stefan Posted July 7, 2005 Share Posted July 7, 2005 кой е с мен да направим комбина да вземем Солунската митница за някой друг месец ? <{POST_SNAPBACK}> Айде де, давай да я взимаме То и няколко дена стигат Link to comment Share on other sites More sharing options...
jojo Posted July 7, 2005 Share Posted July 7, 2005 Намерете си работа, която обичате, за да не работите цял живот. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted July 7, 2005 Share Posted July 7, 2005 Намерете си работа, която обичате, за да не работите цял живот. <{POST_SNAPBACK}> Аз оаче смятам че подходът "Учи ,мама, за да не работиш" е най-сполучлив . Виж ся ти и да си харесваш работата и да не си я харесваш пак ще трябва да си работиш цял живот щото трябва да се събира стаж за пенсия . Link to comment Share on other sites More sharing options...
LifeFeel Posted July 8, 2005 Share Posted July 8, 2005 в момента бих искал да мога да ида да бия полицията на блокадата в Сухиндол - да извадя един light saber и да кълцам щитове и пълни и празни каски да хвърчат около мене ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sMARTBomber Posted July 8, 2005 Share Posted July 8, 2005 единствения зор бяха онези числа дето със POKE изпълняваха всякакви странни функции. POKE -151 или PEEK Ееееех спомени спомени Link to comment Share on other sites More sharing options...
jojo Posted July 8, 2005 Share Posted July 8, 2005 Аз оаче смятам че подходът "Учи ,мама, за да не работиш" е най-сполучлив .Виж ся ти и да си харесваш работата и да не си я харесваш пак ще трябва да си работиш цял живот щото трябва да се събира стаж за пенсия . <{POST_SNAPBACK}> Точно това е идеята в тази велика мисъл на Конфуций - ако харесваш и обичаш работата си - не работиш, а просто всекидневно се отдаваш на любимото си занимание... На мен, уви не ми се случва - блъскам от сутрин до здрач в една банка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE STORM Posted July 8, 2005 Share Posted July 8, 2005 И аз като някой хора, които са писали тук съм почнал от Правец 8 с Basic. Наистина програмирането беше много лесно. Аз обичах да си развинтвам фантазията и да правя прости игрички или да си рисувам с HGR2 (висока разделителна спасабност). Чесно казано на Правец 8-мицата се получаваха хубави картинки. Докато сега карам на C++ (жалко че е 100 пъти по труден от basic-a ). Е както се досещате до тук съм решил да ставам програмист, но има още доста хляб да ям. POKE -151 или PEEK Ееееех спомени спомени <{POST_SNAPBACK}> Да наистина хубави спомени бяха. Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted July 8, 2005 Share Posted July 8, 2005 ако харесваш и обичаш работата си - не работиш, а просто всекидневно се отдаваш на любимото си занимание... <{POST_SNAPBACK}> и най-любимото занимание, се превръща в неприятно, когато е работа.. бих казал "Не превръщай хобито си в работа, за да не ти стане неприятно" Link to comment Share on other sites More sharing options...
LifeFeel Posted July 8, 2005 Share Posted July 8, 2005 Е както се досещате до тук съм решил да ставам програмист, но има още доста хляб да ям. Да наистина хубави спомени бяха. <{POST_SNAPBACK}> сам се запътил към коварна и жестока гибел (аватара ти не е ли Kerio PF ? ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nitro Posted July 8, 2005 Share Posted July 8, 2005 В момента съм хамал,ама исакм да стана президент на Република България. Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r3d Posted July 8, 2005 Share Posted July 8, 2005 В момента съм хамал,ама исакм да стана президент на Република България. <{POST_SNAPBACK}> Хехехех, важното е че си амбициозен Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted July 8, 2005 Share Posted July 8, 2005 Правя, списвам и поддържам няколко сайта с информационна насоченост (техническа, забавна и спортна тематики). Отделно извършвам hosting backend поддръжка. А иначе съм... дипломиран педагог Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted July 8, 2005 Share Posted July 8, 2005 А иначе съм... дипломиран педагог <{POST_SNAPBACK}> Колега Каква педагогика? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted July 8, 2005 Share Posted July 8, 2005 Предучилищна Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted July 8, 2005 Share Posted July 8, 2005 Раздавам го програмист на Delphi (искам на С++ Builder, ама нямааа) + Interbase база данни Link to comment Share on other sites More sharing options...
