Jump to content
BulForum.com

Fifa 2008

SpI7_FiRe

Recommended Posts

Я ме светни, как се сменя играч докато владееш топката и как се прави пас по въздуха, когато съперникът ти я владее ?

ми пас по въздуха докато съперника я владее малко трудно ще направиш :P въпреки че тея бъгове по фифата незнам до къде могад да стигнат :D ама които е играл тои да каже

• Replies 405
  • Created
  • Last Reply

Ми по същия начин се правят пасовете по въздуха. Но на тази игра забелязвам че импровизацията е подобрена. На Фифа 07 всеки си имаше начин да вкара гол. Всичко беше заучено. 1 тръгваше диагонално, друг тръгваше по аута, 3-ти с q+w ги извеждаше. И един multiplayer мач беше пълна простотия. Въпрос на това кой ще си реализира повече бъгове. Тук забелязвам, че това не е така. Няколко мача изиграх и станаха хубави с импровизация и без бъгове. Но трябва да се играе 2-3 месеца за да се каже крайна оценка за играта.

:sick :angry1 Егати боклука, същата графика същата физика, въобще сме доста прецакани

Махнали са Dept of Field, който доста тормозеше процесора,

А WFT е това смяна а играч с Q, тамън му бях навикнал преди година на стария ПЕС, после си цъках 07, а ся пак :angry:

С една дума едва ли ще я играя, тази игра загуби чара си, от 2005 нищо ново :ghost

Само дет сийдара го няма :D

П.П аз съм 86%,но по4нах да тегля с 2-3кб..

какви сийдъри в FTP :confused

грешка, чак сега видях, че съм пропуснал цяла страница и става въпрос за demonoid :lol:

Много странна работа.... пускам я и само черен екран?! Нито след тва мога да минимизирам или да я изключа въобще....само резет..аммм хелп? По принцип и демото на 2006 не ми тръгваше, но цялата 2006 ми тръгваше. Дано и тук да етака :bgrin:

Много странна работа.... пускам я и само черен екран?! Нито след тва мога да минимизирам или да я изключа въобще....само резет..аммм хелп? По принцип и демото на 2006 не ми тръгваше, но цялата 2006 ми тръгваше. Дано и тук да етака :bgrin:

И при мен е същото положение за жалост :(

Във форума на играта и други хора се оплакват от същия проблем, тъй че предполагам, че ще има някакво решение :)

Интересното е че и на мен демото на 2006 не ми вървеше, но нямах никакви проблеми с играта :)

Може нещо от видето да е, по назад в тема нещо се мъдреха 4 МХ , ако си с такава може и от тва да е

Иначе за пореден път ще се изплюя на екипа правил играта :lol: :lol: :lol: :lol:

между фифа 2006 и 2007 имаше осезаема разлика във геймплея и останалите компоненти от играта, докато между 2007-2008 няма НИКАКВА разлика, напротив геймплеят ми се струва още по-вдървен ..

:inqn Мда уе нещо ми се струва същата като 07,дано пълната версия да е по-различна.

Значи качих си демото и нали пускам с идеята да вида за какво става въпрос и ми излиза ето това:

untitled.JPG

Вярно видеото не ми е първа младост (ATI RADEON 9200 SE), пробвах да сменя драйверите ама не стана нищо.. Та въпроса ми е проблема във несъвместимостта на моето видео ли е или някъде другаде..

Значи качих си демото и нали пускам с идеята да вида за какво става въпрос и ми излиза ето това:

untitled.JPG

Вярно видеото не ми е първа младост (ATI RADEON 9200 SE), пробвах да сменя драйверите ама не стана нищо.. Та въпроса ми е проблема във несъвместимостта на моето видео ли е или някъде другаде..

Пробвай като излезе пълната версия... като гледам надписа май няма да тръгне демото заради видео картата ти

само на ме ли ми се струва, че т'ва демо е бъгаво и футболистите се сменят сами т.е. активните, без аз да го правя?>! :huh:

освен това още с първата игра, някъде по средата ме изхвърли

само на ме ли ми се струва, че т'ва демо е бъгаво и футболистите се сменят сами т.е. активните, без аз да го правя?>! :huh:

освен това още с първата игра, някъде по средата ме изхвърли

Играчите се сменят с Q вече.. Както е в ПЕС

Аз да питам как се центрира нормално щото все е бий в аута :).

и що с тоя демо екстендер втория рийм е с някви смешни екипи, само при мен ли е тва?

untitled1ao2.th.jpg

Още един бъг май от екстендера. Имам само 1 играч в отбора, бакграунда се губи, а тия със зелените фланелки за Ман Юн :D. Linseman-a има няква червена шапка на главата :D

untitled.JPG

И аз съм с Radeon 9200 SE и няма абсолютно никакъв проблем!

И тва къдет са сменя с Q (а също и с Shift) е абсолютния ташак! Явно трябва да свикна ма вече немога като се защитавам да тичам по-бързо с шифт и Е щот са сменя на вратаря и оня тича на майната си. И преди с Q се викаше втори защитник. Ся най-много вратаря да извикам. Иначе вратаря зарибено може да го фърляш наляво надясно ма треа practice. Общо взето в защита е трагично. Иначе нападението си е горе-долу същото. Онея менюъли ги изключих и си е кат на 07. А таа топка е уникално смешна. И теа Барса стават и те смешни вече с теа играчи.

untitled.JPG

незнам дали ще стане, но пробвай

дясно копче на десктопа>properties>settings>advanced>troubleshoot и го даваш на full

Днес получихме информация за нещо, за което знаем вече от няколко дни. Много разочароващо за феновете, но сме сигурни че догодина ще бъде оправено. Въпреки, че ПЕС 2008 освен сървър ще има и ЛАН игра, ще може да се играе само 1 vs. 1 режим. Някои се надяваха поне на 2ма срещу 2ма.

Но има и една добра новина. КОНАМИ са се сдобили с лицензи за някои шведски отбори които ще бъдат нелицензирани във ФИФА ‘08!!! Гръм, пръх, хлъц! ФИФА само с частични лицензи? Възможно ли е? Изглежда че от КОНАМИ дават на ФИФА от тяхното си лекарство. Хайде КОНАМИ, започвайте да спестявате за ексклузивните лицензи за целия Premiership през 2010!

lol

песа никога няма да има лицензите на големите отбори.просто еа дават много пари и сигурно имат и клауза да са единствените с пълен лиценз :woot

фифа рулз форевър :punk

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...