Jump to content
BulForum.com

Проблем с USB портовете

Recommended Posts

На скоро си взех нов комп, обаче 2-та USB, които са отпред нещо не ми работят. Каквото и да включа към тях и компа не го засича. Дали е от някакви настроики или е нещо друго. Моля помогнете. Благодаря

Така от разстояние доста трудно ще решим проблема, но все пак ето ти някой и друг съвет...

Проблемът може да е чисто механичен - липса на връзка между изнесения преден панел и USB буксата на дъното...това лесно се прослежда по кабела при отворена кутия. Възможно е кабелът да е включен, но наобратно, защото USB куплунгът на дъното позволява това....но не ми се струва много вероятно.

Другият момент, ако всичко си е включено коректно...е да не си активирал тези портове от биоса. Влез в него и където прочетеш нещо дето включва думичката USB - сложи го на Enbable. :)

На новите компютри предният панел рядко е свързан към дъното! Отвори си книжката (на дъното) и си ги вържи сам... Аз така направих, но сега ми се развалиха и си търся преден панел...

...

Благодаря за помощта. Проблемът е разрешен. Просто не бяха свързани правилно към дъното, ама кой да ти очаква подобно нещо от нов компютър. :D Може да затворите темата.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...