vas4o Posted July 21, 2005 Share Posted July 21, 2005 Аз бих желал да се занимавам с компютри, защото ми е интересно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CTAH4O Posted July 21, 2005 Share Posted July 21, 2005 Аз така като гледам ше работя на кофите :ph34r: Наш'те ми викат:"Учи сине,учи,да следваш,та после не знам си кво" Аз още нямам никва представа за тея работи! Не знам с какво искам да се занимавам... Явно ще храня гълъбите или вече споменатото по-горе Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qzoveca Posted July 21, 2005 Share Posted July 21, 2005 аз па искам да стана шеф на някоя голяма корпоративна фирма,да имам яко ферари,яхта ,вила на Френската ривиера,а и една на Алпите и да не бачкам по много.!!! Ама да видим!!! Особено няма да бачкаш по много Май прекаляваш с филмите. <{POST_SNAPBACK}> не ве не ме разбирай погрешно,нит тва ми е мечта нит нищо ама на такава работа не бих отказaл P.S. искам да работа кат Rex Hunt ,си ловим рибка по цял ден и да си печа газо Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted July 21, 2005 Share Posted July 21, 2005 Особено няма да бачкаш по много Май прекаляваш с филмите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
XC^^The_Devil^^ Posted July 21, 2005 Share Posted July 21, 2005 az ba4kam v internet zalata NEo na centara do dom levski det e Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted August 12, 2007 Share Posted August 12, 2007 Казвайте де не се стеснявайте!Освен това може да кажете и с какво ви се занимава по принцип По принцип ми се занимава с коли - "чоплене" и състезаване, но работя бояджия :) за кратко за някой лев за моренце Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eleutherios Posted August 12, 2007 Share Posted August 12, 2007 Еми аз работя на сгъвачна машина (MBO) в печатница, голям е айляк, в смисъл че много се кефя на работата си Link to comment Share on other sites More sharing options...
maddrum Posted August 12, 2007 Share Posted August 12, 2007 Аз самият още не работя, защото съм студент, но лятно време практикувам строително инженерство, което ми е специалността, и което един ден се надявам да практикувам професионално! Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted August 12, 2007 Share Posted August 12, 2007 Аз съм пиколо в хотел България за лятото да изкарам някой друг лев Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamen Posted August 12, 2007 Share Posted August 12, 2007 Аз съм беден абитурент и нищо не работя Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted August 12, 2007 Share Posted August 12, 2007 За тва лято работя кат куриер - разнасям от един склад стока по оптики Но кат цяло работя над...мързела си Link to comment Share on other sites More sharing options...
madnes.s Posted August 12, 2007 Share Posted August 12, 2007 аз пък обработвам снимки на PhotoShop Link to comment Share on other sites More sharing options...
simbata Posted August 12, 2007 Share Posted August 12, 2007 Уеб и графичен дизайнер Често ми се налага да се изявявам и като програмист Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted August 13, 2007 Share Posted August 13, 2007 Уеб и графичен дизайнер Често ми се налага да се изявявам и като програмист Web Site-yt na edin grafichen designer (kamoli pyk web) trqbva da e portfolio na rabotata mu. Malko snobarsko tova izqvlenie, no si e istina. Az rabotq kato Grafichen Dizainer i otgovarqm za reklamata na edna firma i vsichko svyrzano s neq. V momenta rabotq kato recepcionist v edin hotel v US. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted August 13, 2007 Share Posted August 13, 2007 Търговски представител на фирма за компютри.. Иначе ми се иска да ми даат пари, за да гледам красиви жени... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted August 13, 2007 Share Posted August 13, 2007 Аз съм просто преводач, но тъй като колежката в момента е в отпуска, съм и секретар, телефонист и диспечер. Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted August 13, 2007 Share Posted August 13, 2007 продавач-консултант в магазин за авточасти. а иначе и аз незнам какво искам да работя-хем в офис без много работа, хем както сега да оббикалям цял ден из града... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xciter Posted August 13, 2007 Share Posted August 13, 2007 Ам кетъринг. Хич не мисе бачка тва но за сега нямам избор. Link to comment Share on other sites More sharing options...
galina Posted August 13, 2007 Share Posted August 13, 2007 музикант съм Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted August 13, 2007 Share Posted August 13, 2007 Предпечат и дизайн... Ако на някой му трябва да ми пише на ЛС. Взимам евтино Link to comment Share on other sites More sharing options...
lexus86 Posted August 13, 2007 Share Posted August 13, 2007 аз съм геодезист и съм много доволен от професията си Link to comment Share on other sites More sharing options...
maddrum Posted August 13, 2007 Share Posted August 13, 2007 аз съм геодезист и съм много доволен от професията си Брао! бъдещ колега по "специалностите"! БТВ не си 86 набор нали? Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted August 13, 2007 Share Posted August 13, 2007 Преводач във фирмата от подписа ми. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted August 13, 2007 Share Posted August 13, 2007 Ооо, колега, ще те добавя на скайпа, ако има някаква работа дето не смогваме или вие не смогвате, да правим обмен Link to comment Share on other sites More sharing options...
lexus86 Posted August 13, 2007 Share Posted August 13, 2007 Брао! бъдещ колега по "специалностите"!БТВ не си 86 набор нали? ако мен питаш 86 набор съм Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.