Jump to content
BulForum.com

Каква камера - miniDV, miniDVD или HDD

Recommended Posts

Sony DVD с оптика на Carl Zeiss, защото в крайна сметка всичко зависи от оптиката. Или ако имаш пари- по-скъпичка HD разбира се, щото най-евтините силно се съмнявам, че са качествени. За miniDV не те съветвам. Това е остаряла техника.

Прекрасен избор! Оптичният зуум не е много, но е достатъчен. Супер е камерата, няма да сбъркаш с нея.

Обаче четох за минусите - батерията издържа само 2 часа и се зарежда като батерията не се маха, ами трябва да е сложена. И няма viewfinder, което не знам за какво служи. Как стои въпроса при другите фотоапарати с тези минуси

Стандартната батерия на камера издържа около 100 минути. Абсолютно в рамките на нормалното. Като самата батерия може да се заменя в последствие с по-големи, като може да се доката до 7-8 часа примерно. Така че 2 часа за стандартна батерия не е никакъв минус, а си е направо плюс.

....няма viewfinder, което не знам за какво служи....

Viewfinder-ът се явява като дублаж на екранчето - напр. ако искаш да не хабиш батерията, изключваш екрана и гледаш само през визьора.

такова не ми трябва! Никога няма да го ползвам. А относно зареждането. Как става при други модели. Като махнеш батерията или стои вътре

• 2 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...