Ghetto_Freak Posted August 18, 2007 Share Posted August 18, 2007 Значи искам да Ви попитам понеже не ми стана много ясно какво представлява тази специалност . Та ако някой знае какво представялва и какво ще се изучава да ми даде малка информацийка . Моля ви от рода на " аве виж си справочника " да не пишат . Като много разбират да си мълчат . Благодаря ви ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eleutherios Posted August 19, 2007 Share Posted August 19, 2007 Ще излезеш инж. на полиграфични машини, т.е. ще можеш да правиш всичко на тия маши, както да ги ремонтираш и настройваш така и да знаеш как да работиш на тях. Това знам, обаче мисля че май ще има и учене на някаква програма. То не може ами е сигурно но незнам точно каква или какви. Но лошото е че от тази специалност се излиза инж. в конкретна област докато има друга която е много по развита и перспективна. Не че тази е лоша Аз съм МТТ Link to comment Share on other sites More sharing options...
SouLReAVeR Posted August 20, 2007 Share Posted August 20, 2007 Само да отбележа, че тази специалност я вкараха миналата година май(когат бях последна година магистър) и не мисля че базата(учебната и материалната) на университета ще е много богата точно за нея, а също така ще липсват и преподаватели-специалисти в областта. Съвета ми е да се ориентираш към Сф, а ако ти се остава тук, към някоя от утвърдените специалности - КСТ, АИУТ, Ел.техника, Електроника, Маш.строене и т.н. П.п. Иначе мисля че ще получиш знания за печатарските машини - все пак те са полиграфията.. бях работил в печатница и да ти кажа честно не останах с доби впечатления... но все пак избора си остава твой. Успех при избора. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.