AssassiN Posted August 14, 2007 Share Posted August 14, 2007 Преместих се в една квартира, която се намира точно зад линията на 6-ти септември, в блоковете до Денонощното. Въпроса ми е освен БТК и Евроком (и двете не са вариант за мен), какъв Интернет мога да си пуъсна и мога ли въобще някакъв?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Da_Devil Posted August 14, 2007 Share Posted August 14, 2007 emi visio moje6 da si pusne6 za6toto edin priqtel e tam i e na visio i ot nego znam ina4e mai4e moje i angelsoft oba4e nesam mnogo siguren Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted August 14, 2007 Author Share Posted August 14, 2007 За Ейнджълсофт ми беше първата мисъл, защото съм страшно доволен от техния нет, но там нямат покритие. Сега ще звънна да видя за Визио как стоят нещата... Ако някой знае други варианти да предлага, че за Визио съм чувал, че през по-голямата част от времето НЯМАТ нет... Мдам... сега говорих с Визио и ще рискувам... Дано в онзи район са добре нещата. Може да затворите темата! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rPo3uH Posted August 14, 2007 Share Posted August 14, 2007 точно до ношката живея и си има сякъв нет Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.