Jump to content
BulForum.com

Събитията в "Красна поляна"

veseo

Recommended Posts

Хайде бе.Мъжки,ти си още един пример.Много мъжки пример.Като сте модератори и си обиждате наред а на другите праскате warn наляво надясно.И какво?Виртуален господарю,много си позволяваш.Има различни мнения от вашите,някой хора не са чели за някой неща от интернет а са ги виждали наживо и са малко по-запознати.Говори си каквото искаш пред жалкия компютър,едва ли наживо си толкова голям мъж запознаващ тоя и оня с истините за реалността и живота.

warn please

• Replies 68
  • Created
  • Last Reply

Хубуу , а закво не пусна новината в уголемен и удебелен шрифт, когато преди няколко дни българи убиха един циганин. Ей, много ви бива да създавате напрежение и да чувате само това дето ви е угодно

Това го гледах по новините вчера.Момичето беше пребито ужасно и то за нищо :( .До кога ще продължават тея цигански своеволия незнам :blink: ...пак вчера някъв си мангал ме заплашваше че няма да изляза от терена жив ако съм му казал още нещо :rolleyes: ако нямаше още 15 мангала от вънка щях да му разцепа муцуната циганска....не върви на добре незнам

Хубуу , а закво не пусна новината в уголемен и удебелен шрифт, когато преди няколко дни българи убиха един циганин. Ей, много ви бива да създавате напрежение и да чувате само това дето ви е угодно

Щото сме Българи! Да си направят циганите един форум (да бе да....нека завършат 3ти клас пък тогава) и да си пишат там с големи букви. :ph34r:

Щото сме Българи! Да си направят циганите един форум (да бе да....нека завършат 3ти клас пък тогава) и да си пишат там с големи букви. :ph34r:

Точно.

И роми правят формирование от командоси

"Ни мъ глей чи съм кат фафла в раменете - знам фатки!"

Волен какво е направил?2ро идват избори,някой хора имат интерес от мангалите.

Ако чакате на полицията,отиде работата...Ако сте гледали репортажа от Красна поляна и този когато стачкуваха миниорите.Мангалите хванали бухалки,дървета и тръгват,а полицията стои и ги гледа и косъм не пада от тях,а миниорите бяха бити,както казах,ако сте гледали репортажа-даваха как 3ма полицаи скачат на един от протестиращите свличат го на земята и му разбиват носа в асфалта и съответно в районното.Ние нямаме полиция,нямаме държава...

