PiTT BuLL Posted August 15, 2007 Share Posted August 15, 2007 пълни глупостициганите са забавляват, ние са насираме и само са бием в гърдите еми така си е, много пъти съм казвал и пак ще го кажа, овце сме, и такива ще си останем докато не се събудим малко , всеки вика "Аз няма да гласувам , за кой да гласувам " , а в същото време циганите определят кой да ти решава колко ще ти е данъка на всичко , че даже на някои хора и заплатата . иначе навън всеки се мисли за много голям , колата ала бала , "скииии къв телефон имам " ама не си знае и една трета от правата, докато неграмотния циганин, знае всичко което му се полага и даже получава 100-ци пъти отгоре, има един Лаф кой как се уредил , ама тук викам да не е така а да се подкрепяме , но като гледам това е трудна задача, като се има предвид , че един каже нещо и някой зад клавиатурата почва да се заяжда, вместо да му каже, " Да точно така Братле , ти си Българин като мен , и мен ме дразнят , хайде да направим нещо, да сме заедно , а не да сме един срещу друг " Ей хора подкрепяйте се , " СЪЕДИНЕНИЕТО ПРАВИ СИЛАТА " Link to comment Share on other sites More sharing options...
Heller12a Posted August 15, 2007 Share Posted August 15, 2007 еми така си е, много пъти съм казвал и пак ще го кажа, овце сме, и такива ще си останем докато не се събудим малко , всеки вика "Аз няма да гласувам , за кой да гласувам " , а в същото време циганите определят кой да ти решава колко ще ти е данъка на всичко , че даже на някои хора и заплатата .иначе навън всеки се мисли за много голям , колата ала бала , "скииии къв телефон имам " ама не си знае и една трета от правата, докато неграмотния циганин, знае всичко което му се полага и даже получава 100-ци пъти отгоре, има един Лаф кой как се уредил , ама тук викам да не е така а да се подкрепяме , но като гледам това е трудна задача, като се има предвид , че един каже нещо и някой зад клавиатурата почва да се заяжда, вместо да му каже, " Да точно така Братле , ти си Българин като мен , и мен ме дразнят , хайде да направим нещо, да сме заедно , а не да сме един срещу друг " Ей хора подкрепяйте се , " СЪЕДИНЕНИЕТО ПРАВИ СИЛАТА " точно па от такива много надъхани тинейджъри съм му ял главата в училище - много са големи преди да трябва наистина да се свърши нещо, а и най-изненадващо се оказва че са първите дето са духнали като опре нажа до кокала истината е че българия е пълна тънкообидни хора=педали/въздухари. е за тва и ша на шибат. е за тва и баровците са над закона. е за тва мутрите станаха баровци. е за тва полицията са ебава само с обикновенните хора. е за тва държавата са гаври само с обикновеннте хора. е за тва обикновенните хора се чудят как да си платят тока докъто шефа им пука по 2 (две) заплати на седмица. е за тва и всеки който има малко повече акъл в главата са спасява от тоя кошер на мъртви души където секса, пиенето и големината на основни части на анатомията са определящи за социалното положение. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted August 15, 2007 Share Posted August 15, 2007 аз пак да питам - къде бяхте отворковците като мангалите от столипиново палеха магазини, гуми и обръщаха коли, преди година-две като се опитаха да им спрат тока? А? Само приказвате... лайнари. Е за тва е това положението - щото блаблаблабла, а като ви скочат - аре дим... А мангустите не говорят... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 15, 2007 Share Posted August 15, 2007 аз пак да питам - къде бяхте отворковците като мангалите от столипиново палеха магазини, гуми и обръщаха коли, преди година-две като се опитаха да им спрат тока? А? Само приказвате... лайнари. Е за тва е това положението - щото блаблаблабла, а като ви скочат - аре дим... А мангустите не говорят... Тука повече не мога да те трая, твоето на нищо не прилича вече! Какво знаеш ти изобщо за събитията в Пловдив?!?!? Тука ли беше?!?!?!? Какво стана?!?!?! Разбира се че не! Чел си новини в интернет вероятно. Никой не можеше да влезе в двете махали, понеже бяха отцепени от полицията и блокирани. Да седнем да се бием с полицията ли?!?!?! Впоследствие жандармерията се намеси и всичко си дойде на мястото. И боя ядоха някои и то жесток. За което много уважавам момчетата от СПООР! Но понеже не го показаха по телевизията и не го писаха по вестниците великият Овърман не е разбрал. Това обаче не променя факта, че в Пловдив ако не друго имаше здраво пребити цигани и в момента тока се реже на поразия и не смеят да закачат инкасаторите. А профилактично момчетата от СПООР извършват наблюдения цивилни и в цивилни коли. Не сме допускали брадви, вилачи, ножове и т.н. "Само приказвате... лайнари." - колко уорн слагаш за такива реплики от нормални юзъри??? На какво прилича това? Оставям без коментар от моя страна... