Ray of Light Posted August 7, 2007 Share Posted August 7, 2007 Моля ви някой ако има такава програма да ми даде линк за сваляне, спешно ми трябва! Link to comment Share on other sites More sharing options...
po_taka Posted August 7, 2007 Share Posted August 7, 2007 tova mn trudno 6te stane..zavisi ot ISP-to ti. proxy ver6i li ti rabota ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ray of Light Posted August 7, 2007 Author Share Posted August 7, 2007 Дори не разбирам какво ми говориш като казваш proxy... как така зависи от ИП-то ми? Абонат съм на Visio ако тва има някакво значение Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zbelsrud Posted August 7, 2007 Share Posted August 7, 2007 Hide IP Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ray of Light Posted August 7, 2007 Author Share Posted August 7, 2007 Hide IP Тази не го ли скрива просто? На мен целта ми е да гласувам няколко пъти в една класация, където по принцип може само по веднъж да се гласува, защото помни ИП-та Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted August 7, 2007 Share Posted August 7, 2007 Тази не го ли скрива просто? На мен целта ми е да гласувам няколко пъти в една класация, където по принцип може само по веднъж да се гласува, защото помни ИП-та В някои други форуми подобна тема би била изтрита на момента . Хората ти казаха как става -> с Proxy. Поразчети малко какво е това 'прокси', и си намери някой сървър (обикновено http proxy ще свърши работа), има и теми по въпроса. IP-то си не можеш да смениш, днес не е старите времена, когато всеки правеше каквото си иска с мрежите. Е, някои мрежи още може малоумно да позволяват всеки да ползва чуждо IP, но предвид за какво се ползват днешните интернети по домовете, тракери, филми, това едва ли е проблем за повечето хора. Sorry, малко се отплеснах, току що се случи да гледам the net 2.0. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ray of Light Posted August 7, 2007 Author Share Posted August 7, 2007 Не, че разбрах нещо, но... мерси все пак Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted August 7, 2007 Share Posted August 7, 2007 Тази не го ли скрива просто? На мен целта ми е да гласувам няколко пъти в една класация, където по принцип може само по веднъж да се гласува, защото помни ИП-та Ами аджеба де...скрива го, нали това искаш...програмката избира работещо прокси и го ползва. Веднъж гласуваш с твоето IP, следващият път пускаш програмката и избираш първото актуално в момента прокси и пак гласуваш...после ползваш следващото по реда работещо прокси и така...колкото пъти ти трябва. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAZ Posted August 8, 2007 Share Posted August 8, 2007 Не, че разбрах нещо, но... мерси все пак Аз ще ти го обясня с по-прости думички Рейчо или направо ще почна още по - фамилиарно - Лъчко или Светльо - ти си избери. 1. 4. Ако търсите филм, игра, песен, албум, софтуер или нещо друго, използвайте закарфичените теми Requests — такива има специално направени във всеки раздел. Request-и извън тези теми водят до затваряне и/или изтриване на темата и забележка за участника. Събирането на всички request-и от дадена секция на едно място се прави с цел да бъдат улеснени онези, които могат да изпълнят Вашето желание, или да Ви упътят — за тях е много по-лесно да прегледат (и да отговарят в) една тема. Това е една скромна точица от нашите Правила. Повечето потребители ги спазват, даже и някой които са на Визио и чат-пат използват онази помия наречена форум там. 2. Още с първият отговор po_taka ти даде шанс да постигнеш великата си цел като гласуваш - неправомерно благодарения на проксита. Ти не го разбра, карай... 3. tedy от своя страна ти изнесе малка лекция - трябва да ценим времето, които той е отделил, а и другите разбирасе, за тази твоя темичка - ти пак не го разбра май... карай, но поне каза едно мерси - което си е нещо. 4. Ще се спра на още една точка от Правилата ни, която си нарушил, а именно - 5. Преди да започнете нова тема проверете дали такава или подобна не е била дискутирана до момента (вж. 7.). Обърнете особено внимание на темите, обозначени като Pinned (закарфичени). В случай, че намерите вече съществуваща тема по въпроса, който ви вълнува — пишете в нея! Неспазването на това правило води до затваряне и/или изтриване на темата и забележка за участника. 5. Ако имаш желание да се запознаеш с всичките ни точки - ето линка. Успехи с гласуването... Остани със здраве! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.