Midex Posted August 14, 2007 Share Posted August 14, 2007 Тука имаше нещо, дето първо го написах и след това го размислих...и тъй като не се познаваме толкова добре с Васко, някои поемат на майтап, други...не толкова...затова сега го П.П. Но държа да отбележа, че онова не беше написано с лоши чувства. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiTT BuLL Posted August 14, 2007 Share Posted August 14, 2007 Пламене , ти кой завърши ? че нещо и аз незнам кой съм на старта по едно време вдигам главата и гледам всички пред мен тръгнали , натиснах газта и ви минах ехххххххх Мечтииии - Ариана за всеки Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted August 14, 2007 Share Posted August 14, 2007 Пламене , ти кой завърши ? че нещо и аз незнам кой съм... Нямам си и представа...нали не разбрах за поул позишъна и по тази причина стартирах от 6-то място (като че ли)...трябва да съм си завършил 6-ти...ами онези двамата дето летяха на въздушните възглавници + Раптор и Злобил...и още някой да съм забравил....там някъде... На листите не пишеше местата, кой как е завършил....може би по времената на обиколките може някакси да се ориентираме...моите бяха средно минута на обиколка (+/- секунда)... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 14, 2007 Share Posted August 14, 2007 Първи свърши Моси, след това приятеля му, трети бях аз, четвърти Васил, мисля че моя приятел Даниел е пети, последен беше Ангел. Излиза Пламене, че вие със Стоян сте били 6-ти и 7-ми или 8-ми, но не знам в какъв ред, защото имаше и още едно момче, което влиза в тая тройка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted August 14, 2007 Author Share Posted August 14, 2007 аз бях най-добрия просто им дадох шанс Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiTT BuLL Posted August 15, 2007 Share Posted August 15, 2007 еми , аз май бях преди Ангел ако не се лъжа, значи съм предпоследен , и преди мен беше онова момче с мене, и пред него май е бил Пламен , наредихме се иначе няма съмнение ,че ако онези перца бяха по-тежки , че Васил и Виден , щяха да са първи Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted August 15, 2007 Author Share Posted August 15, 2007 аз имах идея да ги блъскам ама много бързо дръпнаха Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiTT BuLL Posted August 15, 2007 Share Posted August 15, 2007 и аз така, но мен ме минаа и двамата на Старт правата и там много широко развих само 167 км/ч , а те някъде към 186 км/ч , поне така прочетох на първа страница на весника , на другия ден Link to comment Share on other sites More sharing options...
NeRoX Posted August 15, 2007 Share Posted August 15, 2007 и аз така, но мен ме минаа и двамата на Старт правата и там много широко развих само 167 км/ч , а те някъде към 186 км/ч , поне така прочетох на първа страница на весника , на другия ден Често па с тия картинги се развива 176 км/ч... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiTT BuLL Posted August 15, 2007 Share Posted August 15, 2007 Често па с тия картинги се развива 176 км/ч... е ти сега ако го взе това насериозно , .......... поздравявам те Link to comment Share on other sites More sharing options...
transporterpld Posted August 15, 2007 Share Posted August 15, 2007 Често па с тия картинги се развива 176 км/ч... Само не ми казвай , че не си схванал иронията на човека Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 15, 2007 Share Posted August 15, 2007 Моси имаш задача да си признаеш откъде и за колко пари е купена каската ти. Крайно време и ние да си купим собствени Замислете се само че преди да нашето състезание караха и некои тъмни представители от сватбата отсреща... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted August 15, 2007 Share Posted August 15, 2007 ...преди да нашето състезание караха и некои тъмни представители от сватбата отсреща... Как така съм го пропуснал....иначе съм много добър на стрелба по бързо движещи се цели. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiTT BuLL Posted August 15, 2007 Share Posted August 15, 2007 Как така съм го пропуснал....иначе съм много добър на стрелба по бързо движещи се цели. Съгласен , на трубуната отгоре с ловната и си правим кефа , едно състезание, за най-много свалени Black пилоти Link to comment Share on other sites More sharing options...
