ivancho93 Posted October 8, 2005 Share Posted October 8, 2005 Ми аз тренирам баскет от 4години Балгодаря Link to comment Share on other sites More sharing options...
DamnedSoul Posted November 25, 2005 Share Posted November 25, 2005 Аз тренирам Freerun Ако искате да научите повече за него - преди малко постнах една тема: http://www.evrocom.info/invision/index.php?showtopic=37011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
eurofootball Posted December 3, 2006 Share Posted December 3, 2006 Плуване в спортното даскало на ПЛД Link to comment Share on other sites More sharing options...
Defekt Posted December 4, 2006 Share Posted December 4, 2006 Баскетбол и билярд това е Link to comment Share on other sites More sharing options...
velito Posted February 2, 2007 Share Posted February 2, 2007 Аз като се замисля съм тренирала мнооого спортове .... плуване,волейбол,спортни танци,аеробика иии за сега се застоях на тенис на корт Link to comment Share on other sites More sharing options...
knoppicilin Posted February 2, 2007 Share Posted February 2, 2007 ....мммммда другари, тениса му е майката ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Water4o_bg Posted March 7, 2007 Share Posted March 7, 2007 Хммммм.Аз пък от 5 год играя народни танци.Т'ва е истината.В някои моменти направо българското прелива от мене. Ето каква била тайната, за да станеш pr0 на CS. :PpPpP По темата: Аз разцъквам футбол! Това е истината! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ITACHI Posted March 7, 2007 Share Posted March 7, 2007 Аз играя баскет-тва е истината Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandyr Posted March 7, 2007 Share Posted March 7, 2007 И аз играя баскет Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted March 7, 2007 Share Posted March 7, 2007 Баскетбол и билярд това е Митак , пак мислим еднакво Аз поигравам и ръгби от време на време :ph34r: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ton4o Posted March 7, 2007 Share Posted March 7, 2007 за съм фен на фитнеса,нямам особено тяло,но се зарибявам по железата вече седем години и даже мисля да си взема няква лежанка да си вдигам и в нас Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil'Scrappy Posted March 10, 2007 Share Posted March 10, 2007 Fitnes един мои фриенд казва "по добре тъп и силен от колкото само тъп" Link to comment Share on other sites More sharing options...
DEADMAN WITHIN Posted March 10, 2007 Share Posted March 10, 2007 Фитнес през свободното време и футбол в даскалото Link to comment Share on other sites More sharing options...
AC_Milan Posted May 4, 2007 Share Posted May 4, 2007 футбол. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xciter Posted July 29, 2007 Share Posted July 29, 2007 Тенисче. От 12г. непрофесионално, но пък е забавно Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted October 10, 2007 Share Posted October 10, 2007 Основната ми страст са ските. Сезонът тук започва в края на октомври и понякога го откарва до юни. Когато приключи ски сезона се прехвърлям на байка (включително и екстремен офроуд) и напоследък другата ми страст - голфа. Без да се стряскате, голфа в Британска Колумбия е втория по популярност спорт след хокея и е изключително масово практикуван (естествено има изобилие от всякакви голф терени), т.е. не е "спорт за баровци", защото излиза дори по-евтино от ските (освен ако не искаш да си член на някой снобарски клуб за 12 бона годишно). Целогодишно запълвам времето чат-пат и с посещения на някоя фитенс зала. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.