Jump to content
BulForum.com

Adobe Photoshop CS3

tedy

Recommended Posts

Аз също съм с екстендет версия и е около 600мб инсталация ... работи си напълно нормално в сравнение с предишните релийзове , които съм ги изнамирал .

Аз всъщност на линк към някой торент се надявах :)

Ами Assassin горе е дал един линк за Master Collection. Пробвай дали няма да можеш да свалиш само DVD-то с Photoshop.

Започни да сваляш това и като ти даде да избираш, свали само DVD-тата на PS. Друг вариант е да намериш Designer's Premium, а не Master Collection-а.

Мерси много намерих си точно каквото ми трябваше :D

• 8 months later...

значи не знам дали точно тук да пиша, но не мисля да отварям нова тема .... става въпрос за шрифт на кирилица във photoshop-а - izhitsa

той е кирилизиран, но проблема идва когато в photoshop се обърне на кирилица да пиша с него. просто не го разпознва и си слага този, който е по подразбиране или предишния. не знам защо така се получава, но примерно в coreldraw нямам проблеми с него, а в друга векторна програма (на adobe) положението е както при photoshop-а т.е. има нещо с продуктите на adobe - или настройките, или просто този шрифт не encode-нат както трябва, за да могат да го ползват ...

някакви идеи :unsure:

Adobe продуктите имат проблеми с някой от шрифтовете на кирилица. Поне до сега не съм намерил решение, но и не ми се е случвало особено много пъти. Какъв формат е шрифта? Мисля, че трябва да е OpenType, за да го разпознава без проблеми.

На предни инсталации съм запомнил един шрифт, който май е дефолтен в Windows, и все ми се набиваше в очи, че около него все имаше нещо, Myriad Pro, или нещо такова беше.

На сегашната не съм усещал тоя проблем, но и нова версия сложих.

С коя версия на PS имаш този проблем?

Adobe продуктите имат проблеми с някой от шрифтовете на кирилица. Поне до сега не съм намерил решение, но и не ми се е случвало особено много пъти. Какъв формат е шрифта? Мисля, че трябва да е OpenType, за да го разпознава без проблеми.

шрифта е TrueType и се изписва Izhitsa или Izhitza

не го разпознава нито в CS2, нито в CS3

• 2 months later...

Имам следния проблем когато се опитам да си инсталирам CS3.Когато стартирам сетъпа ми показва това :confused .Ако може малко помощ ще съм признателен ;)

• 3 months later...

Така,имам следния проблем,дано някой напреднал ми помогне:направих колаж на кучето ми със шапка,но ръбовете са твърде "остри" и бие много на очи.Как мога да ги направа по-реалистични?

Правиш шапката на отделен лейър, селектираш лейъра, Select - Modify - Feather. Избираш си колко да ги заглади, тестваш няколко варианта докато стигнеш там където на теб ти е удобно. Shift+Ctrl+I и после триеш.

Ще ги направи така, сякаш си ги минал с полу-прозрачна четка.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...