Не върви на добре тази държава. Само се раздухва национализъм и расизъм отвсякъде .Светът се стреми към глобализация, ние тук .......... искаме да си вкараме умиротворителни войски на ООН както е тръгнало и да разкъсаме хубавата си родина на късове .За пример мога да ви дам съседите от Босна и Херцеговина, от Косово. Те са най-близко, най-ярък пример за глупостта на национализма и расизма. Събитията в Красна Поляна......... тълпа цигани заснети с колове и тем подобна ръчна екипировка, крещящи по улицата "ша убием българите" стана сензацията на месеца. Каквото и да си говорим , едва ли ще узнаем точната причина за това (а причина е имало, друг е въпросът , че няма да се спомене официално ). Цялата страна почна да говори "тия цигани какво надигат глава " , а никой не обръща внимание да речем на надписите дето стоят от години време по спирки и стари плакати - "циганите на сапун" . Сами се стремим да създадем гражданска война ми се струва. "Национална гвардия" ! Или по-скоро "Нацистка гвардия" . Излизат някакви момчета с униформата на "кафявите ризи" от фашистко време, едно от тях - студент по право, говори по телевизията как щели да защитават гражданите, как всичко им било от българската армия, опитва се да втълпи мнението че едва ли не са подразделение на БА или Полицията,а всъщност са си чисти шпиц команди (както го каза и бат Бойко). Репортерите от БТВ - веднага : " то и в САЩ има Национална гвардия" .Има , само че аз съм служил с тяхната Национална Гвардия и знам какво са : мъже и жени , служили в редовната им армия и минали в запас.Не са организация на расов и етнически признак. Сега пък циганите си създават нещо подобно , защото ги е страх от подобни нацистки прояви и организаций. И в двете организаций членовете сигурно ще бъдат от младежи по на 20-ина години, наскоро приключили с надъхването от Counter Strike и ЕТ и решили , че и на живо ще са толкова добри с калашника. Ща стават грозни работи и докато се усетим ........... ще започнат конфликтите навсякъде. Гражданската война е грозна работа да знаете. Едно е да гледаш рецензираните репортажи по телевизията и вестниците, но реалността - е нещо друго. Като бивш военен, мога да ви кажа, че съм бил в Босна 97-а година, след това ме изпратиха в Косово , после пак в Босна . Бил съм във всичките части на Босна и Херцеговина - и сръбската и хърватската и мюсулманската. Не беше приятна гледката. Няма семейство, което да не е пострадало, няма човек , който да не носи белег на войната. Поколения трябва да минат , за да се пооправят нещата там. Такова нещо в родината си не искам да изпитам ! И никой разумен човек не би трябвало да иска да види. Проблема идва не от циганина дето е откраднал в трамвая 2 лева, а от този дето е откраднал 200 милиона , дето ограби парите за пенсийте на хората в началото на демокрацията, дето строи по 20 хотела на морето и изсича защитени територий на националните паркове , дето държи телевизийте , вестниците и радията и може да манипулира съзнанието на хората .От мухите се опитват да направят слонове, за да избегнат дискусийте по сериозните проблеми - безработицата и истинската инфлация,корупцията, манипулирането на цените от търговците и посредниците, ограбването на тая бедна вече страна, ниските заплати и нищожните пенсий .... едва ли мога да изброя всичко. Някой от вас помнят , че през комунистическият режим живеехме спокойно с цигани и турци. Имаше работа за всички и що-годе заплати , дето държаха някакво прилично ниво . Никой не искаше размирици. Сега, с това ограбване, грабителите и разни болни мозъци насаждат взаимна омраза, все пак недоволството на хората трябва да вземе някаква посока , а защо трябва да са те - тези които ограбиха и продължават да грабят с милиарди всяка година тази страна ? Национализмът за тях в случая е подходящо решение. Дали полицията не би могла да пребие онази тълпа в Красна Поляна , ако някой нямаше интерес да ги подбуди да грабнат колове , да викне веднага камерите и да заповяда на полицайте и жандармерията да стоят настрана ? А на следващият ден изникна веднага готова "гвардия" - с набрани вече членове , униформи и собствен устав ? Всичко е игра на партийте - идват избори и искат да грабнат още по-голямо парче от баницата. За съжаление насаждат това, което всяка нормална държава би искала да избегне.

offtopic:

От година и половина съм в Босна. Дори и 10 години след войната хората тук се мразят и ненавиждат. Честно казано тук няма оправяне. Дано и в България да не стане така.

Като чета за 1997 - Vlasic?

Хайде бе.Мъжки,ти си още един пример.Много мъжки пример.Като сте модератори и си обиждате наред а на другите праскате warn наляво надясно.И какво?Виртуален господарю,много си позволяваш.Има различни мнения от вашите,някой хора не са чели за някой неща от интернет а са ги виждали наживо и са малко по-запознати.Говори си каквото искаш пред жалкия компютър,едва ли наживо си толкова голям мъж запознаващ тоя и оня с истините за реалността и живота.

warn please

Хванал си ме когато бях на почивка, та нямаше как да ти отговоря. Ако обърнеш внимание на профила ми, ще разбереш че там има доста информация за мене самия, каквато информация не можах да намеря в твоя профил. Много хора в този форум ме познават лично, а тебе не знам кой те познава и не знам що си мислиш, че някой ще почне басма да ти цепи. Не съм виртуален господар на никой. Ако така ме чувстваш това си е твой проблем, не мой. Ти откъде накъде пък реши да говориш така за модераторите дето също не ги познаваш и смяташ че твоето мнение е по-важно от нашите, само защото е различно. Защо коментираш нашите мнения, а не даваш своето ? Може би защото така е по-лесно. Анонимно момченце, дето си мисли, че ние в нашия си форум си позволяваме много и в изблик на смелост и някой друг мъжки хормон, тръгваш да ни критикуваш и да ни даваш определения. А на живо съм голям момченце. Даже доста голям. Питай тия дето ме познават. Хора като тебе винаги са били част от проблема, а не от решаването му. Нека си седим анонимни пред компютрите, телевизорите и каквато там комуникация съществува и да псуваме до каквото се докопаме. Но когато опре до това да се разбере кои сме, хех, всеки се крие.

