Jump to content
BulForum.com

koi kakuv sport.....

Recommended Posts

Ami az treniram karate ot 5 godi6en... na4i ve4e 11 godini

p.s.:sportuvaite 6toto naciata debelee i trqbva da sa stqgame

brao , e az treniram boini izkustva ot 10 godini shtoto po4nah ot 6 godishen :)

zanimavah se 7 godini s shotokan , ot 3 godini ve4e treniram thai box

a mejdu drugoto sam treniral po4ti vsi4ki sportove koito sashtestvuvat bez grebane , shahmat , kurling , golf i rugbi :)

lubimite mi sportove sa volleyball , tenis na kort , BILQRD nai ve4e :) :punk

P.S. : vidqh 4e nqkoi iskal s Wing Tsun da se zanimava... snejko ne se luji :) kvo kato e sazdadeno ot jena , trima ot wing tsun ednovremenno gi napraih sus shiroki gazove i glavi trudni za risuvane i bqha s po edna glava i neshto po visoki ot men , a treniraha ot po 4-5 godini :) mai si kazva dumata 4e e ot jena sazdadeno ??? :unsure:

• Replies 240
  • Created
  • Last Reply

Харесвам екстремните спортове карам aggressive skates, практикувал съм скално катерене за съжаление обаче само веднъж :cry и много искам пак, карал съм и малка ветроходна лодка и също много ми се кара пак, а иначе играя футбол, волейбол, тенис на корт, тенис на маса....... :)

И аз тренирах карате обаче само 4 години!!

Първо имаше много хора и като ме изблъска един в земята(с главата надолу :tongue,а бях някаде 1-ви клас)бях решил да се отказвам,ама после ми беше кеф и ходих редовно!!Само че преди 1-2 години нямаше хора само аз и един пич ходехме, и се разпадна групата :cry !Много ми помогна тоя спорт!!Почти не се разболявах и много добре ми действаше!!

Едит:Ся каратето го замениха скейта,тенис на маса(много съм добър!! :) ),плуване и баскетбол,обаче много ще ми липсват синините и джонгите!!

И аз тренирах карате обаче само 4 години!!

Първо имаше много хора и като ме изблъска един в земята(с главата надолу :tongue,а бях някаде 1-ви клас)бях решил да се отказвам!

.....

Много ми помогна тоя спорт!!

ми в бойните спортове или ги биеш - или те те бият :)

.....

и на мен много ми е помогнал тоя спорт!! не може ли един мъж (момче :rolleyes: ) да се бие , че да защити себе си или някой скъп за него човек , не е мъж !

П.С. : пък и много уважавам бойните изкуства заради дисциплината в тях , самодисциплинирането на което ни учат и същевременно укрепва , закалява телата и ги прави здрави :punk

Общо взето е много хубав спорт каратето(няма значение какво)!

Обаче имам много приятели които викат:"Ти луд ли си уе!!Ще ида там да ми счупят някоя ръка..." и такива глупости!И тва го казват щото са гледали по ТВ-то как Жан Клод Ван Дам вади сърцето на някой после му къса кракът и го бие с него... :laughing:

А като ставаш по-добър,когато повалиш някой от ония гадните дето ти се правят на много силни щото са тренирали повече, тва е неуписуем кеф!! :P

az pak ne treniram za tova 4e da pokaja na nqkoi kolko sam dobar istinata e da se samodisciplinira6 i da si po spokoen ako stane ne6to takova i ne da ubie6 protivnika a prosto da izbiqga6 ot situaciqta no vapreki tova minalata godina stanah 1vi na balkansko parvenstvo v garciq po fightingi sq mislq taq godina v garciq da go zatvardq kato 4upa o6te nqkoi nos s golqmo udovolstvie mainata mu na disciplinata :rulez: :starwars: :blowup:

az pak ne treniram za tova 4e da pokaja na nqkoi kolko sam dobar istinata e da se samodisciplinira6 i da si po spokoen ako stane ne6to takova i ne da ubie6 protivnika a prosto da izbiqga6 ot situaciqta no vapreki tova minalata godina stanah 1vi na balkansko parvenstvo v garciq po fightingi sq mislq taq godina v garciq da go zatvardq kato 4upa o6te nqkoi nos s golqmo udovolstvie mainata mu na disciplinata :rulez:  :starwars:  :blowup:

brao ti kuv stil praktikuvash ?

az pak ne treniram za tova 4e da pokaja na nqkoi kolko sam dobar istinata e da se samodisciplinira6 i da si po spokoen ako stane ne6to takova i ne da ubie6 protivnika a prosto da izbiqga6 ot situaciqta no vapreki tova minalata godina stanah 1vi na balkansko parvenstvo v garciq po fightingi sq mislq taq godina v garciq da go zatvardq kato 4upa o6te nqkoi nos s golqmo udovolstvie mainata mu na disciplinata :rulez:  :starwars:  :blowup:

Я кажи си верно к`ъв стил тренираш,защото аз сем тренирал близо 5 години карате и до колкото си спомням на последните съзтезания на,които ходих беше внесен нов правилник

awe hora, imam golqm merak da se zahvana s nqkakvo boino izkustvo, ama ne znam s kakvo. Misleh da se zapi6a na Kioko6in ama edin priqtel koito trenira6e mi kaza po-dobre da ne se zapisvam 6toto samo 6tqli da me izkurtat i sled godini 6tqli da mi 6trqkat kolenete kato hoda. :P Mnogo bil brutalen sparinga i ako sum se zapi6el trqbvalo da si posvetq jivota na tova, 6toto sled vreme drugo nqma da moga da prava. :D I drugi podobni raboti. I sega se 4uda na kakvo da se zapi6a. Q nqkoi spec da me posavetva. Obmislql sum da se zapisvam na thai box ama i predstava si nqmam kvo e tva i dali 6a mi haresa kato stil i dali 6te mi e ot polza. :P

