Doss Posted August 10, 2007 Share Posted August 10, 2007 става въпрос за металните правоъгалничета на който с лазер са издязани най различни данни за човека който ги носи.... точно като тези който сме свикнали да виждаме по филмите провисени по вратовете на военните ако някой знае къде могат да ми направят такива моля да сподели Link to comment Share on other sites More sharing options...
GS_Mitaka Posted August 10, 2007 Share Posted August 10, 2007 Искаш такива плочки, непробити ли ? Ако се разтърся, мога да намеря 2 броя непробити плочки. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lindeman_ Posted August 10, 2007 Share Posted August 10, 2007 влез в казармата и ще ти направят без пари Link to comment Share on other sites More sharing options...
James_Bond007 Posted August 10, 2007 Share Posted August 10, 2007 Правят ги в копирния център, който се намира по Лъки синема, на Гладстон 1. Оня ден ги гледах там Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doss Posted August 10, 2007 Author Share Posted August 10, 2007 не трябват ми готови.....т.е. да ми ги направят с всичко по тях.... благодаря на бонд но съм скаран с копи центъра не стъпвам повече там... ако някой може да предложи друг вариант Link to comment Share on other sites More sharing options...
stuner Posted August 11, 2007 Share Posted August 11, 2007 Na men i v karzarmata mi iskaha pari za vaprosnata plo4ka,a ina4e na djumaqta tam kadeto prodavat obici i drugi drankulki vzimaha pora4ki i donqkolko dni ti nosqt plo4ka na koqto pi6e kakvoto iska6. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.