SAGITARIUS Posted September 17, 2007 Share Posted September 17, 2007 И как по точно си претърси компа ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Rumbata Posted September 19, 2007 Share Posted September 19, 2007 абе всеки ,кой може, кой не може позва скайп....затова сме принудени и ние да го ползваме, а иначе има едно огромно неудобство - защо трябва и двамата да са задължително онлайн за да се получи съобщение, при всяка друга програма пишеш , изключваш се , другия като влезе си прочита съобщението , без значение дали ти си он , или оф..........аз лично за чат ползвам QIP Link to comment Share on other sites More sharing options...
DELUXe Posted September 19, 2007 Share Posted September 19, 2007 И как по точно си претърси компа ??? Ми как взимаш една отверка отваряш и търсиш... SAGITARIUS, доста глупав въпрос.. ми как явно с програма.. и аз не съм намирал в гизмо паяци до сега Link to comment Share on other sites More sharing options...
blame Posted September 25, 2007 Share Posted September 25, 2007 Джизмо та Джизмо. Това не е нищо повече от един SIP client....но като гледам още не сте открили, кое е най-хубаво на този софт Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted September 25, 2007 Share Posted September 25, 2007 абе всеки ,кой може, кой не може позва скайп....затова сме принудени и ние да го ползваме, а иначе има едно огромно неудобство - защо трябва и двамата да са задължително онлайн за да се получи съобщение, при всяка друга програма пишеш , изключваш се , другия като влезе си прочита съобщението , без значение дали ти си он , или оф..........аз лично за чат ползвам QIP това е така въпреки че за офлайн комуникация хората отдавна са измислили email Джизмо та Джизмо. Това не е нищо повече от един SIP client....но като гледам още не сте открили, кое е най-хубаво на този софт а то е ? я светни нас непросветените че мразя да инсталирам софт за проби пък qip-то до момента ми стика за чат ама знам ли току-виж туй джизмо се окаже интересно Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.