kotora Posted August 18, 2007 Share Posted August 18, 2007 http://bt.wrzru.com/details.php?id=10109[/url] ето един торент който преди малко качих.Свалете го заслужава си. Link to comment Share on other sites More sharing options...
X-sert Posted August 18, 2007 Share Posted August 18, 2007 в заглавието на тема не можеш да слагаш емотикони.Махни това : punk защото хората ще си мислят че Haste The Day са hardcore punk EDIT:сега се сетих че имената на темите не могат да се променят Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eleutherios Posted August 18, 2007 Share Posted August 18, 2007 Трябваше ли да отваряш цяла тема за това. А торента не е хич добре оформен, даже suX Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted August 18, 2007 Author Share Posted August 18, 2007 pi4 ae da si gleda6 tvoita tema i da ne govori6 mn. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eleutherios Posted August 18, 2007 Share Posted August 18, 2007 Ще говоря колкото си искам защото аз съм от отбор Музика и не ми харесва когато някои качва толкова зле оформен торент от който се разбира само че стила е Метъл и името на групата. Първо седни прочети правилата и тогава ми говори по този начин И виждам че въобще незнаеш за кво става въпрос като цяло, нз за каква моя тема говориш Ако си 2ри клас ти е простено, иначе... Ае и много поздрави!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted August 19, 2007 Share Posted August 19, 2007 и кат си в отбор музика някъв шеф ли си? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sk8er Posted August 22, 2007 Share Posted August 22, 2007 Тва ли е хардкор бе?Пф...често Link to comment Share on other sites More sharing options...
earache Posted August 23, 2007 Share Posted August 23, 2007 Някой ако може да намери слита Vendetta / Skinflick / Last Hope 3-way split ще е много яко! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rattlebrain Posted August 23, 2007 Share Posted August 23, 2007 Support your local scene, ала-бала. Те тея не са съвсем локални, ама се тая, за точене едва ли ще го намериш. Обложката на диска кърти, между другото. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tool Posted August 30, 2007 Share Posted August 30, 2007 Някой ако може да намери слита Vendetta / Skinflick / Last Hope 3-way split ще е много яко! Това го имам някъде. Ще се поразровя и ще го кача! Само ще помоля да ме подсетиш утре на лично. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDFU Posted August 31, 2007 Share Posted August 31, 2007 Това го имам някъде.Ще се поразровя и ще го кача! Само ще помоля да ме подсетиш утре на лично. Вече му го метнах ония ден Наистина много як албум. Link to comment Share on other sites More sharing options...
earache Posted August 31, 2007 Share Posted August 31, 2007 Даммм... особено частта на Skinflick е убиец! Имат ли още хави тия симпатяги? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.