samkijot Posted August 18, 2007 Share Posted August 18, 2007 майка ми на работата й е с FS-1000+, но иска да го смени с друг. тъй като си е взела вече тонер касета за него, иска да я използва. в една фирма намерих два други модела (по-нови) на kyocera mita. единят - FS-1030D, е почти същия на външен вид като този, с който е тя в момента, но пише че използва TK-120, докато по-старият е с TK-60. на FS-920 пък консуматива е TK-110/Е по всички личи, че всеки си ползва тонер касета, която няма да пасне на друг модел. интересно ми е, който се е сблъсквал с точно тази марка принтери, какво ще ме посъветва - да се търси нов FS-1000+, като се използва наличната касета или да се вземе един от по-новите модели и да се прежали консуматива, който вече е купен. благодаря предварително. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Error Posted August 18, 2007 Share Posted August 18, 2007 Играл съм си и с двата принтера. Особена разлика няма. Единственото, което прави впечатление е скоростта. При FS-1000+ мисля, че беше 12 страници в минута. Както забелязваш при FS-1030D печатането става по-бързо. Зависи за какво и трябва. Ако печата много 1030-ката ще и е по-удобна. И следващия път без значение каква е касетата свиркай, ще ти покажа от къде да взимаш резервни части както и тонер на убийствени цени Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted August 18, 2007 Author Share Posted August 18, 2007 ... а относно FS-920 някакви впечатления? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Error Posted August 18, 2007 Share Posted August 18, 2007 ... а относно FS-920 някакви впечатления? Ами за него само съм пълнил касети, ама като го гледам повече ми прилича на пластмасова домашна играчка от колкото на кадърен офис принтер. Имай на предвид, че старите модели ги правят по-здрави от новите. Та за това според мен, най-добре ще е да си ползва FS-1000+ Даже мисля, че при Вальо Импактото имаше точно такива за по 140тина лева. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.