AGENT_ORANGE Posted January 16, 2004 Share Posted January 16, 2004 a we nekoi znae li kak se downloadi ot nforce.nl i nai ve4e ot izonews plzzz kajete kak 6tot ve4e mi se vze akula P.S. Sorry za glupavia vupros ama ne moa da razbera kak staa tfa Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZGAN Posted January 17, 2004 Share Posted January 17, 2004 tva sa saitove samo za informaciq ot tam ne se svalq tam samo gledash informaciq za tova dali neshto go ima v internet i dali ne i da ne zadavasih glupaviqt vapros "ave ima li vlastelina 4 dvdrip" /primerno/ ot tam neshtata stavat po sloji i sa si chist maistorlug izdirvanto na releases vinagi e bilo "mechtata" na mnogo useri.Da imash vuzmojnosta vsichko koeto izliza da go svalqsh ne e malko /minal sum po tozi put/. taka che ot tam ne se svalq davai requiestite ot tam i se nadqvai nqkoi da ti gi ispalne Link to comment Share on other sites More sharing options...
AGENT_ORANGE Posted January 17, 2004 Author Share Posted January 17, 2004 10xzz za infoto tfa mi trqbva6e da znam P.S.ako moje nekoi ot admite da lock-ne topica Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.