Jump to content
BulForum.com

Принтери Kyocera Mita

Recommended Posts

майка ми на работата й е с FS-1000+, но иска да го смени с друг. тъй като си е взела вече тонер касета за него, иска да я използва. в една фирма намерих два други модела (по-нови) на kyocera mita. единят - FS-1030D, е почти същия на външен вид като този, с който е тя в момента, но пише че използва TK-120, докато по-старият е с TK-60. на FS-920 пък консуматива е TK-110/Е

по всички личи, че всеки си ползва тонер касета, която няма да пасне на друг модел. интересно ми е, който се е сблъсквал с точно тази марка принтери, какво ще ме посъветва - да се търси нов FS-1000+, като се използва наличната касета или да се вземе един от по-новите модели и да се прежали консуматива, който вече е купен.

благодаря предварително.

Играл съм си и с двата принтера. Особена разлика няма. Единственото, което прави впечатление е скоростта. При FS-1000+ мисля, че беше 12 страници в минута. Както забелязваш при FS-1030D печатането става по-бързо. Зависи за какво и трябва. Ако печата много 1030-ката ще и е по-удобна. И следващия път без значение каква е касетата свиркай, ще ти покажа от къде да взимаш резервни части както и тонер на убийствени цени ;)

... а относно FS-920 някакви впечатления?

Ами за него само съм пълнил касети, ама като го гледам повече ми прилича на пластмасова домашна играчка :) от колкото на кадърен офис принтер. Имай на предвид, че старите модели ги правят по-здрави от новите. ;) Та за това според мен, най-добре ще е да си ползва FS-1000+ :P

Даже мисля, че при Вальо Импактото имаше точно такива за по 140тина лева. :P

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...