Ghetto_Freak Posted August 13, 2007 Share Posted August 13, 2007 Та търся кои изводи са + и - . Трябва ми възможно най - бързо ако може да ми помогните ... Ще е най - добре да ми покажете всеки един от четирите извода за какво сличи (четене , запис , напрежение) . Благодаря . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted August 13, 2007 Share Posted August 13, 2007 Та търся кои изводи са + и - . Трябва ми възможно най - бързо ако може да ми помогните ...Ще е най - добре да ми покажете всеки един от четирите извода за какво сличи (четене , запис , напрежение) . Благодаря . Еййй...тоя гугъл за нищо го нямате....а хич не било трудно, пишеш там в едно поле, после натискаш едно копче и резултатът излизал...така поне казват. Доколкото си спомням отляво надясно (1...2...3...4) май бяха 5V...data+(?)....data-(?)....маса. За 5-те волта и масата съм сигурен, но за ония средните не знам дали не бяха обратно....ей сега ще потърся и ще редактирам после. Обратно са все пак... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ghetto_Freak Posted August 13, 2007 Author Share Posted August 13, 2007 Ами търсих в гугъл , но не излезна това . Излизаха само някфи снимки който нямат нищо общо с това което търся . Благодаря ти все пак . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted August 13, 2007 Share Posted August 13, 2007 A тука сети ли се да погледнеш...пак казват, че било лесно. Не се засягай...те форумите са за това....виж малко по-долу на страницата дето дадох (т.7.2 (Cables)) има подобна схемичка, а и доста инфо за интерфейса като цяло. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.