Тренирал съм Таекуон-до но само 3 месеца ходил съм на плуване но спрях. аз цъкам футбол или волейбол. Сега се зарибих тренирам вкъщи и така подържам форма. :D

awe hora, imam golqm merak da se zahvana s nqkakvo boino izkustvo, ama ne znam s kakvo. Misleh da se zapi6a na Kioko6in ama edin priqtel koito trenira6e mi kaza po-dobre da ne se zapisvam 6toto samo 6tqli da me izkurtat i sled godini 6tqli da mi 6trqkat kolenete kato hoda. :P  Mnogo bil brutalen sparinga i ako sum se zapi6el trqbvalo da si posvetq jivota na tova, 6toto sled vreme drugo nqma da moga da prava. :D  I drugi podobni raboti. I sega se 4uda na kakvo da se zapi6a. Q nqkoi spec da me posavetva. Obmislql sum da se zapisvam na thai box ama i predstava si nqmam kvo e tva i dali 6a mi haresa kato stil i dali 6te mi e ot polza. :P

Абе чак да ти щракат коленете не, но това наистина е най-бруталния стил от всички май. Залага се много на физическата подготовка и по-малко на техниката. Абе щи спукат задника със сигурност :bgrin:

tiger  къде тука в Пловдив има шото смятам и аз да се занимавам с брейк.

Ima vuv sindikalniq dom na vtoriq etaj. "Fast & Flexible" se kazva6e mai. Trenirah tam 2-3 meseca. Qko e. Nau4ih dosta no ne 4ak tolkova 4e da se prava na golqm breikar. Qd me e 4e ne nau4ih helikopter da prava. Abe na teoriq go znam, vlizaneto go prava i opleskvam rabotite :angry1 . Ina4e ne plastika sum dobur ama ne moga da si misla kombinacii. Ina4e vuv "Fast & Flexible" ima edin super dobar plastikar koito 6a ta nau4i na vsi4ko. A ina4e instruktorite tam sa super. Treniorkata se kazva Mariana. Pri neq trqbva da se zapi6e6. Tva deto ti go govora ne znam dali o6te e taka 6toto az trenirah predi 2 godini. :D

P.S. Da znae6 Mariana e malko sadisti4na. :P Ni sa eb**ai s neq 6toto zamerva s kvoto nabara. :D Az bqh mnogo discipliniran pri neq i moga da se pohvala 4e bqh edin ot malkoto koito ne usetiha silata na durveniq kol po guza si i letq6ti 6i6eta ot mineralna voda po glavata si. :P :woot

awe hora, imam golqm merak da se zahvana s nqkakvo boino izkustvo, ama ne znam s kakvo. Misleh da se zapi6a na Kioko6in ama edin priqtel koito trenira6e mi kaza po-dobre da ne se zapisvam 6toto samo 6tqli da me izkurtat i sled godini 6tqli da mi 6trqkat kolenete kato hoda. :P  Mnogo bil brutalen sparinga i ako sum se zapi6el trqbvalo da si posvetq jivota na tova, 6toto sled vreme drugo nqma da moga da prava. :D  I drugi podobni raboti. I sega se 4uda na kakvo da se zapi6a. Q nqkoi spec da me posavetva. Obmislql sum da se zapisvam na thai box ama i predstava si nqmam kvo e tva i dali 6a mi haresa kato stil i dali 6te mi e ot polza. :P

Thai Box !!! nqma kvo da go mislish , v kyokoshin-a za da stanesh dobur purvo trqq da trenirash s godini (4-5) vtoro sha te potroshat dotogava shtoto poznavam vsi4ki v kyokoshin obshtestvoto i te vsi4ki sa HIMICI , ako ti govori neshto... no puk ot druga strana karate-to si e karate trenirash li go 10-15 godini i mojesh da si absolutno siguren v sebe si i vuv vsqka situaciq ... no ako ne ti se zanimava 10-15 godini , ela pri nas - Thai Box .... za 2 godini stavash ubiec GARANTIRAM !!!

offtopic : a shtom neznaesh kvo to4no predstavlqva thai box-a TUK

mojesh da dobiesh nqkva predstava ...

poqsnenie - Remy Bonjasky e v stil Muay Thai (koeto zna4i thai box) za da ne se 4udish , prosto thai boxing e evropeiskoto naimenuvanie na Muay Thai

na stadion plovdiv do grebnata baza i obi4am da ma4kam glavi !!!

dobre we ma4kashtiq , razbrah kvo iskash da kajesh i sha ti predloja da vratnem edin ekek a? :throw: :blowup: :ph34r: :inqn :sayjin :ghost :evil :angry1 :devil :argue :huh: :gangstah: :excl:

blo0d_master дай малко повече инфо за тоя тай бокс. Къде тренираш по-колко се плаща има ли някакви изисквания за възраст, тегло и т.н. Какво основно се тренира, защото не искам да ме попиляват от бой :bgrin: Благодаря ти предварително

blo0d_master дай малко повече инфо за тоя тай бокс. Къде тренираш по-колко се плаща има ли някакви изисквания за възраст, тегло и т.н. Какво основно се тренира, защото не искам да ме попиляват от бой :bgrin: Благодаря ти предварително

A taka. Dai info 6toto i az sum zainteresovan. Toi edin poznat trenira ama ne znam to4no kade. Toi e "malko" himik. Be6e (ne znam dali o6te e) v otbora na Kim po kulturizum i se hrane6e v aptekata prosto. I ot 1-2 godini trenira tai box. Ama az go vijdam 2 puti v godinata, taka 4e dai nqkvo info :D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...