Jump to content
BulForum.com

Кой с какъв GSM - е в момента!!

lexus86

Recommended Posts

Имам странното чувство че такава тема има отдавна и някой пак я е подкарал в стил 1-3, 1-3....

:laughing: :laughing: :laughing: :beerchug

Аз лично съм много проблемен имам три телефона на трите оператора :D :D

Една NOKIA 6630, NOKIA 1100, и MOTOROLA V360 :P

Хехехехе, ходиш като рейнджър с няколко пищова на кръста, само че в твоя случай са телефони... Дано скоро не пуснат 4ти оператор, защото ще ти трябват тиранти за да не ти падат "гащите" от тежестта на телефоните :)

Не ми казвай само че картите не са ти предплатени... пък то с предплатени карти няма голяма далавера да се говори... т.е. има ама ако теб те набират инак ако ти трябва да звъниш много боли... То не че телефоните ти са много лекички, като ги гледам кои са баш си ти трябват тиранти или отделна чанта специално за тях. Сериозно носиш ли ги винаги със себе си? Винаги съм се чудил на хора които имат повече от 1 телефон и при това си ги носят с тях винаги. На мен сегашния ми тежи и ми пречи, какво остава за няколко "тукмака"...

Аз имам 2 джаджи и нося винаги само 1ния телефон, другата джаджа е едно PDA, което по стечение на обстоятелствата става и за телефон та съм ръгнал някаква карта колкото да не мрънка, даже номера не и знам. PDA-то го ползвам за работа като правя някакъв софтуер за Windows Mobile 2003 и разбира се за навигация като ходя към "шопско" че там без карта и GPS трудно се оправя човек... т.е. така доста по-лесно става и много по-малко мислене е необходимо откъде аджеба сега да мина за да стигна еди си къде си, няма нужда да се помни какво нам си кой си е обяснявал пък и е респектиращо "спокойно ще се оправя, само ми дай точен адрес аз ще намеря начин да дойда, не се притеснявай за мен" :).

Имам странното чувство че такава тема има отдавна и някой пак я е подкарал в стил 1-3, 1-3....

карай, давай начисто, така е по-интересно, другата тема вече е останала в миналото :) жена ми в някакви форуми пише с разни други "мами" и там стане ли 15 страници темата се затваря и се прави нова.....

Ми ако ти харесва тая практика - стане ли темата десет страници, да се затваря и да се прави нова - моля, присъедини се към жена си във въпросния форум, не те спира никой... не си мама, ама карай, свиква се, пък и е състояние на духа, не е задължително да е физическо такова... В този форум има други правила. Много по-удобно е да прегледаш една тема от десет страници, вместо десет теми по една страница.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...