John_Cena Posted August 17, 2007 Share Posted August 17, 2007 Здравейте , народе..Исках да ви питам знаете ли по някакав на4ин дали мога да направя така4е К750 да 4ете doc-формат или txt?!Моляви трябва ми спешен отговор..БлагоДаРя ПреДваРителНО! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted August 17, 2007 Share Posted August 17, 2007 Ми той си чете txt и без да го караш. Просто си качваш текстовия файл в папката за интернет страници. Link to comment Share on other sites More sharing options...
John_Cena Posted August 17, 2007 Author Share Posted August 17, 2007 Teddy-King Благодаря ти много..Но само като е на латинеца го 4ете..Ина4е като е на кирилица дава някви знаци..Можеш ли да ми кажеш как мога да го оправя да 4ете и кирилица? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted August 17, 2007 Share Posted August 17, 2007 Не. Използвам конвертор и обръщам кирилицана на шльокавица. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HEMO Posted August 17, 2007 Share Posted August 17, 2007 Модифицирана версия на Opera mini.Чете .тхт формати и на кирилица-има възможност да избираш между няколко формата(iso,win,utf) Дърпаш и инсталираш от ТУК Повечко инфо ей в ТАЯ ТЕМА Нещо ако има нещо не ясно свиркай да помагаме Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilb Posted August 17, 2007 Share Posted August 17, 2007 Може да се качи на този телефон с карта 1гб всички книги от библиотека "Иван Вазов" .Ще питате - Как? На телефона се качва джава приложение с обем 20-тина килобайта, което чете книгите, а самите книги се правят така: Чрез програма текстът се преобразува в джава файл и се качва на телефона, като цялата процедура трае не повече от половин минута! За повече информация и за сваляне на програмките - ТУК Разбира се съществуват поне още хиляда начина, но аз използвам този и съм доволен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoDL1Ke Posted August 18, 2007 Share Posted August 18, 2007 А може просто да си свалиш приложението "Book Reader" Link to comment Share on other sites More sharing options...
бат Ицо Posted August 18, 2007 Share Posted August 18, 2007 http://www.getjar.com/software/Sony-Ericsson/K750 Стана тя, че смартфон не ти трябва Link to comment Share on other sites More sharing options...
tonitec Posted August 18, 2007 Share Posted August 18, 2007 Има едно джава приложение "Microsoft Word". Мисля обаче, и то не се справя с кирилицата. Във всеки случай чете DOC. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Белов Posted October 8, 2007 Share Posted October 8, 2007 На тази тема попаднах най-бързо.. Имам следния проблем: В събота през нощта ми се изписа че ми е паднала батерията. Помислих че е нещо нормално и се зареждаше в неделя през целия ден. Излезнах на кафе и пак ми падна батерията. Снощи преди да си легна отново го сложих за зареждане но този път чрез зарядно (а не от компютъра). Сега ставам..постоя 2-3 минути и отново ми даде че ми е паднала батерията. Какъв е вашия съвет ? Да го занеса на сервиз ли ? Купуван е от Германос преди година ако не се лъжа някъде и до сега не е имало проблеми.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.