Jump to content
BulForum.com

Въпрос относно СЕK750i

Recommended Posts

Здравейте , народе..Исках да ви питам знаете ли по някакав на4ин дали мога да направя така4е К750 да 4ете doc-формат или txt?!Моляви трябва ми спешен отговор..БлагоДаРя ПреДваРителНО!

Ми той си чете txt и без да го караш. Просто си качваш текстовия файл в папката за интернет страници.

Teddy-King Благодаря ти много..Но само като е на латинеца го 4ете..Ина4е като е на кирилица дава някви знаци..Можеш ли да ми кажеш как мога да го оправя да 4ете и кирилица? :wacko:

Модифицирана версия на Opera mini.Чете .тхт формати и на кирилица-има възможност да избираш между няколко формата(iso,win,utf) Дърпаш и инсталираш от ТУК Повечко инфо ей в ТАЯ ТЕМА Нещо ако има нещо не ясно свиркай да помагаме :)

Може да се качи на този телефон с карта 1гб всички книги от библиотека "Иван Вазов" :) .Ще питате - Как? На телефона се качва джава приложение с обем 20-тина килобайта, което чете книгите, а самите книги се правят така:

Чрез програма текстът се преобразува в джава файл и се качва на телефона, като цялата процедура трае не повече от половин минута! :)

За повече информация и за сваляне на програмките - ТУК

Разбира се съществуват поне още хиляда начина, но аз използвам този и съм доволен.

• 1 month later...

На тази тема попаднах най-бързо..

Имам следния проблем: В събота през нощта ми се изписа че ми е паднала батерията. Помислих че е нещо нормално и се зареждаше в неделя през целия ден. Излезнах на кафе и пак ми падна батерията. Снощи преди да си легна отново го сложих за зареждане но този път чрез зарядно (а не от компютъра). Сега ставам..постоя 2-3 минути и отново ми даде че ми е паднала батерията. Какъв е вашия съвет ? Да го занеса на сервиз ли ? Купуван е от Германос преди година ако не се лъжа някъде и до сега не е имало проблеми....

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...