Белов Posted September 26, 2007 Share Posted September 26, 2007 аз ли съм единствения, на който му харесва новата фифа Не и на мен ми е айляк. За момента няма бъгове и ми върви по яко от 07 Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted September 26, 2007 Share Posted September 26, 2007 и за мен играта не е по-лоша от старата фифа, но с тея контроли .... като цяло разликите до сега се едва забележими, като тази, че вратарите са някак си "една идея" по адекватни дано направят някакъв патч, с който ще може паса и смяната на играча да се "върне" на един и същи бутон Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted September 26, 2007 Share Posted September 26, 2007 дано направят някакъв патч, с който ще може паса и смяната на играча да се "върне" на един и същи бутон 99.9 % няма да направят, защото искат да уеднаквят контролите с тези в ПЕС. От няколко години променят малко по малко контролите и в момента са абсолютно еднакви Link to comment Share on other sites More sharing options...
paspartu Posted September 26, 2007 Share Posted September 26, 2007 на мен ми харесва тва че и вратаря може да получи червен картон не мисля че играта е по-лоша от предишната, има си напредък макар и малък. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bakker Posted September 26, 2007 Share Posted September 26, 2007 Единственото нещо което ми хареса е, че в края на мача при резултат 1:0 или 0:1 противниковия вратар идва в наказателното поле при изпълнение на корнер и се получава доста ефектна контра-атака след това... нищо друго. Link to comment Share on other sites More sharing options...
EazY-E Posted September 27, 2007 Share Posted September 27, 2007 Единственото нещо което ми хареса е, че в края на мача при резултат 1:0 или 0:1 противниковия вратар идва в наказателното поле при изпълнение на корнер и се получава доста ефектна контра-атака след това... нищо друго. Тва чак сега ли са го сложили ? В winning eleven го има още от преди 3 години,дори имам сейв-ан гол с глава на Ван Дер Сар след центриране от корнер. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kpcH Posted September 27, 2007 Share Posted September 27, 2007 Фалшива фифа !!! Фифата , която излезе е фалшива !!! 1.Не е оповестена на офицялния сайт 2.Там снимките на графиката са съвсем различни 3.A нещо повече в "Rest of World" е включен и отбора на Левски,а това са останалите Lausanne-Sport,Lugano,La Chaux-de-Fonds,Orlando Pirates,Kaizer Chiefs,Mamelodi Sundowns,Arka Gdynia,Górnik Łęczna,Pogoń Szczecin,Wisła Płock,Polonia Warszawa,PFC Levski Sofia,Boca Juniors,River Plate,Esporte Clube Bahia,Atlético Mineiro,Ponte Preta,Santa Cruz,São Caeatano,Fortaleza,AEK Athens,PAOK,Panathinaikos,Olympiacos.Общо 23. 4.Докато се инсталира играта не се зареждат картинки а все едно се инсталира програма. 5.Екипите на Реал Мадрид без логото на bwin.com на фланелките. 6.Екипите на Ливърпул без логото на Carlsberg на фланелките. 7.Няма Сантияго Бернабеу. 8.2ра и 3та дивизии на Англия са Кока Кола 9.При режим Be a Pro няма таблици с класиране. 10.В чешката лига има отбор "Бохемианс". 11.Много отбори от Висшата Лига на Англия нямат логота или спонсори на екипите. В цялата работа КОНАМИ имат 100% пръст нали занете за конкуренцията между японите и ЕА !!! Ще видите като излезе около 29 Септември версия RELOADED , че ще е по-различно Това е мое мнение !!! от TroY CrAzYsAsHo на Сря Сеп 26, 2007 12:16 am -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Незнам лично на мен демото ми се стори доста по различно от оригинала... и аз също се надявам когат излезе RELOADED да има разлика ... и въобще не се и съмнявам,че това ще стане...Та вище по-горе... вижте де.. за какви гафове става дума ... ОБЪРНЕТЕ ВНИМАНИЕ НА 1ва и 2ра ТОЧКА ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
