Jump to content
BulForum.com

Gizmo vs. Skype

бат Ицо

Recommended Posts

абе всеки ,кой може, кой не може позва скайп....затова сме принудени и ние да го ползваме, а иначе има едно огромно неудобство - защо трябва и двамата да са задължително онлайн за да се получи съобщение, при всяка друга програма пишеш , изключваш се , другия като влезе си прочита съобщението , без значение дали ти си он , или оф..........аз лично за чат ползвам QIP

И как по точно си претърси компа ???

Ми как взимаш една отверка отваряш и търсиш...

SAGITARIUS, доста глупав въпрос.. ми как явно с програма.. и аз не съм намирал в гизмо паяци до сега

абе всеки ,кой може, кой не може позва скайп....затова сме принудени и ние да го ползваме, а иначе има едно огромно неудобство - защо трябва и двамата да са задължително онлайн за да се получи съобщение, при всяка друга програма пишеш , изключваш се , другия като влезе си прочита съобщението , без значение дали ти си он , или оф..........аз лично за чат ползвам QIP

това е така въпреки че за офлайн комуникация хората отдавна са измислили email :)

Джизмо та Джизмо. Това не е нищо повече от един SIP client....но като гледам още не сте открили, кое е най-хубаво на този софт :music

а то е ? я светни нас непросветените че мразя да инсталирам софт за проби пък qip-то до момента ми стика за чат ама знам ли току-виж туй джизмо се окаже интересно

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...