djadomraz Posted December 17, 2007 Share Posted December 17, 2007 Съвсем нормална някоя, само да няма български език Аз всъщност на линк към някой торент се надявах Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted December 17, 2007 Share Posted December 17, 2007 Аз също съм с екстендет версия и е около 600мб инсталация ... работи си напълно нормално в сравнение с предишните релийзове , които съм ги изнамирал . Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 17, 2007 Share Posted December 17, 2007 Аз всъщност на линк към някой торент се надявах Ами Assassin горе е дал един линк за Master Collection. Пробвай дали няма да можеш да свалиш само DVD-то с Photoshop. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted December 19, 2007 Share Posted December 19, 2007 Започни да сваляш това и като ти даде да избираш, свали само DVD-тата на PS. Друг вариант е да намериш Designer's Premium, а не Master Collection-а. Мерси много намерих си точно каквото ми трябваше Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted September 15, 2008 Share Posted September 15, 2008 значи не знам дали точно тук да пиша, но не мисля да отварям нова тема .... става въпрос за шрифт на кирилица във photoshop-а - izhitsa той е кирилизиран, но проблема идва когато в photoshop се обърне на кирилица да пиша с него. просто не го разпознва и си слага този, който е по подразбиране или предишния. не знам защо така се получава, но примерно в coreldraw нямам проблеми с него, а в друга векторна програма (на adobe) положението е както при photoshop-а т.е. има нещо с продуктите на adobe - или настройките, или просто този шрифт не encode-нат както трябва, за да могат да го ползват ... някакви идеи Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted September 15, 2008 Share Posted September 15, 2008 Adobe продуктите имат проблеми с някой от шрифтовете на кирилица. Поне до сега не съм намерил решение, но и не ми се е случвало особено много пъти. Какъв формат е шрифта? Мисля, че трябва да е OpenType, за да го разпознава без проблеми. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted September 15, 2008 Author Share Posted September 15, 2008 На предни инсталации съм запомнил един шрифт, който май е дефолтен в Windows, и все ми се набиваше в очи, че около него все имаше нещо, Myriad Pro, или нещо такова беше. На сегашната не съм усещал тоя проблем, но и нова версия сложих. С коя версия на PS имаш този проблем? Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted September 15, 2008 Share Posted September 15, 2008 Myriad Pro е шрифта, към който сменя програмата ако не разпознае зададения като кирилизиран. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted September 16, 2008 Share Posted September 16, 2008 Adobe продуктите имат проблеми с някой от шрифтовете на кирилица. Поне до сега не съм намерил решение, но и не ми се е случвало особено много пъти. Какъв формат е шрифта? Мисля, че трябва да е OpenType, за да го разпознава без проблеми. шрифта е TrueType и се изписва Izhitsa или Izhitza не го разпознава нито в CS2, нито в CS3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted September 16, 2008 Share Posted September 16, 2008 За протокола да отбележя че с фотошоп 7 тръгва без проблем. Както и с CS3 Свалих фонта от тук Link to comment Share on other sites More sharing options...
kanara Posted December 15, 2008 Share Posted December 15, 2008 Имам следния проблем когато се опитам да си инсталирам CS3.Когато стартирам сетъпа ми показва това .Ако може малко помощ ще съм признателен Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted December 15, 2008 Share Posted December 15, 2008 Удрайте по един гугъл чат пат Link to comment Share on other sites More sharing options...
bluedog Posted March 23, 2009 Share Posted March 23, 2009 Така,имам следния проблем,дано някой напреднал ми помогне:направих колаж на кучето ми със шапка,но ръбовете са твърде "остри" и бие много на очи.Как мога да ги направа по-реалистични? Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted March 23, 2009 Share Posted March 23, 2009 Правиш шапката на отделен лейър, селектираш лейъра, Select - Modify - Feather. Избираш си колко да ги заглади, тестваш няколко варианта докато стигнеш там където на теб ти е удобно. Shift+Ctrl+I и после триеш. Ще ги направи така, сякаш си ги минал с полу-прозрачна четка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.