Hard Posted August 15, 2007 Share Posted August 15, 2007 Интересувам се къде мога да запиша да уча синтезатор и солфеж в Пловдив Link to comment Share on other sites More sharing options...
maddrum Posted August 15, 2007 Share Posted August 15, 2007 Едно място има! При Бели-Зелени-Червени, в синдикалния дом, но не ги знам дали дават уроци още. Ако се интересуваш пиши ми на PM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted August 15, 2007 Share Posted August 15, 2007 Интересувам се къде мога да запиша да уча синтезатор и солфеж в Пловдив С каква цел имаш намерение да взимаш уроци по едното и другото? П.П. Пиши ми на ЛС, да не пълним излишно темата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted August 15, 2007 Share Posted August 15, 2007 Какво имаш предвид под синтезатор? Сам по себе си синтезатора не може да се ползва като музикален инструмент. Той генерира честоти и създава звук - от там идва и името му. Явно ти трябват уроци по клавир - ами защо не се запишеш на пиано. На мен също ми е мерак, за да мога да позапълня някои дупки от знанията си. Така че ако някой наистина има информация да пише директно тук, за да не се занимава да праща поотделно на всеки ПМ-и(визирам maddrum ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hard Posted August 15, 2007 Author Share Posted August 15, 2007 Добре кажете каде има курсове ...уроци по пияно и солфеж Link to comment Share on other sites More sharing options...
maddrum Posted August 15, 2007 Share Posted August 15, 2007 ето ти информация:ЦЪК! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hard Posted August 15, 2007 Author Share Posted August 15, 2007 Thanks Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.