LaN, мнението ти е много вярно, кажи речи изцяло съм съгласен с него. Вярно е че всичко това е плод на партиините интереси и на интересите на една много, много гладна политическа тълпа, която изсмука всичко хубаво в тази държава и го затри в калта. Вярно е че това е много удобно отклонение от болните теми. Макар че болните теми никой не ги дискутира. Никой не му пука за болните проблеми. Нямаме съзнание. Няма и да имаме скоро. Ти сам казваш, че е грозна работа гражданската война, аз пък ти казвам че според мене друг начин няма. Ако има начин да се събуди тоя народ и да погледне в какво модерно робство се намира, войната остана единствената опция. Честно ти казвам, по-добре да умра с идеята че се боря за нещо по-добро, отколкото да умра ръфайки кашони в някое мизерно подземие. Ако имахме съзнание на някакво поне общество, тогава да, ти си прав и войната не е опция. При нашето положение такова съзнание няма. Има съзнание на умишлено затъпени животни, натикани в помиината яма да бачкат. Циганите в момента са само и единствено в тежест на тази държава. Но не те са проблема. Проблема са тези дето ги оставят да ядат от баницата. А тези дето ги оставят да ядат баницата са хората дето ние избираме. А хората дето ние ги избираме, ги избираме ние и не виждам що се оплакваме. Управляват ни хората, които ние сме избрали. В нормалните държави, гражданското общество реагира адекватно, когато хората които те са избрали не ги управляват както се очаква да го правят. В крайна сметка мисля всеки разбра къде е проблема и къде е решението му. За неразбралите: Проблема е у всички нас, както и самото му решение. Докато не си изкараме всички главите от задниците и не вземем мерки, това което се случва през последните 18 години ще продължи да се случва и през следващите 18. Е, от друга страна пък що да си даваме зор. Сега поне има цици за гледане, чалга за слушане и дрога за смъркане. Кво му плащаш. Добре сме си ние, кой като нас.

Хванал си ме когато бях на почивка, та нямаше как да ти отговоря. Ако обърнеш внимание на профила ми, ще разбереш че там има доста информация за мене самия, каквато информация не можах да намеря в твоя профил. Много хора в този форум ме познават лично, а тебе не знам кой те познава и не знам що си мислиш, че някой ще почне басма да ти цепи. Не съм виртуален господар на никой. Ако така ме чувстваш това си е твой проблем, не мой. Ти откъде накъде пък реши да говориш така за модераторите дето също не ги познаваш и смяташ че твоето мнение е по-важно от нашите, само защото е различно. Защо коментираш нашите мнения, а не даваш своето ? Може би защото така е по-лесно. Анонимно момченце, дето си мисли, че ние в нашия си форум си позволяваме много и в изблик на смелост и някой друг мъжки хормон, тръгваш да ни критикуваш и да ни даваш определения. А на живо съм голям момченце. Даже доста голям. Питай тия дето ме познават. Хора като тебе винаги са били част от проблема, а не от решаването му. Нека си седим анонимни пред компютрите, телевизорите и каквато там комуникация съществува и да псуваме до каквото се докопаме. Но когато опре до това да се разбере кои сме, хех, всеки се крие.

Голямо момченце ли си?За да ми стане смешно от простотиите които пишете трябва да ме познаваш лично ли??Значи мнението ми,че си поредният виртуален интелектуалец негодуващ от несправедливият обществен ред зад клавиатурата не значи нищо,защото не познавам никой от форума?Така да бъде.Мнението обаче си е мое.Както и заключението ми,че НАЖИВО не казваш на тоя и на оня как пикае.Обаче естествено това няма никакво значение,защото не познавам никой от този форум.Голямо момченце ли си наживо??Как подяволите реши.че ме интересува какъв си и кой познаваш.Ти и някой твои "познати"можете да продължавате да раздавате дефиниции наляво и надясно и компетентни мнения.

Както вече ти написах, е много лесно да си пълен анонимник и да пишеш срещу другите. Така те няма на кой да отвърнат. Няма значение всъщност. Ти си един от многото такива. Даже вече не сте ми интересни. Между другото, карай по темата ако обичаш. Дотука освен да обсъждаш модераторите, в частност мене, нищо смислено не си казал. Напиши си твоето мнение и ни остави да се заблуждаваме с нашите си мнения. Само аз ли забелязвам иронията или има и други ??

