Jump to content
BulForum.com

нокиа E50/E60/E65

Recommended Posts

Някой има ли тел от серичта Е на Нокия? как се държат?

Лично се интересувам за Wi-Fi, проблема ми е че Е50 няма, а Е60 има но няма камера, Е65 има и двете но е слайдър което ме дразни (пук е и по скъп)

някой ще дуде ли съвет или препоръки?

мерси! :D

Някой има ли тел от серичта Е на Нокия? как се държат?

Лично се интересувам за Wi-Fi, проблема ми е че Е50 няма, а Е60 има но няма камера, Е65 има и двете но е слайдър което ме дразни (пук е и по скъп)

някой ще дуде ли съвет или препоръки?

мерси! :D

За нещо с Wi-Fi по-добре си вземи нормално PDA с Windows Mobile 2005 (не 2003!) и за предпочитане с VGA дисплей не 240x320 - виж на HTC моделите и си харесай според цената и възможностите. Твой си е избора ама ако ще е телефон да е телефон, да е малък и лек, като ти трябва за други работи (5% от времето) нека си е отделно устройство което да ги "прави" кадърно (другите работи), не да е някакъв хибрид който хем няма да е малък хем функционалността ще му куца.

Az lichno smqtam da si vzema E60. Tochno fakta che nqma kamera mi haresva. Nqma da trqbva da plashtam pari za neshto koeto nqma da izpolzvam. Bykan e sys vsqkakvi funkcii i ima nai-qkiqt displei koito sym vijdal nqkoga. bilo to na mobilen telefon ili monitor. Strahoten e prosto. Kolegata v rabotata ima takyv i prosto ne moga da mu se naradvam. Zvuka e hubav, mojesh da mu slojish kakvoto ti dusha iska (obrazno kazano). Nqmam tyrpenie da se pribera v BG, za da si go kupq :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...