Jump to content
BulForum.com

забавна игричка "гръмни балона"

zlobil

Recommended Posts

http://games.kefche.com/play/game/1442/

аз от 3 дни съм на 44то ниво и не мога да го мина , игричката е много добра гарантирам че ще ви хареса , ако модерите не харесат темата да я затворят няма да се сърдя ;)

• Replies 61
  • Created
  • Last Reply

Аз съм на 47 ниво. Нерви не ми останаха вече. А и като гледам още колко нива има :cry

44-то ниво е супер смотано. Явно има бъг в играта и понякога бомбите минават през черните квадрати,а би трябвало да отскачат. Иначе го минах по следния начин- стрелката се наглася почти върху отвесните черни квадрати, стреляш/ силата след няколко опита се нацелва/, бомбата отскача в отсрещните черни,удря се в по-близките и пада върху мините,които са върху балоните. С няколко изстрела по левите и по десните се получава.

Наистина са 50. явно съм се заблудил, защото като видях, че остават бая бях на 30 и някое ниво.

27-мо ниво се минава като стреляте по белите яйица, които са долу. Те замразяват тези, които са на горния ред. Втората бомба я изстрелвате и тя подскача по замазените айца и стига до онези, които са оградени с тухли. Само трябва да нацелите точната сила, за да не заседне стрелата в замразените или пък да се забие в най-горната тухла

Шшшш тва 42 ми изпили нервите. :lol:

Усещам как цяла нощ ще циклиш очи пред компа

Хм ся да си довърша аз 28, че ми даваше одеве зор.

Аз така едно по едно и след 3434 дена може и да я превъртя :laughing:

Супер зарибена игра. Добре, че успях да я превъртя, че наближавах ония период на лудост когато не се става от компа до превъртане на играта :)

Еее тва 42 вече не знам кво да го правя.

Едит:Минах го! :DD

Edit2:Хах,превъртях я!Ебаси зарибявката,майнааааааааааааааааа. :D:D

velvet как го мина туй 47, че и аз зе забатачих там бая

Оп минах го

Минах и 50'то, най-трудното :P

Кажи за клетката ве човек, нека да разпусна след добре прекарана :rolleyes: среща :love

Кажи че ми скъса нервите вчера

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...