Истинска война между българи и цигани избухна в Ботевград през нощта във вторник срещу сряда, научи "Монитор". Трима полицаи са ранени, а патрулката им е потрошена.

Безредиците започнали малко след 23,30 ч. в центъра на града. По това време Константин Л., син на местен бизнесмен, се прибирал с приятелката си. По пътя срещнали циганите Тихомир-Японеца и Михаил-Хумато, които започнали да закачат момичето. Между младежите избухнал скандал, като се стигнало до бой. Единият циганин се обадил по мобилния си телефон и извикал подкрепление. От махалата за секунди пристигнали 15-20 коли с 50- 60 разярени роми. Константин и приятелката му обаче успели да избягат.

По сигнал на гражданите бързо пристигнала полицейска патрулка с петима униформени. Докато разберат какво става, циганите вече се нахвърлили срещу тях със закани и обиди. Според очевидци ченгетата са влачени по земята, ритани и бити, а служебния им "Опел" бил потрошен.

Полицаите също извикали подкрепление, след което няколко от беснеещите роми били задържани, а останалите се разбягали.

По -късно през нощта пред полицейското управление се струпали група българи с мотори и качулки на главите. Те само чакали циганите да бъдат освободени, за да се саморазправят с тях. След дълги преговори с ченгетата си тръгнали. В района на вилната зона "Зелин" обаче мотоциклетистите се засекли с колите на ромите. Започнало преследване, чули се стрелби. Няма данни за пострадали, но хората в града са в шок. Всички се страхуват от нова ескалация на напрежението между българи и цигани.

От ботевградската полиция отказват официална информация за екшъна. Според източници на "Монитор" полицейският началник Иван Петров е на море. За неговата смяна се говори от две седмици насам. Оттогава местните ченгета са на автопилот.

В бюлетина на МВР инцидентът е описан като младежка разправия, при която трима полицаи са пострадали леко и е нанесена щета на служебния им автомобил. За преследването и стрелбата във вилната зона не се споменава. По случая е образувано дознание.

http://www.monitor.bg/bulgaria/article?sid...20&eid=1151

Драги ми всемогъщи и страшен модераторе KILLERINCHO само фактът за 33 годишен мъж, убеждаващ когото и да било във форум колко е голям и страшен в действителност и криещ се зад познатите си говори предостатъчно на всеки средноинтелигентен човек за реалната картинка... Замисли се!

А сега по темата - дори циганите да не са били проблема това вече не е така! Наистина главните виновници са тези които са ги научили да "ядат баницата", обаче те вече научени на лесно и на готово няма лесно да се откажат от това! Това ги превръща в проблем! За някои от вас не са ви проблем, като четете че пребили някакви си хора там, че даже и ги защитавате... Трябва ви да срещнете няколко разгневени рома, да си го искарат на вас и да ви вкарат в ортопедията пък тогава им обяснявайте че те не са проблема, че вие ги разбирате и сте на тяхна страна...

karamane това дето си го постнал не е проблем... Излъгали са те, манипулират те в теб е проблема, това е поредна атака по бедните роми... :wacko: (по тълкуване на мненията на някои хора така излиза ;) )

Edit:// Опа за малко да забравя warn please Almighty

Драги ми всемогъщи и страшен модераторе KILLERINCHO само фактът за 33 годишен мъж, убеждаващ когото и да било във форум колко е голям и страшен в действителност и криещ се зад познатите си говори предостатъчно на всеки средноинтелигентен човек за реалната картинка... Замисли се!

Аз се крия зад някой ??? Къде ме видя да се крия, че не разбрах. Някъде да съм писал някога изобщо че съм страшен ???? А че съм голям е ясно най-малко от годините. Аз не убеждавам никой. Човека на който отговорих беше пълния анонимник, не аз. Или ти изобщо не си направи труда да прочетеш какво е писано и защо се е стигнало до този мой отговор. Така де що да четеш, важното е че можеш да използваш отделна фраза от мнението на модератор и да отговриш изключително хитроумно. Е, как е сега. Хубавко ли ти е. Напълни ли гащите от кеф ?? Ти ли точно си седнал да ми говориш кой се криел и кой се правел на страшен, а? Доколкото си спомням ти беше един от "биячите" в този форум. Или май забрави какви ги пишеше преди време. Да не би ефекта на анаболите да е преминал ??? И евентуално да ти се е поразмърдало сивото вещество ?? Щото или е това или някой друг пише такива сложни изречения с тоя акаунт. Аз съм се бил криел. Ок де. За да няма повече спекулации по тая тема, ето инфо за всички дето си мислят че се крия:

Веселин Димитров Кичуков

Роден съм на 22.11.1974г.

