MiG-23 Posted August 14, 2007 Share Posted August 14, 2007 Продавам Roadstar CD-354MPFM/B с проблем. Изгасна му подсветката на дисплея (синьото осветление) иначе си работи перфектно без други забележки. Продавам го заедно с кутията, шейната и кутийката на панела. Цена: 50 лв. Инфо за модела: http://www.roadstar.com/newsite/index.php?...d&id_fam=55 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrdds Posted August 15, 2007 Share Posted August 15, 2007 сигурен ли си ,че му е изгоряла подсветката,или е изгорял дисплея. Защото като гледам така,този дисплей нее с диодна подсветка....по скоро ми се вижда неонов. Ако е изгорял дисплея забрави да намериш такъв. Предлагам ти 35-40лв да го купя и да го слушам така без дисплей.Ако си съгласен на тази цена пиши ми да го видя и пробвам. Все пак вече се продават нови МП3 та с USB за 80-100лв от този тип марки(roadstar,elite,sanyo....) Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiG-23 Posted August 15, 2007 Author Share Posted August 15, 2007 Дисплея си му работи без никакъв проблем. Показва си абсолютно всичко. Проблема е че дисплея и копчетата се осветяват в синьо което не работи. Лампички ли са диоди ли са.... не знам. А между другото си търсих пак Roadstar но намерих само същия модел нов на цена 140 лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrdds Posted August 15, 2007 Share Posted August 15, 2007 ок,явно не се разбрахме,най добре да го видя как изглежда.Монтирано е предполагам на колата ти,тъкмо ще го чуя как свири и ще го купя. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiG-23 Posted August 15, 2007 Author Share Posted August 15, 2007 CDто е продадено! Благодаря на всички за вниманието! Моля затворете темата! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.