Jump to content
BulForum.com

Как да си махна боята в банята??

fizika01

Recommended Posts

Някой ако има хубави идеи приемам всякакви . Досега пробвах с Терминатор-нищо. Изчукване 2 кв.м. за 2 ч.(писна ми) . За утре съм взел газова горелка. Някой ако се сеща други по лесни методи, ще пие бира, само да е ефективен.Боята е двупластова. ЧАКАМ , СПЕШНО.

освен с газовата горелка забрави за друго , наложи ми се да бутам около 300 квадрата , пробрах ли с кви ли не препарати и нищо не става накрая 1 мангал ми я бутна с газовата горелка

Тя ми е последната надежда.оставил съм я последна защо все пак съм в банята и се притеснявам че може да стане "печен Физик във баня".

Теслата и чукаш докато ти прилошее. Вкъщи като превихме ремонта преди година и нещо един майстор буташе мазилката цял ден :) Това за печения физик ми хареса :D

Каква е боята и каква е основата?

освен с газовата горелка забрави за друго , наложи ми се да бутам около 300 квадрата , пробрах ли с кви ли не препарати и нищо не става накрая 1 мангал ми я бутна с газовата горелка

А при теб, каква е била боята?

Питам, защото постна боя с горелка, не ми се вярва да падне...

МИ първата боя е дето са сдали апартамента преди 15 години а втората е на 14 години . Синя ако има значение.

Като отворих темата,някой да знае супер евтиното място за супер качествените плочки и материали? Още не съм взел нищо и само обикалям. Един познат миказа за място преди ТХВП в ляво супер богат асортимент и супер ниски цени????????? Някой ако знае нещо такова и е доволен да се обажда .Ще се пие бира на Арианката в тракия.

НЕ ходи в Практикер. Ако искаш избор и цени отиди в ТЕД - посока магистралата след като излезеш от града (изхода след КАТ) около 2 км отляво - огромна сграда не можеш да пропуснеш.

МИ първата боя е дето са сдали апартамента преди 15 години а втората е на 14 години . Синя ако има значение.

Като отворих темата,някой да знае супер евтиното място за супер качествените плочки и материали? Още не съм взел нищо и само обикалям. Един познат миказа за място преди ТХВП в ляво супер богат асортимент и супер ниски цени????????? Някой ако знае нещо такова и е доволен да се обажда .Ще се пие бира на Арианката в тракия.

значи за цени скоро ми се наложи да взема 100тина квадрата евтини плочки , обиколих съм всички магазини за които се сетиш навсякъде ама абсолютно навсякъде плочките са едни и същи и няма разлика в цените , еднакви са до стотинка , ако искаш евтино в метро - отвънка на паркинга има изкарани строителни м-ли , от там взех гранитогрес на 10лв/квадрата и то доста приличен

Каква е боята и каква е основата?

А при теб, каква е била боята?

Питам, защото постна боя с горелка, не ми се вярва да падне...

какво значи постна ?

говоря за блажна боя 2 пласта , с горелката пада идеално ама що хамалски труд е няма да ти говора пробвах сам да си я бутам за 2 часа бутнах 2 квадрата с горелката и шпатолката , тоя мангал дето му платих я бутна за 1 седмица с работа по 10 часа на ден ;)

:) Въпросът беше, какъв е типът, а не цветът - латекс, на варова основа, блажна... :blink: Всичко това има значение и как ще я махаш. Основата също.

какво значи постна ?

говоря за блажна боя 2 пласта , с горелката пада идеално ама що хамалски труд е няма да ти говора пробвах сам да си я бутам за 2 часа бутнах 2 квадрата с горелката и шпатолката , тоя мангал дето му платих я бутна за 1 седмица с работа по 10 часа на ден wink.gif

Постаната боя може да я намериш в старите къщи - най-долния слой боя - отвратителна. Сигурно вече не се използва. Може би е на варова основа.

Блажната боя - така може да се маха - да, но че е гадно - гадно е. Аз сега свалям от врати такава боя - не е много бавно, но е много досадно и отровно. Но май има и други начини - някаква смес със сода каустик, но не запомних точно, как се приготвяше.

Благодаря на всички който се отзоваха по темата.За сега съм на газова горелка и въши работа ,бавно но слвано.Правя си дълги почивки защото след 10 минути работа почва много да смърди.

Съвет задължително използваите ръкавиции маска с мокър парцал.

За плочки за сега не съм решил сигорно ще бъдат в два цвята до 15 лв квадрата с подходящ фрииз и орнаментни плочки.

• 2 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...