Живея в гр. Стамболийски - това е ясно от профила ама на някои хора им е сложно да го прегледат.

ул.Витоша 12 - голяма сива къща точно срещу общиснкия пазар.

Офиса ми се намира в новия търговски център на гарата на град Стамболийски, на втория етаж, стая номер 5.

На 33 години съм, занимавам се с компютри, интернет доставка и всякакви свързани с компютрите и мрежите дейности. Ако случайно не можете да ми откриете офиса, просто трябва да попитате първия срещнат по гарата, който не е над 50 годишен за да ви опъти. Малък град сме и хората се познават общо взето. Друга информация, ако на някой му трябва, може да ми пише на лична за да не спамим повече темата. Надявам се вече да е ясно как се казвам, колко годишен съм, къде живея и с какво се занимавам. Снимка искате ли ??? Акаунт да си направя в някоя тъпотия като кефче, сладурче и квото там още имаше ??? Който смята че се крия зад нещо или някой, моля, да си копира тази информация някъде, за да може следващия път преди да изтърси някоя тотална глупост, както го направи по-горе младежа с анаболите, да си прочете инфото и да ми спести простотията. Ще съм му изключително благодарен. Да не съм чул повече глупости, че съм се криел зад компютъра или зад приятели. По самата тема няма какво да пиша повече. Каквото мислех преди две седмици го мисля и сега. За разлика от някои потребители, които се развиват тепърва, мнението ми не се мени на всеки 5мин. Малко дълго стана, но се надявам поне да е станало ясно. Лек ден.

Първо каквото и да съм казал, не съм сядал да убеждавам хората колко съм голям и страшен на живо и кой познавам!

Второ я кажи точно какво съм казал преди няколко седмици пък после съм се измятал от мнението си, че не се сещам??!

И какво като си даде тая кратка автобиографийка, не смятам че е проблем за почти никой от форума да си я даде, но това не смятам, че го прави големия смелчага! Все още си е криене, и ще е криене докато тези неща не се казват в очите!!!

Вижда ми се излишно да си губя времето с тебе повече. Поне да беше написал нещо по-непридвидимо. Ама да ми отговаряш на всяко мое мнение по един и същ начин е леко смешно. Но пък е нормално на твоите години да държиш до последно, без значение дали си прав или седнал. Живей си живота, но ако искаш да спориш за нещо с мене лично, не го прави със заяждане. Но като ти гледам мнеията ти друг начин не знаеш. Нищо, като пораснеш ще намериш и други средства за комуникиране. Да бе, знам че вече си голям. В собствените си очи. В моите си едно дете. Агресивно и комплексирано като повечето деца. Знам че не си ти виновен. Какво да се прави. Ще чакаме да порастнеш. На акъл имам предвид. Темата я затварям за да прекратим спама в нея. Ако имаш някакъв коментар по последното ми мнение, пиши ми на лична, обещавам да го пусна в тази тема за да можеш да имаш последната дума. Това също ти е важно знам. Така и така тая тема и подобните на нея, засягащи по някакъв начин реалноста в която живеем, не са интересни на 99% от хората във форума. Розовите очила са далеч по-удобни. Както и да е....

Мен ме интересува как изглеждам точно в твоите очи малко по-малко от това колко теб те интересува как изглеждаш в моите... Комлпексирания съм не аз и смятам че е станало ясно на повечето хора прочели темата! Комуникирам с теб със заяждане, тъй като то бе провокирано от твоето заяждане! Нормално като казваш едно и също във всяко мение да ти отговарям по подобен начин... И хайде както казахме ще чакаме да пораснеш (на акъл)...

Както обещах малко по-горе, ето го личното съобщение на NEO_DDT. Ааам, няма да го коментирам, смешно е да коментирам едни и същи работи по няколко пъти. Това цялата история. Лека вечер.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...