ZGAN Posted January 17, 2004 Share Posted January 17, 2004 kak ti se vijdat izrazite kato: www.warez.ru,PC,win,VGA,Sound,MP3,DivX napisani na latinica...ili shte trqbva vseki put da prevkluchvam ot BG kum USA po 100 pati v post ? Izobshto mislq che temata vseki put kato se pusne stava oshte po tupa.Az lichno ne pisha na kirilica na puk na vsichki deto iskat da pishat na kirilica...ne mi preche da shtrakna Ctrl+Shift i da pisha na latinica...ama me kefi kvi ste egoisti i go pravq na puk na vsichki vi /seriozno go pravq na puk ne go kazvam samo taka/. Predstavete si slednata situaciq: Mlado linux potrebitelche si e kachilo linux s grafichna sreda /X primerno/ puska foruma vijda samo maimuni...toq pich nqma da se pochustva dobre.I predi tam raznite mu linux gurovci da pochnat da mi obesnqvat che ima kirilica za lin shte im kaja "da ima no ne vseki moje da se spravi" P.S JOKe ne mi kazvai che pri redhat /fedora/ go imalo na gotov paket samo cukvash i trugva Az lichno nikoga nqma da preimna na kirilica suvetvam i drugite da ne go pravqt.Kirlicata e dobra za portalen sait ma ne i za forum v koito vsqka vtora duma e naimenovanie na komputarna chast ili neshto ot sorta. P.S 2 maddrum ne mi obesnqvai za warez.ru naroda...istruva se NO Peace , NO Respect P.S.3 tazi tema dosta me iznervi predlagam da se pusne poll sled kolko vreme shte bude suzdadena sushtata tema ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Tinkertrain Posted January 17, 2004 Share Posted January 17, 2004 abe oburkah linkovete odeve. etoq toq link vijte. nadulgo i nashiroko e obsujdano. Don't worry ... close topic Link to comment Share on other sites More sharing options...
earache Posted January 17, 2004 Share Posted January 17, 2004 Не че имам против латиницата, ама тя е супер противна, не мога да понасям някои букви направо. А пък най се дразня някой като ми пише ч с 4 и ш с 6, или пък вместо h пише x. Ако толкова искаш да прилича на кирилица, пиши си на кирилица бе мама му стара... Link to comment Share on other sites More sharing options...
maddrum Posted January 17, 2004 Share Posted January 17, 2004 P.S 2 maddrum ne mi obesnqvai za warez.ru naroda...istruva se ЗГАН не си прав! Нарочно го казах! п.с. виж к'во готино ти звучи ника на български! И няма вариант да бъде объркан. Аз лично доста време си мислех, че значи "Циган"... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne_Hrani_Maiko Posted January 17, 2004 Share Posted January 17, 2004 Az lichno nikoga nqma da preimna na kirilica suvetvam i drugite da ne go pravqt.Kirlicata e dobra za portalen sait ma ne i za forum v koito vsqka vtora duma e naimenovanie na komputarna chast ili neshto ot sorta. ZGAN misli to4no kato men. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vankata Posted January 17, 2004 Share Posted January 17, 2004 Тази тема се разисква най-малко за трети път и май стана супер банална. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aLieNs Posted January 17, 2004 Share Posted January 17, 2004 Po lesno i po burzo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted January 17, 2004 Share Posted January 17, 2004 ЗГАН, ти си моя герой. Продължавай да правиш всичко на инат, само така можеш да се издигнеш в очите на хората... Link to comment Share on other sites More sharing options...
-k- Posted January 17, 2004 Share Posted January 17, 2004 A zashto ne samo na latinica? Eto nqkolko argumenta w polza na mnogoobrazieto: 1. Wsqka OS (win, linux) po default nqma problemi s latinicata. Za da se kachi kirliwica obache trqbwa naj-malko da go ukazhesh izrichno po wreme na instalaciq. Izwod: zadylzhenieto da se pishe samo na kirliwica awtomatichno lishawa ot prawo na glas horata bez kirliwica na PC-to. 2. Ako w daden post ima wyobshte nqkakyw smisyl dali kirliwicata (ili latinicata) dobawqt (ili namalqt) ot tozi smisyl? Ako spora e za "forma i sydyrzhanie" - az sym za sydyrzhanieto. Edin citat: "Edno wreme s pachi pera se pisheha zlatni misli, a sega sys zlatni pera se pishat pachi misli". Izwod: zadylzhenieto da se pishe samo na kirliwica nqma da dowede do izdigane na niwoto na post-owete. A ako trugnem po tazi liniq sledwashtata stypka trqbwa da e "Komisiq za predwaritelen pregled i ewentualno dopuskane do publikuwane na post-owe"? Kak se naricha towa, cenzura li? 3. Prawila da se nalagat samo kogato towa e zhizneno neobhodimo. Ako se prieme zadylzhitelnata kirliwica, foruma shte izgubi mozhe bi 10-15% ot potrebitelite si. Sled nqkoj mesec nowo prawilo shte izgoni oshte 5% ili 20%. Zashto? Za da mogat ostanalite nakraq 20 users da pishat spazwajki wsichki prawila? Naj-golemite prostotii se wyrshat wse w imeto na blagorodni kauzi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.