на отбора. Чудно, сега, когато не играе Бербо, кой ще набедят за виновник за плачевната игра? Баси, Черно Море стои по-добре на терена... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
paagrio Posted August 11, 2010 Share Posted August 11, 2010 ТО ИМА само един виновник обаче е синче на шефа и 'асковския специалист си прави пас Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDFU Posted September 3, 2010 Author Share Posted September 3, 2010 (edited) Днес мачът, ще може ли да се гледа по някоя чужда телевизия и коя? Edited September 3, 2010 by JDFU Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted September 3, 2010 Share Posted September 3, 2010 (edited) TV+ БГ? http://theplamen.blogspot.com/2010/08/blog-post_30.html BBC UK или Скай? Edited September 3, 2010 by host Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDFU Posted September 3, 2010 Author Share Posted September 3, 2010 TV+....ако намеря булсатком Просто ми се струва по-лесно да намеря чужда телевизия или неин стрийм. Въпроса е да не е кодирано предаването по това време. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts