simbata Posted August 13, 2007 Share Posted August 13, 2007 Web Site-yt na edin grafichen designer (kamoli pyk web) trqbva da e portfolio na rabotata mu. Malko snobarsko tova izqvlenie, no si e istina.... Напълно правилно, но просто не съм си пипал профила отдавна Сайтът ми е www.designer-bg.com, но в момента чака реконструкцията си Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted August 14, 2007 Share Posted August 14, 2007 The Cable Guy... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Divaka Posted August 14, 2007 Share Posted August 14, 2007 Тук Да препечеля накой лев за през лятото...За джобни,туй-онуй... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted August 14, 2007 Share Posted August 14, 2007 Lame - последните ти три поста в темата бидоха заличени... познай защо. нов подобен пост ще доведе до %. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorkie Posted August 14, 2007 Share Posted August 14, 2007 В момента - Jet Credit кредитен консултант. Предишна работа - Bulstrad - застрахователен агент. Попринцип - барманче. В много близко бъдеще - Търговски представител, "..." Б-я. Бъдеще - Асистент -> Управител -> Зам. Шеф -> Собственик, "..." Б-я. Далечно бъдеще - 50-годишен пенсионер, обикалящ света, оставащ фирмата като наследство на децата си. ...по-нататъка - каквото стане Знам, че звучи тъпо, но трябва да се опита, за да се успее! Link to comment Share on other sites More sharing options...
farrell Posted August 14, 2007 Share Posted August 14, 2007 Аз съм просто преводач, но тъй като колежката в момента е в отпуска, съм и секретар, телефонист и диспечер. нямам такава и ми е по-добре така за сметка на тва пък обикалям родината постоянно Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted August 15, 2007 Share Posted August 15, 2007 А всъщност много ти трябва... Работа имам предвид, не обикаляне на родината... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorkie Posted August 15, 2007 Share Posted August 15, 2007 А всъщност много ти трябва...Работа имам предвид, не обикаляне на родината... ... мисля че говори за секретарката Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted August 15, 2007 Share Posted August 15, 2007 Хахахаха... съмнявам се, но ако е вярно се извинявам на колене... Link to comment Share on other sites More sharing options...
poznai Posted August 15, 2007 Share Posted August 15, 2007 работим в пичатница начи, праскаме кот можем на 'артия, книжки-мижки, койт има нужда да свирка за оферта, поне часовника да сверява с другите места, да види колку гу дялкат инчиии... в другто време съм професионален чекиджия Link to comment Share on other sites More sharing options...
farrell Posted August 15, 2007 Share Posted August 15, 2007 Хахахаха... съмнявам се, но ако е вярно се извинявам на колене... да, точно секретарката е в липса падай ся бързо Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_Gudo Posted August 15, 2007 Share Posted August 15, 2007 инчиии... в другто време съм професионален чекиджия ... кат гледам все колеги сме се събрали Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted August 15, 2007 Share Posted August 15, 2007 В момента - Jet Credit кредитен консултант.Предишна работа - Bulstrad - застрахователен агент. Попринцип - барманче. В много близко бъдеще - Търговски представител, "..." Б-я. Бъдеще - Асистент -> Управител -> Зам. Шеф -> Собственик, "..." Б-я. Далечно бъдеще - 50-годишен пенсионер, обикалящ света, оставащ фирмата като наследство на децата си. ...по-нататъка - каквото стане Знам, че звучи тъпо, но трябва да се опита, за да се успее! къртиш трябва пховече хора с амбиции аз за ся разцъквам дискове на хората...междо другото в планета пайнер чалгата е 10% от цялата музика набелязъл съм си пакет от 7диска-буда exp в близко бъдеще си изкарвам стажа и после...я юристконсулт, я служебен защитник като за начало.после имам идея за регистрация на фондация Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fifo Posted August 23, 2007 Share Posted August 23, 2007 Засега нищо. Не не е защото ме мързи, а просто защото няма как да се съчетаят работата с моето студентстстване. ВИАС не прощава....или си на лекции или смяташ проектиИначе искам някои ден да си работя по специалнотта да смятам къщи и хотелчета и други работи, за да има къде да ходите на море Моите поздравления. Ето това е сериозна работа и това е и моята работа. Не остава много свободно време, но парите си заслужават ВЕРВАЙТЕ МИ. Залягай над учебниците и мечтата ти ще се осъществи. сега в строителството има много хляб-пари, а специалисти много малко. Говоря за строителните инженери. Това един от малкото раздели, в които заплатите са добри за страната и човек може да си позволи доста глезотиики. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted August 23, 2007 Share Posted August 23, 2007 В момента - Jet Credit кредитен консултант. Хах и аз съм кредитен консултант, но към Unicredit Clarima Bulbank. Къде бачкаш? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vastril4o Posted August 23, 2007 Share Posted August 23, 2007 правя CD-R ове в тракаия Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eleutherios Posted August 23, 2007 Share Posted August 23, 2007 правя CD-R ове в тракаия В смисъл? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Бегемот Posted August 23, 2007 Share Posted August 23, 2007 Монтаж, ремонт и подръжка на асансьори. Също така и произвеждам тороидални трансформатори. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAIKATA Posted August 23, 2007 Share Posted August 23, 2007 Счетоводство айлячи и Футбол де Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDFU Posted August 23, 2007 Share Posted August 23, 2007 Работя във фирма правеща електроника и софтуер за автомобили. Аз конкретно в момента пиша софтуера за дисплея на следващото Рено Меган. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Birth Decline Posted September 2, 2007 Share Posted September 2, 2007 Аз конкретно в момента пиша софтуера за дисплея на следващото Рено Меган. Евала (: Аз съм дизайнер - графичен и уеб дизайнер (и coder). От малка рисувам и винаги съм искала да се занимавам с нещо, свързано с изкуството във всичките му форми. Може да се каже, че работя това, което съм искала, макар че има още един тон неща, с които искам да се занимавам. Правя некомерсиална реклама и малки уеб-приложения. От друга страна винаги съм мечтала да работя за Sony като част от R&D екипите за AI. Но това ми е в списъка с неосъществимите цели (: Link to comment Share on other sites More sharing options...
kirkitov Posted September 2, 2007 Share Posted September 2, 2007 Аз съм към софийска фирма монтаж на базови станции за жсм Link to comment Share on other sites More sharing options...
J_o_T_o Posted September 2, 2007 Share Posted September 2, 2007 Трябва да Ви е айляк работата..и аз немога да се оплача...Завърших Оператор на Машини с Цифрово Програмно Управление и сега това си работа на машина която обработва Алуминива и ПВЦ дограма Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eleutherios Posted September 2, 2007 Share Posted September 2, 2007 Трябва да Ви е айляк работата..и аз немога да се оплача...Завърших Оператор на Машини с Цифрово Програмно Управление и сега това си работа на машина която обработва Алуминива и ПВЦ дограма Ха и аз съм завършил същото, малко трудно се намира работа за това в Б-я, а да не говорим в Пловдив, не че си работа по-специалността де Ся бачкам в печатница, обаче вече съм на Щанца и правя етикети на Каменица , и в момента пия Кам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted September 2, 2007 Share Posted September 2, 2007 Ха и аз съм завършил същото, малко трудно се намира работа за това в Б-я, а да не говорим в Пловдив, не че си работа по-специалността де Ся бачкам в печатница, обаче вече съм на Щанца и правя етикети на Каменица , и в момента пия Кам. Ми не си особенно прав.Ако си научил наистина да работиш на тези машини има работа бол. Иначе аз правя UPS-и,диференциални термостати и разни видове вентилатори.Общо взето електроника има доста и електротехника. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.