NeRoX Posted August 15, 2007 Share Posted August 15, 2007 Сравнително запазен е. Има няколко драскотинки, не е като чисто нов. Пълен комплект със чифт стерео слушалки, зарядно, USB кабел и диск със софтуер. Има 1 проблем с батерията, която не е много добра и държи около 1-2 денa, но смятам, че ще можете да си я смените, защото не е нищо особенно. Отваряте капачето отзад махате я и слагате новата. Вместо да ви обяснявам какво има вижте ТУК.Паметта и е 512 MB, а не както беше дадено в описанието 1 GB. Ето и актуални снимки: Цената е 100 лв. Подлежи и на коментар! Link to comment Share on other sites More sharing options...
NeRoX Posted August 22, 2007 Author Share Posted August 22, 2007 Нова цена - 80 лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dX Posted August 22, 2007 Share Posted August 22, 2007 Имам интерес, но би ли дал малко повече информация Погледнах сайта.. там пише: o Поддържани формати: MP3 и WMA След като е MP4 player, предполагам чете и mp4-ки.. което ме навежда на мисълта че инфото в сайта ен е пълно. Пробвал ли си го дали чете VBR mp3-та, какво и OGG формат? Също така, какъв е максималния размер на картата? btw, тоя сайт си противоречи.. горе пише че е 512Mb, долу пише 1Gb.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted August 22, 2007 Share Posted August 22, 2007 Имам интерес, но би ли дал малко повече информация Погледнах сайта.. там пише: o Поддържани формати: MP3 и WMA След като е MP4 player, предполагам чете и mp4-ки.. което ме навежда на мисълта че инфото в сайта ен е пълно. Пробвал ли си го дали чете VBR mp3-та, какво и OGG формат? Също така, какъв е максималния размер на картата? btw, тоя сайт си противоречи.. горе пише че е 512Mb, долу пише 1Gb.. Не е задължително....това е същото, както когато на едни тонколонки за компютър ти напишат, че са с мощност 1000W....маркетингов трик. А иначе чете видео, но в ASF формат...и доколкото знам вградената му памет е 512 Mb, а има слот за SD/MMC до 1 Gb. Между другото нямам такъв, но ми се върти в главата, че някъде бях чел за този модел, че наистина чете MPEG4...ако е така, значи просто са пропуснали да го пишат в сайта. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NeRoX Posted August 23, 2007 Author Share Posted August 23, 2007 Тъй като не мога да ви кажа всичко за него пуснах линка където уж трябва да са описали всичко, но явно не са се справили както трябва. Вградената памет е 512 MB има и слот за SD/MMC карта, коет м/д е много удобно. Слагал съм му карта 1 GB и няма никакъв пролем нито лагва нито нищо. Музиката си слагаш mp3-ки и не се притесняваш. Що се отнася до видео форматите недей мисли за някви avi-та или mp4-ки! Във диска със софтуер си има конвертор, който си свършва работата със конвертирането във ASF формат и пикселите. Дисплея е изключително удобен за гледане на видео, защото е доста голям. Диагонала е 10 см. Чете и картинки. Препоръчително е да са във формат 1024х768 и да са JPG, но и за картинките си има конвертор Link to comment Share on other sites More sharing options...
NeRoX Posted August 24, 2007 Author Share Posted August 24, 2007 Какво стана със заинтересованите? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dX Posted August 24, 2007 Share Posted August 24, 2007 ..леко са объркани В заглавието на обявата пише "Продавам MP4-ка Diva FX-92" а в предния си post май казваш че не е mp4 Мисля си по варианта да си взема player + ефтин телефон, или скъп телефон със вграден player.. още не съм го измислил - който даде по добра оферта печели Link to comment Share on other sites More sharing options...
NeRoX Posted August 24, 2007 Author Share Posted August 24, 2007 ..леко са объркани В заглавието на обявата пише "Продавам MP4-ка Diva FX-92" а в предния си post май казваш че не е mp4 Мисля си по варианта да си взема player + ефтин телефон, или скъп телефон със вграден player.. още не съм го измислил - който даде по добра оферта печели Единственото, което не мога да разбера е какво те притеснява в плеъра? Link to comment Share on other sites More sharing options...
NeRoX Posted November 9, 2008 Author Share Posted November 9, 2008 Плейърчето е продадено. Темата може да бъде заключена. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.