Jump to content
BulForum.com

Компютърни конфигурации

Recommended Posts

Моля те осъзнай се! Или поне не налагай това зловредно мнение на другите... Как по-точно си ги "ремонтират" частите ми е много любопитно. :blink:

Ами както виждаш думичката е в кавички. В случая имам впредвид че не при най-малкия проблем и да тичаш за серзив където само за установяване на проблема ще си преберат 10-20лв. да не говорим още колко за отстраняването му. Еми тебе не те знам ама аз сам си го чистя, сам си форматирам хардове и инсталирам ОС, сам си сменям частите, когато нещо неработи сам си намирам проблема... Въобще сам си поддържам машините.

Ако ти се подуе един кондезатор да не би да отидеш при фирма да ти го смени, аз лично 5 години в даскало само това съм правил :) Затова сам си се справям с нещата, а повечето хора също, явно за разлика от теб :)

Едит: AssassiN не споря просто се опитвам да ти обясня... и край на коментарите че нафлуидихме темата ще ни бият

• Replies 55
  • Created
  • Last Reply

PQI така ли?добре.. колко пари е

не съм фен на Super T.. но що да не е тя..да му хрумне на човека да клокне.. поне да има мегдан..

320GB ? че като сложа вместо 160 - 320 нали ще стане над определената сума..

160, Seagate, SerialATA, 7200, 8192k 103.01 лв.

320, Seagate, SerialATA, 7200, 16MB 153.65 лв.

ти като на 50 лева пари не викаш хубу.. има хора за месец немогат да ги спестят..

и кво им има на Асус? и кво предлагате ? интересно ми е на кво дъно ще сложите тия бюджетни Е2140 и 3600+ х2

не съм и фен и на Асус.. ако бях.. щеше да ми е в подписа..

а и казах ..ако имате забележки на ЛС с обяснение ЗАЩО да го сменя..

За тея пари на > VGA: XFX 8800GTS 320MB (като за луд играч) може да си купите гф 9200 и това вече ще е добро , като се има на предвид , че трябва да си вземете по евтино процесорче , ама то игрите си работят и на 3600+ като се замислите ! :laughing:

За тея пари на > VGA: XFX 8800GTS 320MB (като за луд играч) може да си купите гф 9200 и това вече ще е добро , като се има на предвид , че трябва да си вземете по евтино процесорче , ама то игрите си работят и на 3600+ като се замислите ! :laughing:

в кой китайски гараж я има??

В ролдекс мисля , че е има .

Поне аз като питах какво имат и ми казаха , че е в наличие .

Незнам , на вас ви е лесно да кажете за онази конфигурация "става за луди играчи" ама не е така .

Както и да е ... ще видя точно каква и е цената след един ден и ще кажа .

:)

Абе ти им остави сайта .

На мен човек , който работи там ми каза , че е имат , а иначе струва 700 лв и си заслужава според мен .

Все пак искаш да играеш игри и това е видеото .

Абе ти им остави сайта .

На мен човек , който работи там ми каза , че е имат , а иначе струва 700 лв и си заслужава според мен .

Все пак искаш да играеш игри и това е видеото .

абе 9та серия изобщо не е изляла.. имам спомен ,че ноември месец ще излезе.. твоя човек.. май незнае за кво става дума..

Еми и аз знам , че е пускат ноември месец .

Незнам как така става , ама струва около 680 , 700 , 750 лв и даже да се е объркал не е важно .

След около 3 месеца и това е нещо ... по-добре хората да не бързат да си купуват видео .

а бе, к'ви са тея конфигурации ве :P дайте нещо под 400 лв. и по-близо до 300 лв. :D

аз лично скоро ще трябва да взема една машина, която ще се ползва за офис нужди - работа с една програма, ms office и Internet. не е необходим нито голям хард (даже и 80 е много, ама като няма по-малки), нито двд записвачка (може да се мине със cd-rw), нито отделна карта ... само за захранването се чудя, щото сега е с един fortron 230W :huh:

ей тук съм посочил няколко, като dvd-rw-то отпада

еми иначе ще тряя да е някой асрок с вградено видео + семпрон + 2x256ram може би, несам ги смятал цените говоря на сляпо... но...

ти направи ли си труда да прочетеш какво съм написал/пояснил за въпросната конфигурация?

примерно нещо подобно имам на предвид:

pcconfigofficeintel2cw5.png

иии какво тряя ние да направим след като си си избрал конфигурация ?? да ти кажем коя да вземеш щото си малък ли :blink: ти сам си питаш и си отговаряш в 1 пост...

аз питам от гледна точка на това, че някой може да извади доводи, които да ме убедят да взема амд или интел базирана машина или примерно дали да заложа на fortron или на някакво захранване, което е с кутията. затова и питам тук ... а ти като не искаш, не пиши и не отговаряй.

аз питам от гледна точка на това, че някой може да извади доводи, които да ме убедят да взема амд или интел базирана машина или примерно дали да заложа на fortron или на някакво захранване, което е с кутията. затова и питам тук ... а ти като не искаш, не пиши и не отговаряй.

взимай тоя интел:

CPU: Celeron 420 BOX - 80.76

MB: ASRock CONROE1333-DVI

RAM: 512MB DDR2 667Mhz

HDD: 80GB Samsung 8MB Cache SATA II

FDD: 1.44MB

--------------

337 лева.. и вземи тая кутия дето с захранването(Delux)..

иначе ето ти AMD: малко стар сокет ,но нали е за офис..

CPU: Athlon64 3000+ 754

MB: ASRock K8NF6G-VSTA

RAM: 512MB DDR400

HDD: 80GB Samsung 8MB Cache SATA II

FDD: 1.44MB

-------------------------------------------------

275 лева.. спокойно се взима Fortron 300W PNF и кутия..

@operator, къде ги гледаш тея компоненти, за да видя цените на отделните чаркове?

... и каква е разликата между този celeron conroe, който си посочил и един celeron-d, който примерно е на 2.8Ghz?

..

... и каква е разликата между този celeron conroe, който си посочил и един celeron-d, който примерно е на 2.8Ghz?

Ами примерно каквато е между C2D и Pentium D (предната генерация на Интел).

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...