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Warez-boy Posted August 15, 2007 Share Posted August 15, 2007 аз пак да питам - къде бяхте отворковците като мангалите от столипиново палеха магазини, гуми и обръщаха коли, преди година-две като се опитаха да им спрат тока? А? Само приказвате... лайнари. Е за тва е това положението - щото блаблаблабла, а като ви скочат - аре дим... А мангустите не говорят... Ха-ха-ха... Филмар... Ти ни изкара, че е имало гражданска война и ние сме изпуснали. "Палили магазини"- Това във вестник "Шок" ли го прочете? Мангалите протестираха пред тунела и едва успяха да счупят една-две витрини след което ядоха здрав бой и с палките ги въранаха обратно в махалата. Онези събития бяха предавани директно по "Пловдивска обществена ТВ", но явно някой хора са се върнали по родните си места в Турция и не са успели да гледат... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted August 15, 2007 Share Posted August 15, 2007 @ov3rm4n, 1-во изобщо не си спомням кога мангалите са излязли от мах'лата и са почнали да бият наред и 2-ро имал съм саморазправа с мангали не веднъж! Преди живеех в Тракия - 107ми блок и беше пълно с мангали навсякаде около нас! Не веднъж са ме обграждали 15-20 мангала да ме бият с ножове и т.н. и не веднъж са се разотивали със същата скорост когато помета 2-3 от тях. Имам достатъчно опит с мангалите, така че не ми казвай в какво съм силен! Колкото пъти съм се бил с мангали някои хора от форума толкова филийки нямат нарязани. А това да се сбиеш с мангал, значи точно след 1 мин и 3 сек около теб да почернее от мангали. И това е единственото, което уважавам в тях. Те са единни за разлика от нас. Тази тема сама по себе си е поредното доказателство. Едни плюят по мангалите, други по системата, трети по полицията, а четвърти по участниците във форума. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hosta Posted August 15, 2007 Share Posted August 15, 2007 Само да вметна ,че момчетата от жандармерията наистина са много добри.Гледал съм им учения и просто респект към тях само.Иначе за "ром"-ите нещата няма да се променят докато те самите не осъзнаят нуждата от промяна.Аз с тях проблем нямам ако не ми се врат в личното пространство и не ми пречат по някакъв начин ,което е валидно и за всички други. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_Gudo Posted August 15, 2007 Share Posted August 15, 2007 Точно в единството ни е грешката ... да бяхме единни пък да видим дали мангала ще се опита да направи нещо но това е тук всеки си гледа собствения интерес и не му пука дали ще преебе човека до него стига да се облагодетелства за това ще ни мачкат за това няма да се оправим. Ако някога се осъзнаем и обединим никой нищо не може да ни каже но докато сме овце така ще бъде ... няма оправия няма и да има поне докато нещата не опрат до кокъл! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pisach Posted August 15, 2007 Share Posted August 15, 2007 Исках да кажа нещо, но не бях разбран, на тези младежи са били стимулирани по някакъв начин да излязат на улицата, защото ИДВАТ ИЗБОРИ!!! И те са на улицата, за да предизвикат тъпи кратуни, "герои", да ги бият, а от там определени хора да бъдат наплюти, че не си вършат работата, а от това трети хора да спечелят! Викат ми "активни мероприятия" ..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted August 15, 2007 Share Posted August 15, 2007 Не става въпрос за тъпи кратуни, а за жандармерия. Тя трябваше да ги набута обратно в гетото, пък да видим кой ще каже, че не си вършат работата! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pisach Posted August 15, 2007 Share Posted August 15, 2007 Не става въпрос за тъпи кратуни, а за жандармерия. Тя трябваше да ги набута обратно в гетото, пък да видим кой ще каже, че не си вършат работата! Жандармерията няма да бие както ти се иска, защото тези, които са организирали този панаир са се обадили и на журналистите, а полиция пред камери не бие. Не се случва за пръв път, няма и да е за последен.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted August 15, 2007 Share Posted August 15, 2007 Те ще се махнат рано или късно журналистите. Абе тва е панаир като цяло. Жандармерията ако искат винаги могат да измислят някое сбиване и някое произшествие и да удари когато нема журналисти. Искат си мачкане щото от дума не разбират. Те не са грааждани на тая държава, така че не виждам що трябва да имат някакви права. Дефиницията за гражданин е човек който си плаща данъците, сметките и задълженията към дадена държава. Манговците това не го правят. Съответно не са граждани на Република България. Следователно те нямат никакви шибани права. На всичкото отгоре тая толерантност към огромния катун в България идва от путкенското ни правителство. Всеки прави коалиция с Доган. Доган пък подкрепя въпросния катун и на всичкото отгоре съдейства много усилено за потурчването на максимум хора в Родопите, а предполагам и не само там. Нашите съседки на запад ги подкараха за много по-малко прегрешения към род и държава. Само че МАНДЖАТА, нарочно така с големи букви, е много по-важна за нашите "политици". Род и родина те нямат. Нямат и националност. Даже нямат и мнение. 