Radev Posted August 21, 2007 Share Posted August 21, 2007 От много време ми разправят ,че сателитният интернет изисквал специални части за да го ползваш. Специален хард диск, доста рам и .... От къде може да се провери кой предлага такива неща на пазара. Също така цените на приемо-предавателите,чинийте и декодерите за подобен интернет. Общо взето ми трябва информация за това какви артикули са ми нужни за да ползвам интернет на места където няма прекарана стационарна мрежа за интернет. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xeon Posted August 21, 2007 Share Posted August 21, 2007 Като гледам не е никак евтино: http://www.skydslbg.com/index.htm Link to comment Share on other sites More sharing options...
zizirixo Posted August 22, 2007 Share Posted August 22, 2007 ако не е тайна за какво ти е сателитен интернет... има много по-дори оферти... ако не ти трябва скорост, а мобилност и wireless-a е добра възможност! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.