John_Cena Posted September 27, 2007 Share Posted September 27, 2007 Фалшива фифа !!!Фифата , която излезе е фалшива !!! 1.Не е оповестена на офицялния сайт 2.Там снимките на графиката са съвсем различни 3.A нещо повече в "Rest of World" е включен и отбора на Левски,а това са останалите Lausanne-Sport,Lugano,La Chaux-de-Fonds,Orlando Pirates,Kaizer Chiefs,Mamelodi Sundowns,Arka Gdynia,Górnik Łęczna,Pogoń Szczecin,Wisła Płock,Polonia Warszawa,PFC Levski Sofia,Boca Juniors,River Plate,Esporte Clube Bahia,Atlético Mineiro,Ponte Preta,Santa Cruz,São Caeatano,Fortaleza,AEK Athens,PAOK,Panathinaikos,Olympiacos.Общо 23. 4.Докато се инсталира играта не се зареждат картинки а все едно се инсталира програма. 5.Екипите на Реал Мадрид без логото на bwin.com на фланелките. 6.Екипите на Ливърпул без логото на Carlsberg на фланелките. 7.Няма Сантияго Бернабеу. 8.2ра и 3та дивизии на Англия са Кока Кола 9.При режим Be a Pro няма таблици с класиране. 10.В чешката лига има отбор "Бохемианс". 11.Много отбори от Висшата Лига на Англия нямат логота или спонсори на екипите. В цялата работа КОНАМИ имат 100% пръст нали занете за конкуренцията между японите и ЕА !!! Ще видите като излезе около 29 Септември версия RELOADED , че ще е по-различно Това е мое мнение !!! от TroY CrAzYsAsHo на Сря Сеп 26, 2007 12:16 am -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Незнам лично на мен демото ми се стори доста по различно от оригинала... и аз също се надявам когат излезе RELOADED да има разлика ... и въобще не се и съмнявам,че това ще стане...Та вище по-горе... вижте де.. за какви гафове става дума ... ОБЪРНЕТЕ ВНИМАНИЕ НА 1ва и 2ра ТОЧКА ! Пълни Глупости..Играта е истинска.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ael Posted September 27, 2007 Share Posted September 27, 2007 Левски ги няма ,аз не ги намерих. Как се прави фалшива игра който се подарява по интернет. Кой я прави и ква е идеята групата който пуска релийза да си осира името с фейкове... едит: играта излезе 3-4 дена по рано и всички зяпнаха че била фейк щото нямала картинки при инсталацията ... bullshit ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted September 27, 2007 Share Posted September 27, 2007 99.9 % няма да направят, защото искат да уеднаквят контролите с тези в ПЕС. От няколко години променят малко по малко контролите и в момента са абсолютно еднакви аз ще се помъча още малко с тея контроли и я зарязвам, ако не й свикна. то бива такава изгъзица, ама ... думи нямам просто. Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted September 27, 2007 Share Posted September 27, 2007 не вярвам да е фалшива.ако е фалшива тогава трябва да е копие на някоя от предишните, а тази не прилича на такава.или да е копие на демото, но да са вкарали другите отбори по някакъв начин-не вярвам Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaZiaN40 Posted September 27, 2007 Share Posted September 27, 2007 Аз мисля че наистина е фалшива. Всичко което е описано в поста на KrcH е вярно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
midas Posted September 27, 2007 Share Posted September 27, 2007 Фалшива фифа !!!Фифата , която излезе е фалшива !!! 1.Не е оповестена на офицялния сайт 2.Там снимките на графиката са съвсем различни 3.A нещо повече в "Rest of World" е включен и отбора на Левски,а това са останалите Lausanne-Sport,Lugano,La Chaux-de-Fonds,Orlando Pirates,Kaizer Chiefs,Mamelodi Sundowns,Arka Gdynia,Gуrnik Łęczna,Pogoń Szczecin,Wisła Płock,Polonia Warszawa,PFC Levski Sofia,Boca Juniors,River Plate,Esporte Clube Bahia,Atlйtico Mineiro,Ponte Preta,Santa Cruz,Sгo Caeatano,Fortaleza,AEK Athens,PAOK,Panathinaikos,Olympiacos.Общо 23. 4.Докато се инсталира играта не се зареждат картинки а все едно се инсталира програма. 5.Екипите на Реал Мадрид без логото на bwin.com на фланелките. 6.Екипите на Ливърпул без логото на Carlsberg на фланелките. 7.Няма Сантияго Бернабеу. 8.2ра и 3та дивизии на Англия са Кока Кола 9.При режим Be a Pro няма таблици с класиране. 10.В чешката лига има отбор "Бохемианс". 11.