4 години мандат за тях са безкрайно крадене и пълнене на гуши от мастити бизнесмени, тоест думата е мазни мисля, от заплатки, от привилегии и от какво ли още не. След 4 години ако не са пак на власт, всички стават големи националисти щото тва е модерно и евентуално мое на другите избори да ги изберат за още 4 години МАНДЖА. Кой те бръсне за слива, че 1 милион цигани ти живеят на гърба и са впили развалени зъбки толкова надълбоко, че оправянето е само чрез изтребване. Ми да що да не построи държавата за 20-тина милиона жилища на група хора, които не са платили и една стотинка данък, а пък центровете за деца на хемодиализа да се чудят как да свържат двата края. Е ся, много важно че родителите на тия деца са си платили данъците. Нали катуна има жилища и коалицията с Доган ще стане. Предполагам бях ясен за какво си говорим и защо жандармерията не е почнала да бие. То си е държавна политика. Държавата подкрепя катуна за сметка на българите, щото българите сме лесни. Дай по Планетата големи цици и голи задници, дай някоя ракия да има и ние сме си като прасета в помия. На кой му пука за роби ??? Щото сме си такива. С такова съзнание сме най-малкото. Рокфелер е казал нещо, което е таман за нас българите: "Да го духат бедните". И ние духаме, кво да правим. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiTT BuLL Posted August 15, 2007 Share Posted August 15, 2007 темата е за събитията с ромите в София, а тука човек след като прочете , става ясно , че нещо м/у нас куца , не се обсъжда толкова так к'во става , ами само се заяждаме помежду си Извод ............................................... Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted August 15, 2007 Share Posted August 15, 2007 Доста добро и точно изказване, за съжаление. (на Killerincho имам предвид) Между другото направи ли ви впечатление, че Супер Бойко не се изказа по въпроса. Дори и той не иска да се набърква в преекспонираните "етнически конфликти"... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiTT BuLL Posted August 15, 2007 Share Posted August 15, 2007 Много добре го подреди , Поздравявам те ! KILLERINCHO Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted August 15, 2007 Share Posted August 15, 2007 Между другото направи ли ви впечатление, че Супер Бойко не се изказа по въпроса. Дори и той не иска да се набърква в преекспонираните "етнически конфликти"... Изказа се. Той винаги се изказва. Похвали се, че скоро им асфалтирали пътя в махалата на ромите Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted August 15, 2007 Share Posted August 15, 2007 Като цяло излишно е писането по въпроса. Темите които интересуват българите не са тези които ги обсъждаме една малка част от форума. Погледнете назад темите за Левски примерно, както и много подобни теми които засягат род и родина. Има по 20-тина мнения в тия теми и толкова ги ебе хората. Обаче за сметка на това в другите теми е пълно с празни приказки. Кой му пука. Народа е толкова затъпял, че и фес да му сложат ще е щастлив, само да има кво да хапне да пийне. Малко секс чат-пат и кво му толкова на феса. Станали сме по-зле и от животни. Ама не знам що си губя времето да пиша. Файдата от ползата е никаква. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hosta Posted August 15, 2007 Share Posted August 15, 2007 Репликата за бедните мисля ,че идва от едно от обсъжданията за вдигане на данъците в римския сенат. Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted August 15, 2007 Share Posted August 15, 2007 турците са еднинни, ромите-още повече.стане ли нещо всички скачат и чак после питат ама защо.докато политиците им дават аванта ще е така.те вече две поколения живеят на аванта.ще трябват поне още две да ги научим да си плащат благинките, друг е въпросът, че това няма да стане по обясними причини Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted August 15, 2007 Share Posted August 15, 2007 само бой за тия мангали, бтв ако някой е гледа ли новините, като снимаха и се появиха 2 мангалчета със черно-бели фанелки Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEFARIOUS Posted August 15, 2007 Share Posted August 15, 2007 само бой за тия мангали, бтв ако някой е гледа ли новините, като снимаха и се появиха 2 мангалчета със черно-бели фанелки То затва и през седмицата ако има мач на Локо е пълно с публика . Link to comment Share on other sites More sharing options...
