Bamboocha Posted August 8, 2007 Share Posted August 8, 2007 На скоро си взех нов комп, обаче 2-та USB, които са отпред нещо не ми работят. Каквото и да включа към тях и компа не го засича. Дали е от някакви настроики или е нещо друго. Моля помогнете. Благодаря Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted August 8, 2007 Share Posted August 8, 2007 Така от разстояние доста трудно ще решим проблема, но все пак ето ти някой и друг съвет... Проблемът може да е чисто механичен - липса на връзка между изнесения преден панел и USB буксата на дъното...това лесно се прослежда по кабела при отворена кутия. Възможно е кабелът да е включен, но наобратно, защото USB куплунгът на дъното позволява това....но не ми се струва много вероятно. Другият момент, ако всичко си е включено коректно...е да не си активирал тези портове от биоса. Влез в него и където прочетеш нещо дето включва думичката USB - сложи го на Enbable. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GS_Mitaka Posted August 8, 2007 Share Posted August 8, 2007 На новите компютри предният панел рядко е свързан към дъното! Отвори си книжката (на дъното) и си ги вържи сам... Аз така направих, но сега ми се развалиха и си търся преден панел... ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bamboocha Posted August 8, 2007 Author Share Posted August 8, 2007 Благодаря за помощта. Проблемът е разрешен. Просто не бяха свързани правилно към дъното, ама кой да ти очаква подобно нещо от нов компютър. Може да затворите темата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.