Jump to content
BulForum.com

Разкодирване на нокия n73 и самсунг d900i

Recommended Posts

Някой запознат ли е с това предлага ли се разкодиране на тези два телефона в Пловдив (Nokia N73 и Samsung d900i), и ако да горе долу какви са цените, поразгледах из форума има стари теми за n70, но те са от миналата година, та затова реших да питам наново.

това място което си го споменал не успях да го намеря, правят някакви ремонти около него.

инъче пообиколих по руски, там на едно място ми казаха цена за разкодиране на нокията 120 лв, а за самсунга 10 лв, така пиша ги информативно, ако на някой му се наложи някога. питайте там по руски те ще ви кажат къде точно, че мене не ме бива много в обясненията.

това място което си го споменал не успях да го намеря, правят някакви ремонти около него.

инъче пообиколих по руски, там на едно място ми казаха цена за разкодиране на нокията 120 лв, а за самсунга 10 лв, така пиша ги информативно, ако на някой му се наложи някога. питайте там по руски те ще ви кажат къде точно, че мене не ме бива много в обясненията.

Ами то е точно в дясно от сладоледената къща. Ако погледнеш нагоре има табелка дори. Иначе от доло има някъв мъндцък шопинг сентър, влиза се от там и веднага стълбите в ляво. Мен там ми взеха вместо 140лв за разкодиране на В850и 60лв ;) Тази която е срещу часовника на пощата. Отгоре има Алианс.

то в плд, би трябвало да говориме за тази която е срещу бингото, поне аз нея знам, ако ти имаш някоя друга сладоледена къща в предвид, кажи :) разликата в цените явно е сериозна.

то в плд, би трябвало да говориме за тази която е срещу бингото, поне аз нея знам, ако ти имаш някоя друга сладоледена къща в предвид, кажи :) разликата в цените явно е сериозна.

Според мен той има предвид Сладоледената Къща, която е с/у Levi`s-а на главната ... точно след пощата :P

Ако неуспеят да ти го разкодират - пробвай при Асен МИшев - намира се в уличката - на 100-тина метра, зад Китайския ресторант на бул. Руски. ;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...