Много отбори от Висшата Лига на Англия нямат логота или спонсори на екипите. В цялата работа КОНАМИ имат 100% пръст нали занете за конкуренцията между японите и ЕА !!! Ще видите като излезе около 29 Септември версия RELOADED , че ще е по-различно Това е мое мнение !!! от TroY CrAzYsAsHo на Сря Сеп 26, 2007 12:16 am -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Незнам лично на мен демото ми се стори доста по различно от оригинала... и аз също се надявам когат излезе RELOADED да има разлика ... и въобще не се и съмнявам,че това ще стане...Та вище по-горе... вижте де.. за какви гафове става дума ... ОБЪРНЕТЕ ВНИМАНИЕ НА 1ва и 2ра ТОЧКА ! Аз мисля че наистина е фалшива. Всичко което е описано в поста на KrcH е вярно. Аз даже и да не съм пускал фифата си мисля че е иснтинска, просто не виждам как може да бъде фалшива. Единственото обеснение за 11-те точки е че на ЕА много не им пука за фифата и не са обърнали голямо внимание, не е имало достатачно тестове. 5-6-11-та точка може би имат нещо общо с рекламата. А ако е фейк то те щяха да са там щото предишната фифа ги имаше. Едва ли някой си е играл да прави нова фифа за да заблуди геймърите по света които утре като разберат ще е делнат и ще е забравят. просто никой няма да хаби труд за това. точка 2 Снимките винаги са по-хубави от реалността . Да не говорим че снимките в повечето случай са от Х-Бокс. Другите точки си ги обеснявам с несъобразителността на ЕА и малкото отделено време върху поредната идентична фифа . EDIT: Сега четох някви глупости за краден код, което е найстина възможно но пък ква ще е разликата между крадения код и некрадения.... Еми да.. ще имате картинки на инсталацията, ще имате реклами по блузките, ще са оправени отборите и.. тва е геймплейя ще си е същатата шитня. Както и да е ЕТО тема в която човека казва че си е купил за 80$ в Австралия. Може да спрем с глупостите с това Ето още един цитат от него. A glitch I found was that when O.Martins (Newcastle) had the ball, he'd call him another name (Forgot what it was, but the name was also a black persons name in the team)It's like they got mixed up when naming the people. Сигурно и неговата е фейк щото коментатора е объркал името. В магазина са е свалили, записали и продали за 80$. Бъговете във фифата са традиция. сами видяхме това в демото. Да не говорим че от 3 години (да не е и повече) тактиката която си наглася се размества от самосебеси. Слагам аз нападател и после го гледам че играе на мястото на халфа,, пък халфа е нападател и трябва да влезна да ги сменя и тогава се връща на мястото. Тва го имаше и на сегашното демо ... Щото е фейк... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kpcH Posted September 27, 2007 Share Posted September 27, 2007 Аз даже и да не съм пускал фифата си мисля че е иснтинска, просто не виждам как може да бъде фалшива. Единственото обеснение за 11-те точки е че на ЕА много не им пука за фифата и не са обърнали голямо внимание, не е имало достатачно тестове. 5-6-11-та точка може би имат нещо общо с рекламата. А ако е фейк то те щяха да са там щото предишната фифа ги имаше. Едва ли някой си е играл да прави нова фифа за да заблуди геймърите по света които утре като разберат ще е делнат и ще е забравят. просто никой няма да хаби труд за това.точка 2 Снимките винаги са по-хубави от реалността . Да не говорим че снимките в повечето случай са от Х-Бокс. Другите точки си ги обеснявам с несъобразителността на ЕА и малкото отделено време върху поредната идентична фифа . EA не им пука за фифата ? От кога така от тази година ли ? Щото до сега такива гафове до ся поне не бяха правили .. Кът излезе RELOADED-да ше си покаже сам...... АЗ НИКВА ПРИЛИКА НЕ НАМИРАМ МЕЖДУ ДЕМОТО И ОРИГИНАЛНАТА ВЕРСИЯ,ДРУГО В ОФИЦИАЛНИЯ САЙТ КЪДЕ Е СПОМЕНАТО ИЗЛИЗАНЕТО НА ФИФАТА ?! Имаше си обявена дата 28-29ти ... ше видим след ден-два... кой е прав,кой е крив... Link to comment Share on other sites More sharing options...
