Jump to content
BulForum.com

Проблем със скоростта на компа

slay

Recommended Posts

Значи имам проблем. Първо да обясня: компа ми е със селерон процесор на 3.06 гхц и е с 1гб рам. От няколко месеца имам проблем със скоростта. В началото като си го купих беше пушка, всичко си вървеше перфектно. Преди няколко месеца като играя пес6 или гта започна да ми насича много жестоко, направо не може да се играе. Помислих си, че просто уиндоуса се нужда от преинсталация и преди 1 седмица седнах, изтрих частта от харда, в която ми беше инсталиран уина и го инсталнах наново. За съжаление това не даде резултат и сега се чудя какво да правя. Дали проблемът не е хардуерен. Доколкото си спомням компа стана по-бавен когато реших да си сложа аваста, но не ми звучи сериозно няква си антивирусна да забавя комп с тези показатели. Даже попадна на някъв туториал, с помощта на който спрях всички ненужни процеси в уина- ефект -нула. Надявам се някой да има идея какъв може да е проблема, защото тоя комп не съм го взел само за интернет, а и да се разтоварвам малко с игри

изтрих частта от харда, в която ми беше инсталиран уина

Целия дял ли форматира или само изтри не те разбирам

Ако си форматнал дадения дял, после естествено си качваш програми и т.н. и той си се пълни за бързо време - следователно е задължително дефрагмент. Пробвай ако не стане ще мислим пак :lol:

Засечи на каква температура работи по време на игра. Самия процесор, когато се повиши температурата процесора си намаля честотата.

Почисти от прах венитлаторите.

Но като цяло си мисля, че нещо софтуерно му пречи.

Благодаря на vinyl master, наистина проблема беше в праха насъбрал се в кутията, днеска я отворих и изчистих всичко с прахосмукача и сега си е както преди. Наистина не вярвах, че някакъв си рах може да е забавял толкова много машината ми

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...