NeRoX Posted August 15, 2007 Share Posted August 15, 2007 е ти сега ако го взе това насериозно , .......... поздравявам те Харабия го взех на сериозно! Иначе по-миналата година бях на рожденния ден на пистата и накрая на пистата пуснаха 2 професионални картинга. В началото ги завъртяха и яко запалиха гумите и след тва гааааз. Ама то пистата като е малко е те така дърпат, че няяха време да натиснат поечко газта. Само газ, спирачка, газ, спирачка. Обиколката я зеха сиг за под 40 сек. ПИтах тоя собственика кфи са има данните и той вика, че дигали макс 320 км/ч (и по дискавъри съм чувал за толкова), за 3 сек фащали 100-те и на тая права на пистата развивали 160 км/ч. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 15, 2007 Share Posted August 15, 2007 Малко трудно 320 км/час... Иначе на пистата да - карат с по 120-130 по правата. Работата не е да си мечтаем да стреляме по циганите на пистата, а да не носим на главите си каските дето са били на техните Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiTT BuLL Posted August 15, 2007 Share Posted August 15, 2007 Харабия го взех на сериозно! Иначе по-миналата година бях на рожденния ден на пистата и накрая на пистата пуснаха 2 професионални картинга. В началото ги завъртяха и яко запалиха гумите и след тва гааааз. Ама то пистата като е малко е те така дърпат, че няяха време да натиснат поечко газта. Само газ, спирачка, газ, спирачка. Обиколката я зеха сиг за под 40 сек. ПИтах тоя собственика кфи са има данните и той вика, че дигали макс 320 км/ч (и по дискавъри съм чувал за толкова), за 3 сек фащали 100-те и на тая права на пистата развивали 160 км/ч. еми дано някой слънчев ден , ни позволят и на нас да караме тези , поне за едно състезание, ако не на всички поне на Васил и Виден , че те поне знаят как, научили са се хората :ph34r: Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted August 15, 2007 Author Share Posted August 15, 2007 раптор така е , скоростта е приблизително такава на професионалните картинги а за каски като решите аз ще ви заведа да си вземем , знам къде има хубавки и евтини каски Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiTT BuLL Posted August 15, 2007 Share Posted August 15, 2007 Малко трудно 320 км/час... Иначе на пистата да - карат с по 120-130 по правата. Работата не е да си мечтаем да стреляме по циганите на пистата, а да не носим на главите си каските дето са били на техните някой ден може да направим и едно състезание по стрелба , в някое стрелбище , или може на PaintBall да ходим , някъде имаше , щяхме да ходим но все време не оставаше , топчето боя е около 0,20 лв, Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted August 15, 2007 Author Share Posted August 15, 2007 да бе и на мене ми се ходи на пейтбол ма не мога да навия никой от приятелите ми айде в неделя и после ще пием бира някъде ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mindles_Cooky Posted August 15, 2007 Share Posted August 15, 2007 ami kaskata ne e moq a na Nasko - preqtelqt mi stryva 50 lv i mai si q vze ot magazin Motocros za imeto na magazina ne sam sigoren. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiTT BuLL Posted August 15, 2007 Share Posted August 15, 2007 да бе и на мене ми се ходи на пейтбол ма не мога да навия никой от приятелите ми айде в неделя и после ще пием бира някъде ? Ние за сега сме 3 или 4-ма , някаде по наблизо ако има, говорехме си някаде май в Дебращица след Пазарджик имало Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted August 15, 2007 Author Share Posted August 15, 2007 абе и в пловдив имало в кичука и на излизане от пловдив преди магистралата също Link to comment Share on other sites More sharing options...
danielcho Posted August 15, 2007 Share Posted August 15, 2007 само още веднъж за класирането."приятелят Даниел" т.е аз беше 6ти.Пред мен имаше едно момче с бяла блуза ако не се лъжа,а зад мен 2 момчета с раирани фанелки,които успях да изпреваря 2-3 обиколки след старта.а иначе аз тръгнах 8ми.това за протокола.сега вече някой ако иска може да раздаде точките и да направи временното класиране след първия старт от Форум GP. ))))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiTT BuLL Posted August 15, 2007 Share Posted August 15, 2007 абе и в пловдив имало в кичука и на излизане от пловдив преди магистралата също еми щом има съм навитак , тука и няколко още както казах може да се съберем и да направим не само състезанието , ами и битката преди Коледа , ще бъде голям купон , ей такива неща много ме кефят , че е много разпускащо , след състезанието като се прибрах , блокирах малко , може да е било ,че карах на няколко бири и ми стана кофти де , с тея остри завои , но както и да е следващия път ще знам , след след състезанието е Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.