[ds]snolp Posted July 8, 2005 Share Posted July 8, 2005 xaxax работил сам малко до сега ... сичко на сичко 2 работи едната даже я работя сега : Правил сам Кузунаци и хляб /Питки маргарити и хляб Полиезе/ ся пак бачкам на сащото място само,че разкарвам хляб с един пикап /бачкам за да сабера пари за кубинки ,не за друго :P/ а btw ако някой има познат в хранителен магазаин моля да го пита дали има нужда от доставчик на хляб... предлагаме разнообразие а в никакав случеи в бадещите години не искам да бачкам тоя работа ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deyan Posted July 8, 2005 Share Posted July 8, 2005 Lawyer in Boston! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Дочо Posted July 8, 2005 Share Posted July 8, 2005 и най-любимото занимание, се превръща в неприятно, когато е работа.. бих казал "Не превръщай хобито си в работа, за да не ти стане неприятно" <{POST_SNAPBACK}> Ммммм не бих казал Поне за момента това, което ми е хоби и го работя няма изгледи да ми омръзне Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted July 8, 2005 Share Posted July 8, 2005 Поне за момента това, което ми е хоби и го работя няма изгледи да ми омръзне <{POST_SNAPBACK}> Както е казано:"Намери си работа, която ти харесва и никога няма да ти се наложи да работиш". Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted July 8, 2005 Share Posted July 8, 2005 От около 8 години си вадя хляба с химия - инструментални анализи, класически аналитични методи, такива работи. Иначе съм дипломиран учител по химия и физика (но нямам и един ден стаж като такъв). Парадоксално е, че рядко ще се намери някой с такъв мерак какъвто имах аз да стана учител. Но вятърът ме отвя в по-друга посока, за добро или зло. Понякога си мисля, че ако имах рента, достатъчна да осигури на мен и семейството ми добър стандарт, бих работил като учител без пари, ей-така, за идеята. Важното е, че и сегашното ми амлоа си ме кефи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted July 8, 2005 Share Posted July 8, 2005 Намерете си работа, която обичате, за да не работите цял живот. <{POST_SNAPBACK}> Както е казано:"Намери си работа, която ти харесва и никога няма да ти се наложи да работиш". <{POST_SNAPBACK}> Астрални близнаци???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RottenBrain Posted July 9, 2005 Share Posted July 9, 2005 кой е с мен да направим комбина да вземем Солунската митница за някой друг месец ? <{POST_SNAPBACK}> Еми айде де! Прати само един PM като се уредят нещата... Иначе аз искам да съм аниматор. Не става въпрос за 3D графика ли някъв компютърен бълвоч а за съвсем обикновена старомодна анимация. Искам или да правя филмчета или още по-добре - комикси! От както се помня искам да бачкам в Image или в Chaos! Comics, кофти само че Chaos! фалираха...нищо, ще ги заместя достойно Link to comment Share on other sites More sharing options...
farrell Posted July 9, 2005 Share Posted July 9, 2005 много,мнго,много искам да съм пилот на някъв военен самолет ама ще си остана само с искането Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted July 9, 2005 Share Posted July 9, 2005 Аз искам да продължа да се развивам. Като по-малък исках да бъда пилот на изтребител, само че се появи проблем - разбрах, че горната граница за пилот е 1.80, която съм минал с 5-6 сантиметра... Далтонизма ми също сигурно би се оказал проблем. За професия не знам - искам да излетя в космоса! Искам да съм от първите хора кацнали на друга планета. Не, нямам някакви материалистични представи за бъдещето си. Предполагам, че ще работя нещо, колкото да си вадя хляба и евентуално да храня семейство, ако намеря някоя, която да може да търпи отровно нещо като мен, и да се съгласи да да причини на света бедата, наречена други хора с моите гени... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bate_pesho Posted July 9, 2005 Share Posted July 9, 2005 Аз пък искам да съм полицай или пожарникар или лекар или пилот ХАхахахахаха еми досега не съм се замислял , обаче ми се ще да е нещо свързано с информатика , защото просто миризмата на Пц-то ми ме привлича .... седа на него нон стоп ..... и ще да е хубаво и да печеля около тоя занаят Също бих искал дори и да си има фирмичка .... доста обичам и харваре-а .... димек да си сглобяв компютри и т.е. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.