pi4aga Posted August 15, 2007 Share Posted August 15, 2007 наближават избори и се почнаха цирковете. мангалите надушиха,че пак идва техният час "аааа,бате,дай кебапчета и ше гласувам за тебе" и почнаха с маймунджолъците ма кво ти пука веее,баце,набримчи чалгичката на мах - кондьо,илия,азис и не знам си кво,пък да има разни малолетни пички да ти въртят мазни гюбеци на масата,докато ближеш цяла вечер бриизърче и живота да тече,кво ти пука останалото. в блите държави,където електората на политиците не е 25% съставен от малцинства,щяха да пратят жандрамерията,пък да видим за колко време щяха да им охладят страстите със сълзотворен газ и стоп патрони. после една стабилна чиска в същата вечер -сякви оръжия конфискувани и да видим кво щяха да правят. ама не - изборчета идат а бай мангал гласува.и без тва няма кво да прави по цял ден - хем разходка ще направи,хем 20-40 кинта ще изкара българите през това време са прекалено заети да се жалват един на друг как нямало за кои да се гласува,как всички били едни и същи,и целия тоя цирк е съпроводен под звуците на циганска музика. е,има значи социална справедливост,бих казал аз Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted August 17, 2007 Share Posted August 17, 2007 Преди няколко години, когато им спряха тока в Столипиново и тръгнаха да трошат магазини мангалите - де бяхте бе?! Нахъсани такива едни... да не би да се качихте на валяците и да тръгнахте към махалате? Само плямпате... и смеете акъл да давате. Българска работа - от сто километра сте големи бабаити, а когато беше при вас - ни гък ни мък. Не се и сетихте за кютека... Много ви бива да сте ербап с клавиатурата. А като ви помляха в Пловдив - скрихте се под масите, нали? Да не говорим, че нищо не се е случило снощи - няма скинари, няма нищо - имало един плешив, минал през Красно село и мангустите го помислили за скинар (как пък няма скинар да влезе в маала посред нощ - от де толкова смелост) и се юрнали по улиците... А тъпаците от Нова и бТВ колко им трябва? Сензации трябва да има - хляб и зрелища за тъпия народ - айде с камерите и да раздухваме извънредни репортажи като от ивицата Газа ебати... вместо да оставят жандармерията и полицията на спокойствие да се оправят както си знаят с тях... пред камери как се бие? нали ако бяха ударили - утре същите Нова и бТВ щяха да ревнат ауууу бият ромите, полицията са расисти... Трябва да гледате на другата страна, това е истината, вместо да гледате там където са големите золуми и проблеми- иначе може да попитате ко стана с досиетата, ко стана с Иракли и Странджа, защо полицията бие баби, защо цените скачат... Ето за това бяха снощните глупости и извънредни репортажи... Вместо да питате за истинските проблеми - дайте да плямпаме против циганите. Щото да плямпаме най-обичаме. Първо то не е наша работа да се юрваме към махалите, а задължение на полицията, РЗБОП, НСБОБ, жандармерия, СПООР и т.н. да се справят със ситуацията!!! Да тръгнат те, пък ако видим че и те не могат или едвам се справят тогава гарантирам че ще има и цивилни които на драго сърце ще се юрнат да помогнат!!! Аз също ще съм от тия доброволци, но също така не съм и самоубиец да тръгна сам или с 10-20 приятели срещу няколко стотин мангала при положение, че дори и успеем да пребием няколко и да се измъкнем живи, после ще ни съдят за побой и расова дискриминация!!! Нищо не се било случило снощи???! За някъв плешив, пък дори и за цяла банда скинари нямаше да се юрнат няколкостотин мангала с брадви, тръби и т.н. и да викат с цялата си наглост пред камерите "ке утрепем сички българи"!!! Това беше един сигнал за тях в цялата страна особено с подпомогната от ненамесата на полицията!!! Знаеш ли кво щеше да стане ако в Щатите някой си беше позволил така пред камера в репортаж излъчен по новини да каже "ке изтрепем всички американци"? Директно го бяха прибрали, разкатали от бой и екстрадирали или затворили за доста дълго... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krank Posted August 17, 2007 Share Posted August 17, 2007 Тук пращи от компетенция и мачовщина.Някой модератори се изявяват на неподозирано компетентно ниво и тестостерон струи от мненията им. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted August 19, 2007 Share Posted August 19, 2007 Може би когато някой ден почнеш да пикаеш прав, може би тогава ще разбереш, че това е реалноста, а не тестостерона на модераторите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.