Eagle Posted August 11, 2007 Share Posted August 11, 2007 На компютъра имам Такава букса за връзка с телевизор.Искам да го вкл. към телевизора. Гледах темите тук,но не видях да пише за 7 пиново s-video.Пише само за 4 пиново s-video. Вчера бях в Технополиса и питах за такъв кабел,но нямаха. Някои знае ли къде мога да намеря такъв? Благодаря предварително. Link to comment Share on other sites More sharing options...
T.N.T. DYNAMITE Posted August 11, 2007 Share Posted August 11, 2007 zdravei ami izglejda mi poznata taq byksa moita karta e geforce 6600 ge i mi e takava no nikade nqam dalag kabel s takava byksa i az tarsih zatova zima6 ot teq drygite standartnite i ima edno plasmasovo zab4e koeto ne pasva ot4ypva6 go igo slaga6 taka si napraih moq. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eagle Posted August 11, 2007 Author Share Posted August 11, 2007 zdravei ami izglejda mi poznata taq byksa moita karta e geforce 6600 ge i mi e takava no nikade nqam dalag kabel s takava byksa i az tarsih zatova zima6 ot teq drygite standartnite i ima edno plasmasovo zab4e koeto ne pasva ot4ypva6 go igo slaga6 taka si napraih moq. Кажи какво е качеството на картината.Аз имам такъв на старият компютър,но не съм пробвал с него на този.На старият качеството е кофти,картината на телевизора трепти.Предполагам,че и на този ще е така,затова търся 7 пинов.Надявам се картината да е по-добра. При теб как е? Link to comment Share on other sites More sharing options...
T.N.T. DYNAMITE Posted August 11, 2007 Share Posted August 11, 2007 картината е перфектна проблема е в кабелната драпни кабела на кабелната и ми каji kak e a i sa6to si opravi formata v nastroikite ako si s Nvidia formata trqq da e B/PAL i problemite ne idvat ot kabela Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted August 11, 2007 Share Posted August 11, 2007 Да, и аз имам останал кабел с 4 пинов мъжки букса, а новата ми карта е с 7-пинов изход. Тоя 7-пинов изход е HDTV (high definition), което се постига от допълнителните 3 пина. С подходящ кабел, и ако ТВ-то има компонентен вход, можеш с него да подадеш компонентен сигнал към ТВ за по-високо качество, от това на стандартно s-video. Иначе аз доскоро спокойно си ползвах стария 4 пинов кабел на новата карта без проблем. Ползвах го с композитния вход на старото ТВ, и си работеше добре (разбира се с доста по-лошо качество, предвид природата на композитния сигнал). Ако влиза, ръгай директно 4 пиновия кабел и нямаш проблеми. Ако ТВ-то има s-video, ползвай си 4 пинов с-видео кабел. Ако има компонентен, ползвай преходника с 3-те цветни чинча, който вероятно е дошъл с видеокартата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jonas Posted August 11, 2007 Share Posted August 11, 2007 картината е перфектна проблема е в кабелната драпни кабела на кабелната и ми каji kak e a i sa6to si opravi formata v nastroikite ako si s Nvidia formata trqq da e B/PAL i problemite ne idvat ot kabela стига сте ръсили простотии зн ли кво представлява hdtv кабела нищо общо с тоя .. моя радеон е с 9 пинов аре де кфо супер хай дефенишън ли Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted August 11, 2007 Share Posted August 11, 2007 стига сте ръсили простотии зн ли кво представлява hdtv кабела нищо общо с тоя .. моя радеон е с 9 пинов аре де кфо супер хай дефенишън ли Пример: моята видео карта има 7 пинов TV-out. Забележи какво пише в сайта за него преди ти да ръсиш простотии. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eagle Posted August 11, 2007 Author Share Posted August 11, 2007 Пример: моята видео карта има 7 пинов TV-out. Забележи какво пише в сайта за него преди ти да ръсиш простотии. Сигурно,колегата брой и 2-те вдлъбнатини в конектора и затова при него излизат 9. Телевизора ми е с 4пинова s-video букса,а компа с 7. Някои може ли да ми каже къде мога да намеря такъв кабел-от едната страна 4 от другата 7. П.П Оп,извинявам се на колегата ,но букса с 9 пина маи има. Вижте картинките. Моята е втората,а първата е имам на ТВ-то. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted August 11, 2007 Share Posted August 11, 2007 Сигурно,колегата брой и 2-те вдлъбнатини в конектора и затова при него излизат 9. Телевизора ми е с 4пинова s-video букса,а компа с 7. Някои може ли да ми каже къде мога да намеря такъв кабел-от едната страна 4 от другата 7. П.П Оп,извинявам се на колегата ,но букса с 9 пина маи има. Вижте картинките. Моята е втората,а първата е имам на ТВ-то. Да, разбира се има и 9-пинови. Колкото до твоя проблем, ползвай 4 <-> 4 пинов кабел, повечето видеокарти с 7 пинов конектор използват стандартно назначение на пиновете и 4-те пина отстрани ще вършат работа с 4 към 4 кабел. Link to comment Share on other sites More sharing options...
geronimo Posted August 11, 2007 Share Posted August 11, 2007 Обикновенно 7 или 9 пинова S-video букса се слага на VIVO карти и тя служи и за вход , и за изход. Link to comment Share on other sites More sharing options...
T.N.T. DYNAMITE Posted August 11, 2007 Share Posted August 11, 2007 MN razbira4i stanaha tyka...az si kazah moe kabel go prisposobih i ka4estvoto mi se opravi ot kabelnata toi mi smy6tava6e pri vas nz kak e .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eagle Posted August 11, 2007 Author Share Posted August 11, 2007 MN razbira4i stanaha tyka...az si kazah moe kabel go prisposobih i ka4estvoto mi se opravi ot kabelnata toi mi smy6tava6e pri vas nz kak e .... Не се впрягай толкова. Все пак не си най-голямият разбирач в този форум. Все пак благодаря,за съвета. Днес си купих кабел с 4 пина от двете страни и работи що годе добре. Благодаря и на Тedy за изчерпателното инфо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
T.N.T. DYNAMITE Posted August 11, 2007 Share Posted August 11, 2007 ne sam kazval 4e razbiram Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.