Defender Posted January 17, 2004 Share Posted January 17, 2004 Abe imame si v ka6ti edin bokluk Apolo P1200 koito e po licenz na HP dori polzva negovite glavi.Ta vaprosniqt printer kato pe4ata nqkakav dokument ili kakvoto i da bilo preska4a redovi kato nqkoi ot redovete sa po nasiteni ot drugi. V na4aloto pomislih 4e e ot glavata no uvi kupih druga glava no problema si e sa6tiq.4istil sam gi mnogokratno i 4rez drivera i s aceton,no rezila e sa6tiq ( Nqkoi znae li za kakvo stava vapros? Link to comment Share on other sites More sharing options...
antaro Posted January 17, 2004 Share Posted January 17, 2004 ............................ http://warez.ru/invision/index.php?showtopic=5648 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Defender Posted January 19, 2004 Author Share Posted January 19, 2004 A be Antaro ti 4ete6 li vaob6te.Horata na tozi link govorqt za lazerni printeri a moq e mastilen!!!!!!.Parvo 4eti posle mi davai linkove Link to comment Share on other sites More sharing options...
fon_tomov Posted January 19, 2004 Share Posted January 19, 2004 Chesno kazano takav printer nikoga ne sam podkarval, no opitai da slozish drug driver (po-star, po-nov, a be druga versia da e drivera) ako ne si opital veche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_Gudo Posted January 19, 2004 Share Posted January 19, 2004 A be Antaro ti 4ete6 li vaob6te.Horata na tozi link govorqt za lazerni printeri a moq e mastilen!!!!!!.Parvo 4eti posle mi davai linkove Principa na deistvie e po4ti sa6tiq. Ako nameri6 driver-i za tozi printer i nqkoy drug ot seruqta pod Win XP 6te sam ti blagodaren ako gi UPLOAD-ne6 ili dade6 link. Link to comment Share on other sites More sharing options...
antaro Posted January 19, 2004 Share Posted January 19, 2004 Abe imame si v ka6ti edin bokluk Apolo P1200 koito e po licenz na HP dori polzva negovite glavi.Ta vaprosniqt printer kato pe4ata nqkakav dokument ili kakvoto i da bilo preska4a redovi kato nqkoi ot redovete sa po nasiteni ot drugi.V na4aloto pomislih 4e e ot glavata no uvi kupih druga glava no problema si e sa6tiq.4istil sam gi mnogokratno i 4rez drivera i s aceton,no rezila e sa6tiq ( Nqkoi znae li za kakvo stava vapros? Damm ama nikade ne si napisal che e LAZEREN i pri tova i az sum na mnenie che principa na deistvie e pochti edin i susht... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Defender Posted January 20, 2004 Author Share Posted January 20, 2004 Principite na deistvie sa korenna razli4ni be hora.Otnosno driverite:Pod XP drivera e drug ,no problema e sa6tiqt.Vaprosa e 4e printera si ba4ka6e i izvednaj vze da pravi tiq problemi.Az si mislq 4e problema e v Hardware i za tova vi pitam na nqkogo dali mu se e slu4valo ne6to podobno.Ina4e vatre e s hardware na HP,dori polzva glavi na HP.Ako nqkoi e imal sa6tiq problem s HP da svirka Link to comment Share on other sites More sharing options...
fon_tomov Posted January 20, 2004 Share Posted January 20, 2004 Vaprosa e 4e printera si ba4ka6e i izvednaj vze da pravi tiq problemi. Taka triabvashe da kazesh oshte v nachaloto. Iavno problema e po karantiata na printera. Nai-dobre go zanesi v niakoi serviz da go poglednat ili si kupi nov. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.