midas Posted September 27, 2007 Share Posted September 27, 2007 EA не им пука за фифата ?От кога така от тази година ли ? Щото до сега такива гафове до ся поне не бяха правили .. Кът излезе RELOADED-да ше си покаже сам...... АЗ НИКВА ПРИЛИКА НЕ НАМИРАМ МЕЖДУ ДЕМОТО И ОРИГИНАЛНАТА ВЕРСИЯ,ДРУГО В ОФИЦИАЛНИЯ САЙТ КЪДЕ Е СПОМЕНАТО ИЗЛИЗАНЕТО НА ФИФАТА ?! Имаше си обявена дата 28-29ти ... ше видим след ден-два... кой е прав,кой е крив... Еми щом им пука значи са слаби програмисти и не могат да направят нещо ново и различно... Или просто не искат щото занят че и така тя ще се продава. от което следва че ще отделят малко време на нея. И в двата случая ако са пона на половина вярни гафовете не трябва да ни очудват. А тва че е излезнала с няколко дни по-рано изобщо не ме очудва, даже не се сещам кога фифа е излзиала на обявената дата . НФС-тата и те май излизат по-рано, не ги следя много... И все пак ако човека в Автралия наистина си е купил и ИНСТАЛИРАЛ играта за кви фейкове ми говориш? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpI7_FiRe Posted September 27, 2007 Author Share Posted September 27, 2007 фалшива или не на мен хич не ми пука важното е че има на какво да се цъка Link to comment Share on other sites More sharing options...
kpcH Posted September 27, 2007 Share Posted September 27, 2007 Еми щом им пука значи са слаби програмисти и не могат да направят нещо ново и различно... Или просто не искат щото занят че и така тя ще се продава от което следва че ще отделят малко време на нея. И в двата случая ако са пона половина вярни гафовете не трябва да ни очудват.А тва че е излезнала с няколко дни по-рано изобщо не ме очуди, даже не се сещам кога фифа е излзиала на обявената дата . НФС-тата и те май излизат по-рано, не ги следя много... И все пак ако човека в Автралия наистина си е купил и ИНСТАЛИРАЛ играта за кви фейкове ми говориш? Времето ше покаже... след ден-два ще видим... Би ли ми казал само на кво се дължи толкова разликата в демото и оригинала уж... или сега ше ми кажеш , че и разлика не намираш? Link to comment Share on other sites More sharing options...
midas Posted September 27, 2007 Share Posted September 27, 2007 Времето ше покаже... след ден-два ще видим... Би ли ми казал само на кво се дължи толкова разликата в демото и оригинала уж... или сега ше ми кажеш , че и разлика не намираш? Не съм е инсталирал още човек. Писах го в един от постовете горе. Просто демото на ПЕС-а не ми позволява . Като го направя ще те осведомя какво мисля за разликата. А и се надявам да има защото е глупаво аз да бия пряк-свободен удър от едно място пък стената да 10 метра по-наляво . Поне тва трябва да са оправили... Свалил съм е да... ще е видя Link to comment Share on other sites More sharing options...
kpcH Posted September 27, 2007 Share Posted September 27, 2007 Не съм е инсталирал още човек. Писах го в един от постовете горе. Просто демото на ПЕС-а не ми позволява . Като го направя ще те осведомя какво мисля за разликата. А и се надявам да има защото е глупаво аз да бия пряк-свободен удър от едно място пък стената да 10 метра по-наляво . Поне тва трябва да са оправили... Ако си е download-нал ... намери малко време до края на вечерта ;] инсталирай я ... и виж закво става дума .. демото няма нищо общо с играта в момента... Link to comment Share on other sites More sharing options...
