veseo Posted August 14, 2007 Share Posted August 14, 2007 Всяка втора новина във focus-news е по тая тема, затова няма да поствам точно определен линк. Накратко - мини(дано) гражданска война в квартал със смесено население се разразява в София в момента. За повече инфо - http://www.focus-news.net/?id=n762875. Да е жив и здрав Волен, изпълни му се мечтата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
karaman Posted August 14, 2007 Share Posted August 14, 2007 Къде е полицията, жандармерията и НСБОП питам аз! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted August 14, 2007 Share Posted August 14, 2007 Къде е полицията, жандармерията и НСБОП питам аз! "Питаш ти...и отговор не искаш" Ама нещо се говори да се бутали виетнамските общежития и да се строят на тяхно място някакви кооперации...чудя се дали някои интереси не помагат малко на конфликта....колко му е да дадеш някой лев на скинарите и ония веднага се надъхват....после братята се надъхват и...резултатът е постигнат. Просто си разсъждавам "на глас".... Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted August 14, 2007 Share Posted August 14, 2007 "След като нападнаха служителите на реда и последната патрулка напусна мястото на инцидента. " Смях в залата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted August 14, 2007 Share Posted August 14, 2007 Ще напуснат я...и ти да си, и ти ще се покриеш пред хххх цигани, а ако случайно ударят някой от тях ще ги вдигнат на балон, че им нарушават правата, че действат на расова основа и всяк'ви такива щуротии... Едит: Между другото след малко ще има извънредни новини по БТВ точно заради това (пуснаха надпис по време на сериала). Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDFU Posted August 14, 2007 Share Posted August 14, 2007 Волен пък какво общо има с цялата работа??? Това щеше да се случи рано или късно и колкото по-рано толкова по-добре. Нека сега се усетят тези, които трябва, че търпението на Българите е на изчерпване. Този паразити трябва да се вкарат в нормите. Сега е времето да се намеси жандармерията и армията и да покаже, че тия не са хванали господ за оная работа...бе кви са тея да ми говорят "смърт за Българите" мамка им мръсна... Link to comment Share on other sites More sharing options...
karaman Posted August 14, 2007 Share Posted August 14, 2007 Май нещата утихват! Еми хората са гладни! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted August 14, 2007 Share Posted August 14, 2007 Волен може да няма общо, важното е да се покаже политическа информираност и дълбоко разбиране на ситуацията! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_Gudo Posted August 14, 2007 Share Posted August 14, 2007 Война ! Време е да се катерим на валяците и да потегляме към тъмните махали ! Очакваше се да се случи рано или късно според мен няма да е последното такова а май е едва началото ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fizika01 Posted August 14, 2007 Share Posted August 14, 2007 It is war.Така се почва проблемите. Да бяха направили както в Пловдив, да им бяха изхакали по един мезонет и баи мангал да са спокойни. Според община Пл ще се строй така и в Столипиново. Со балаго со кротце. Най ме кефи че в Пл няма толокова мн скинари. Аз лично съм против тази идея на малките скинове защото те са тълпа "глутница кучета" , и не знаят какво е да си почитател на "моята борба" и за какво ства въпрост като цяло. Като цяло преди циганите най мразя скинарите от най долните нива. Дали утре бат Болен ще се появи там???????????? Все пак той е една извадка на Българското общество. Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted August 14, 2007 Author Share Posted August 14, 2007 Волен пък какво общо има с цялата работа??? Това щеше да се случи рано или късно и колкото по-рано толкова по-добре. Нека сега се усетят тези, които трябва, че търпението на Българите е на изчерпване. Този паразити трябва да се вкарат в нормите. Сега е времето да се намеси жандармерията и армията и да покаже, че тия не са хванали господ за оная работа...бе кви са тея да ми говорят "смърт за Българите" мамка им мръсна... За първите две изречения - да, бомбата щеше да гръмне, Волен само я купи, донесе и заложи За останалите неща съм съгласен. Но са нужни и крайни мерки за подобни крайни действия - били те скинарски, или антибългарски. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DELUXe Posted August 14, 2007 Share Posted August 14, 2007 Ако бяха старци пенсионери се дигнали на нещо такова като стачка или квото е там щяха да ги изгърбат от бой, но понеже за мангали и щяло да бъде расова дискреминация. А ве ей има си закони и органи на реда който трябва да се прилагат без право на изключения! Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted August 14, 2007 Share Posted August 14, 2007 Да бяха направили както в Пловдив, да им бяха изхакали по един мезонет и баи мангал да са спокойни. Според община Пл ще се строй така и в Столипиново. Со балаго со кротце. "Со кротце, со благо", ама май забравяш и "со малко кютек" От къде накъде пък ша им строят на мангалите мезонети и наема ша им е 20 лева ?!?!? И аз искам така - да ми построи държавата жилище и от мен да се иска само да работя квато и да е работа... Точно, щото я караме "со кротце, со благо" и щото забравяме кютека, сме на тоя хал с мангалите... Кой е толкоз луд да се трепе секи ден да бачка, при положение, че ти е осигурен тока, водата, че и евтино жилище и не плащаш никви данъци?... За Lord_Gudo - валяк, за мене - танк и викам да влизаме в "тъмните махали" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted August 14, 2007 Share Posted August 14, 2007 Все някога щеше да стане , подкрепям JDFU , Lord_Gudo и chistacha , сичко им се уреди и пак не са доволни , ми нека да е дискриминация тогава... Щом всеки си избира оръжие , дайте ми лопатата Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slain Posted August 14, 2007 Share Posted August 14, 2007 танкове на армията в циганските махали Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted August 15, 2007 Share Posted August 15, 2007 Аз също съм за това да се вземат доста сериозни мерки срещу циганите, ама 1 не ми хареса: http://news.ibox.bg/news/id_293520431 Първата снимка е от концерта на Експлойтед, но нали е по-колоритна, са я цъфнали най-отпред да наливат масло в огъня! Ако това се беше случило във Франция или Русия, точно за 15 мин полицията щеше да им избие от главите всякакви мисли за революция или отмъщение! Онея там бият и не се шегуват изобщо, но имат и права! А тук, ако полицай удари мангал - първо може да бъде убит, второ ще бъде съден, освен това може дори да го уволнят, защото няма право! И на практика полицията отива там, за да ги бият някви вмирисани мангали и те нищо да не могат да направят! Знам, че нарушавам правилата на форума с това исказване, но наистина и на мен ми писна от нагли, нахални, тъпи, потни мангали! В един случай са по-българи и от българите и се обиждат като им кажат цигани, в друг - скандират смърт за българите! Ами ако не сме ние, кой ще им плаща тока, социалните, детските и кой ще обират по рейсовете и апартаментите? Аз честно казано нямам нищо против да решат да се обединят мангалите и да тръгнат да раздават "правосъдие" - да заповядат, само след това трябва да оставим 2-3 мангала на квартал да мърдат, че да съберат боклука си и да си го погребват в опустелите махали! /едит: Дадох за пример Франция и Русия, но съвсем забравих добрия стар Бай Тошо! По негово време не можеш да видиш мангал по центъра, а в другите квартали - с вечерен час! Тогава мръсните мангали бяха по-ниски от тревата и работеха, щото иначе ще измрат от глад! Освен това - ще се казваш Сали ли? Като искаш да се казваш Сали или Мустафа или къфто там - отивай в Турция! Тук си Сашо и Михаил или еди кво си! Ех, че не се позадържа още 2-3 годинки на власт - както ги беше почнал...сега щеше да има по 5 мангала в град и щяха да са атракцията на града! //едит: Аз така като се позамисля - демокрацията най-добре се отрази на мангалите! Направо се преродиха! Правиш копеленца, държавата ти плаща, имаш повече права от мнозинството в държавата, в която си на гости! Лошо ли е? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RIP Posted August 15, 2007 Share Posted August 15, 2007 Аз от 8 месеца съм в София, а от 1 в Красна Поляна. Преди това живеех в Столипиново. Честно казано такива гледки, каквито видях тук, в маалата в Пловдив гледах последно преди може би над 7-8 г. - въоражени цигани, на които им е крив целия свят. Спряха няколко коли, хвърляха разни предмети по първите етажи на блоковете, за да се приберат зяпачите и правеха това с дървени пръти, дори ми се мернаха метални предмети. Куките си стояха кротко, сякаш "отцепваха" района. За щастие пред моя блок всичко мина за минута-две - после си четях Фокус. Истината е, че тук мангалите са много по-отракани и опасни от тези в Пловдив. Не знам кой е предизвикал боищата миналата вечер, защото макар и от месец тук, виждам, че не са кротки. В Столипиново никой не иска проблеми. Няма сбивания, няма кражби, няма нищо. Превишават си правата, но квартала е много спокоен, дори бих казал по-спокоен от останалите с преобладаващо българско население. Тук обаче все още можеш да видиш как се правят обири съвсем нагло в градския транспорт, може да видиш как чисто новата ти кола е одраскана тук-там с ключ, пирон и пр., може да срещнеш циганин, който да ти налети на бой без видима причина и т.н. Признавам си, тъкмо бях свикнал дори в претъпканото с мангали 116 в Пловдив да не си пазя парите и телефона, но тук съм нащрек дори в празен автобус. Напрегната си е ситуацията, така че и дворци да им построят няма да стане работата. Различен е манталитета на всички етноси в града. В Пловдив в Шекера им построиха чисто нови къщи, струващи милиони и за година-две ги осраха - тук ще е още по-бързо, а дори може да има някакви неочаквани резултати. Решенията са много сложни заради дискриминацията, но трябва да бъдат направени. Ще следя с интерес развитието, защото тъкмо си намерих супер квартирка и смятам да се задържа повечко време тук, но с един такъв неспокоен живот кой знае... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted August 15, 2007 Share Posted August 15, 2007 Преди няколко години, когато им спряха тока в Столипиново и тръгнаха да трошат магазини мангалите - де бяхте бе?! Нахъсани такива едни... да не би да се качихте на валяците и да тръгнахте към махалате? Само плямпате... и смеете акъл да давате. Българска работа - от сто километра сте големи бабаити, а когато беше при вас - ни гък ни мък. Не се и сетихте за кютека... Много ви бива да сте ербап с клавиатурата. А като ви помляха в Пловдив - скрихте се под масите, нали? Да не говорим, че нищо не се е случило снощи - няма скинари, няма нищо - имало един плешив, минал през Красно село и мангустите го помислили за скинар (как пък няма скинар да влезе в маала посред нощ - от де толкова смелост) и се юрнали по улиците... А тъпаците от Нова и бТВ колко им трябва? Сензации трябва да има - хляб и зрелища за тъпия народ - айде с камерите и да раздухваме извънредни репортажи като от ивицата Газа ебати... вместо да оставят жандармерията и полицията на спокойствие да се оправят както си знаят с тях... пред камери как се бие? нали ако бяха ударили - утре същите Нова и бТВ щяха да ревнат ауууу бият ромите, полицията са расисти... Трябва да гледате на другата страна, това е истината, вместо да гледате там където са големите золуми и проблеми- иначе може да попитате ко стана с досиетата, ко стана с Иракли и Странджа, защо полицията бие баби, защо цените скачат... Ето за това бяха снощните глупости и извънредни репортажи... Вместо да питате за истинските проблеми - дайте да плямпаме против циганите. Щото да плямпаме най-обичаме. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted August 15, 2007 Share Posted August 15, 2007 Хората от Красна Поляна, както казаха снощи по БТВ, се изпокрили по къщите си от страх. Повръща ми се вече от тая държава, в която един квартал ще се страхува от живеещите наблизо мангали. Чудя се, ако аз тръгна по улиците с една брадва в ръка, и още 7-8 човека от форума да вземем по някакво подръчно оръжие и да обясним, че сме много ядосани на мангалите. Дали полицията ще ни направи кордон и ще гледа кротко, или ще ни приберат веднага в Районното? Навремето бях страшно либерален, но напоследък усещам, че възгледите ми са се променили коренно. Обзема ме тиха ненавист към мургавите ни братя. Може би е добре все пак да станат някакви по-сериозни размирици, за да осъзнаят, че са малцинство. Вчера си мислех как на тези "страшни" 200 циганина ще е добре да им се пуснат 2000 човека фенове на Ботев, въоръжени като мангалите, па каквото сабя(сопа, брадва, тръба и т.н.) покаже... България за БЪЛГАРИТЕ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pisach Posted August 15, 2007 Share Posted August 15, 2007 http://dnes.dir.bg/2007/08/15/gallery1997440_0.html Забележете, всички "мангусти" са има, няма по на 20 г., добре облечени и ухилени А мислете малко преди да хващате брадвите....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
evil_smith Posted August 15, 2007 Share Posted August 15, 2007 От одавна съм на мнение, че трябва да ги обявят за вреден дивеч... по 10 кинта глоба да плащаш за убит мангал... съм навит да приготвя една хилядарка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiTT BuLL Posted August 15, 2007 Share Posted August 15, 2007 http://dnes.dir.bg/2007/08/15/gallery1997440_0.htmlЗабележете, всички "мангусти" са има, няма по на 20 г., добре облечени и ухилени А мислете малко преди да хващате брадвите....... к'ва брадва, няма да хващам никаква брадва, има ПК за тази работа , взимам една УАЗ-ка и отгоре качва м две ПК и влизам на поляната да си правя пикник с гилзи , само да ме пуснат с няколко познати вътре и за 2 часа ще бъде тихо като в гробища Link to comment Share on other sites More sharing options...
slay Posted August 15, 2007 Share Posted August 15, 2007 Айде де като си толкоз отворен, кой няма да те пусне. Те влезоха с базука в народното събрание, него нямало да го пуснат в маллата. Кво само говорите глупости, аман от такива отворковци, ама като видите някой мангал да дърпа торбата на някой дядо илли баба си отминавате от страх да не си изядете боя. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiTT BuLL Posted August 15, 2007 Share Posted August 15, 2007 Айде де като си толкоз отворен, кой няма да те пусне. Те влезоха с базука в народното събрание, него нямало да го пуснат в маллата. Кво само говорите глупости, аман от такива отворковци, ама като видите някой мангал да дърпа торбата на някой дядо илли баба си отминавате от страх да не си изядете боя. пич , , аз не ти говоря за някой пикльо , айде, нека се наложи , пък да видим дали няма да стане така, само че няма да стане защото някой политически групи ще се вдигнат, че ще им са в дефицит избирателите , иначе това се чака като добре дошло , по лесно ще е от някоя мисия, поне няма да са толкова тежко въоражени :ph34r: и това никога няма да стане, само патрулки ще пращат , това ако се беше случило в друга държава , досега да са ги изнесли с каруците , няма патрулки само яко сила , тогава ще има оправия с тея дето им плащаме с нашите данъци и водата и тока, говорил съм с Ром , който лично ми каза , че не помнел някога да е плащал вода, а ток от 10-тина години го бил забравил Link to comment Share on other sites More sharing options...
Heller12a Posted August 15, 2007 Share Posted August 15, 2007 пълни глупости циганите са забавляват, ние са насираме и само са бием в гърдите Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.