Jump to content
BulForum.com

Споделете информация за Хотел Берлин Парк (Златни Пясъци)

Jack of Spades

Recommended Posts

Един приятел от руски форум ще идва на почивка в България след три седмици. Ще отсядат в Златни Пясъци - Хотел Берлин Парк, и ме помоли за информация за въпросния хотел. Аз обаче нещо не съм по почивките на море и нищичко не знам, но много ми се иска да му помогна защото ми е правил доста услуги. Така че моля, ако някой може да сподели впечатления и информация за хотела. Или пък да ме насочите към форум/сайт в който със сигурност могат да ми дадат тази информация.

Благодаря предварително!

Такива рекламни брошурки туроперотара му е предоставил без съмнение в индустриални количества. Как мислиш си е избрал хотел на първо място? ;) Той ме пита за лични впечатления относно качеството на услугите в хотела - заслужава ли си парите или не. Мислех че съм го написал достатъчно ясно, но явно съм грешал. Ами да си поправя грешката - ударението пада на впечатления, лични впечатления и мнения - струва ли си хотела или не.

Ако ти самият нямаш лични впечатления от въпросния хотел - по-добре и най-коректно би било да му кажеш, че нямаш информация... В Интернет можеш да прочетеш какво ли не от кого ли не - най-често от хора, които никога няма да срещнеш и никога няма да можеш да им потърсиш сметка за казаното... сещай се... Какво ме спира сега да напиша една страница кал за въпросния хотел, нямаш идея какви мога да ги съчиня без да съм стъпвал там... Такава информация ли искаш да му дадеш? И ако се окажеш подведен? Какво ще правиш?

Принципно си донякъде прав, но ... Хм, съзнаваш ли с това изказване всъщност заклеймяваш 90% от форумите и всички теми в които някой търси чуждо мнение по даден въпрос? По твоята логика всяка тема от сорта на "помогнете ми да си избера компоненти за PC-то" например (които са доста често срещани), е тотално излишна. Защото нали, нищо не ми пречи на мен сега да започна да оплювам дадена компания производител или пък фирам за компоненти, ей така от чиста злоба. Самата идея на форумите като начало, отхвърля подобно поведение, и съществуването им малко се обезмисля ако очакваме всеки потребител който дава мнение да ни забие нож в гърба.

Това естествено не означава че ще приема всяко мнение за 100% чиста монета - не съм толкова тъп. Нито пък че ще предам чуждо мнение като мое - не съм толкова нагъл. Естествено ще го предупредя, че информацията ми е от локален форум.

Някой търси чуждо мнение по даден въпрос - за себе си. Схващаш разликата. Никой не пита "Препоръчайте ми РС компоненти да ги препоръчам на Генчо"... освен това примера ти тотално няма връзка - за РС компоненти има хиляди специализирани сайтове в които намираш тестове и прегледи за определен компонент - едва ли ще си купя видеокарта само защото във форума Пенчо бил казал, че е хубава... Има неща за които можеш да отпуснеш кредит на форумите, има и неща за които не можеш да им се довериш. Да смяташ всичко за чиста монета и достоверна информация значи да си търсиш белята.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...