stuner Posted December 30, 2007 Share Posted December 30, 2007 Здравеите не съм прочел цялата тема защото не разполагам с много свободно време,но имам едно запитване кам някои които е карал или е наясно,а именно въпроса ми е:Кои мотор на браво е по добър 1.6 1.8 2.0 и какви са им плиусовете и минусите,колко горят,наистина ли са със толкова слаби предници колкото разправят и общо взето такива работи каквото се сетите.Може и на пм благодаря ви Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted December 30, 2007 Share Posted December 30, 2007 Здравеите не съм прочел цялата тема защото не разполагам с много свободно време,но имам едно запитване кам някои които е карал или е наясно,а именно въпроса ми е:Кои мотор на браво е по добър 1.6 1.8 2.0 и какви са им плиусовете и минусите,колко горят,наистина ли са със толкова слаби предници колкото разправят и общо взето такива работи каквото се сетите.Може и на пм благодаря ви Ако можеш да си позволиш HGT, вземи него. С едно филтърче и звука му става уникален. По-скъпо и по-трудно му е обслужването щото почти няма място. Но при правилните хора всичко става. Иначе в Динекспрес искат 700 лева за обслужване. Харчи си задължително 10 и над 10 в града. Но трябва да попаднеш на читаво такова по възможност НЕ от Италия. Те за тва са евтинки там....... Имаше една тема за сравняване на разхода на 1.4, 1.6, 1.8 и 2.0 във форума на Фиат. Точно за Браво ставаше дума. Може да и хвърлиш едно око, но също така гледай и кой от къде е щото трафика в София е различен от тоя в ПЛД Link to comment Share on other sites More sharing options...
stuner Posted December 30, 2007 Share Posted December 30, 2007 Мерси колега Link to comment Share on other sites More sharing options...
GammaRay Posted May 13, 2008 Share Posted May 13, 2008 Аз мисля, че неможе да се каже за най-големия производител на превозни средства с ДВГ, че е на дъното.На дъното е завода в Торино, в клас леки, по качество на изработка, но не и по разработки на двигатели и дизайн!!!!!.FIAT произвеждат също - камиони,самолетни агрегати, трактори кранове и т.н.... + Ферари, което ми се струва, че май не е било никога на дъното....всъщност май никога не се е отделяло от върха Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted May 17, 2008 Share Posted May 17, 2008 Аз мисля, че неможе да се каже за най-големия производител на превозни средства с ДВГ, че е на дъното.На дъното е завода в Торино, в клас леки, по качество на изработка, но не и по разработки на двигатели и дизайн!!!!!.FIAT произвеждат също - камиони,самолетни агрегати, трактори кранове и т.н.... + Ферари, което ми се струва, че май не е било никога на дъното....всъщност май никога не се е отделяло от върха Носи се слух, че във връзка с клиентските шасита и тяхната забрана Матешиц ще продаде дела си от Скудерия Торо Росо на Ланча(FIAT), а ние нека си ги чакаме да фалират Link to comment Share on other sites More sharing options...
vach0 Posted September 21, 2011 Share Posted September 21, 2011 Накрая си стигнахме до най-голямата истина "Няма лоша кола има зле подържана кола".Много хора говорят колко са слаби окачванията на френските автомобили а аз от толкова години имам Рено такива проблеми не съм имал.Много хора познавам които твърдят че Опел измислили ръждата ама като видят на един приятел Кадета и като чуят че е на 20 години и 400 000 км. и всички си извъртат думите и невярват.Много казват че Фиат са боклук ама пак има такива които си го купуват. Така че за всяка марка си има фенове и колкото някой да твърдят че Рено,Пежо,Фиат,Алфа и т.н. са боклук има хора които си ги обичат и си ги карат.Това е всеки да си кара каквото иска. П.П.Относно снимката на Ланча това не е кой знае колко уникално.Все пак има Сеат Ибиза с двигател на който пише Порше. Евала това е истината.И една кола кара ли се много няма как да не и се повреди нещо .. А колкото до тази класация е егати и смешната ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.