geronimo Posted August 9, 2007 Share Posted August 9, 2007 Един приятел ми подари уеб камера Филипс . Но ми я даде без инсталационен диск и тук е проблема. Нито и знам модела/защото нищо не пише на нея/и няма как да си дръпна инсталация за нея. Пробвах с други драйвери за камери на Филипс с вградено осветление/тя е такава/да , да ама НЕ. Не става, моля ,ако някой има накаква информация или идея за камерата да помогне. БЛАГОДАРЯ предварително на всички които се отзоват на помощ. ПРОБЛЕМА Е РАЗРЕШЕН! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xciter Posted August 9, 2007 Share Posted August 9, 2007 Модела трябва да го пише с малки буквички отзаде на камерата. Няква мн малка лепенка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
geronimo Posted August 9, 2007 Author Share Posted August 9, 2007 Модела трябва да го пише с малки буквички отзаде на камерата. Няква мн малка лепенка. Освен това което виждаш на снимката , няма нищо друго. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.