John_Cena Posted September 27, 2007 Share Posted September 27, 2007 kpcH , стига писа глупости.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kpcH Posted September 27, 2007 Share Posted September 27, 2007 kpcH , стига писа глупости.. Момче , пооспокой се и не ми казвай какво да правя. Става ли ? Аз си говора по темата ...така , че като не ти изнася не чети .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
John_Cena Posted September 27, 2007 Share Posted September 27, 2007 Момче , пооспокой се и не ми казвай какво да правя. Става ли ? Аз си говора по темата ...така , че като не ти изнася не чети .. Приятел не ти казвам какво да правиш..Казвам ти да спреш да говориш пълни глупости..По-добре не се излагай.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trivium Posted September 27, 2007 Share Posted September 27, 2007 Фалшива фифа !!! Фифата , която излезе е фалшива !!! 1.Не е оповестена на офицялния сайт 2.Там снимките на графиката са съвсем различни 3.A нещо повече в "Rest of World" е включен и отбора на Левски,а това са останалите Lausanne-Sport,Lugano,La Chaux-de-Fonds,Orlando Pirates,Kaizer Chiefs,Mamelodi Sundowns,Arka Gdynia,Górnik Łęczna,Pogoń Szczecin,Wisła Płock,Polonia Warszawa,PFC Levski Sofia,Boca Juniors,River Plate,Esporte Clube Bahia,Atlético Mineiro,Ponte Preta,Santa Cruz,São Caeatano,Fortaleza,AEK Athens,PAOK,Panathinaikos,Olympiacos.Общо 23. 4.Докато се инсталира играта не се зареждат картинки а все едно се инсталира програма. 5.Екипите на Реал Мадрид без логото на bwin.com на фланелките. 6.Екипите на Ливърпул без логото на Carlsberg на фланелките. 7.Няма Сантияго Бернабеу. 8.2ра и 3та дивизии на Англия са Кока Кола 9.При режим Be a Pro няма таблици с класиране. 10.В чешката лига има отбор "Бохемианс". 11.Много отбори от Висшата Лига на Англия нямат логота или спонсори на екипите. В цялата работа КОНАМИ имат 100% пръст нали занете за конкуренцията между японите и ЕА !!! Ще видите като излезе около 29 Септември версия RELOADED , че ще е по-различно Това е мое мнение !!! 1. Ами много ясно че няма да е оповестена бе, нали за всички различни зони е различно.2.Ами ако не сте забелязали снимките в сайта на ЕА са само от XBOX 360 и PS3 ,такаче нормално да е различна графиката. 3.Тази информация за отборите не е вярна дори и на 5%, вс е измислица 4.Виж инсталацията на демото 5.EA нямат договор с bwin 6.EA нямат договор с Carlsberg 7.Има го ,трябва да се отключи просто. 8.Новите имена на дивизийте 9.Таблици ще има ако имаш оригиналната FIFA 08 и играеш МРЕЖА със "be a pro" . 10.Тук незнам точно за какво става дума ,може да е грешка а може и EA да не са успяли да закупят правата на даден отбор и да са сложили такъв от втора дивизия на негово място . 11.Нямат логата и спонсорите на екипите ,защото ЕА няма договори с тях ..все пак това са адски много фирми и ЕА ще трябва яко да се изръси за тях Konami нямат нищо общо с това ,това твърдение въобще е смешно. А що се отнася до RELOADED ами то ще е същото със същите екстри само дето начина на инстал ще е друг Стига сте писали глупости. Това е американския release на играта. Европейския вероятно ще е малко по различен, но геймплея ще същия. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LautaHoolsYouth Posted September 27, 2007 Share Posted September 27, 2007 daite nqkav kod za igrata che nemoga go namera v cd pls Link to comment Share on other sites More sharing options...
John_Cena Posted September 27, 2007 Share Posted September 27, 2007 Само глупости пишете и се излагате..Специално за kpcH .Виж малко в ТУК , ако не вярваш отиди в най-близкият магазин на Пулсар..После говори кое било Фейк.. daite nqkav kod za igrata che nemoga go namera v cd pls 2. Use: X8MM-RWM9-FIFA-KFLT-FIFA..Приятел поразгледай малко неможе всичко на готово..На всякаде е написан този код. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.