Jump to content
BulForum.com

Форумни картинг състезания

zlobil

Recommended Posts

Тука имаше нещо, дето първо го написах и след това го размислих...и тъй като не се познаваме толкова добре с Васко, някои поемат на майтап, други...не толкова...затова сега го :censored2:

П.П. Но държа да отбележа, че онова не беше написано с лоши чувства. :)

• Replies 796
  • Created
  • Last Reply

Пламене , ти кой завърши ? че нещо и аз незнам кой съм :( на старта по едно време вдигам главата и гледам всички пред мен тръгнали :lol: , натиснах газта и ви минах :woot ехххххххх Мечтииии - Ариана за всеки

Пламене , ти кой завърши ? че нещо и аз незнам кой съм...

Нямам си и представа...нали не разбрах за поул позишъна и по тази причина стартирах от 6-то място (като че ли)...трябва да съм си завършил 6-ти...ами онези двамата дето летяха на въздушните възглавници + Раптор и Злобил...и още някой да съм забравил....там някъде... :)

На листите не пишеше местата, кой как е завършил....може би по времената на обиколките може някакси да се ориентираме...моите бяха средно минута на обиколка (+/- секунда)...

Първи свърши Моси, след това приятеля му, трети бях аз, четвърти Васил, мисля че моя приятел Даниел е пети, последен беше Ангел. Излиза Пламене, че вие със Стоян сте били 6-ти и 7-ми или 8-ми, но не знам в какъв ред, защото имаше и още едно момче, което влиза в тая тройка.

еми , аз май бях преди Ангел ако не се лъжа, значи съм предпоследен , и преди мен беше онова момче с мене, и пред него май е бил Пламен , наредихме се :) ;)

иначе няма съмнение ,че ако онези перца бяха по-тежки , че Васил и Виден , щяха да са първи ;)

и аз така, но мен ме минаа и двамата на Старт правата и там много широко развих само 167 км/ч , а те някъде към 186 км/ч :woot :read: ,

поне така прочетох на първа страница на весника , на другия ден :read:

и аз така, но мен ме минаа и двамата на Старт правата и там много широко развих само 167 км/ч , а те някъде към 186 км/ч :woot :read: ,

поне така прочетох на първа страница на весника , на другия ден :read:

Често па с тия картинги се развива 176 км/ч...

Често па с тия картинги се развива 176 км/ч...

е ти сега ако го взе това насериозно , .......... поздравявам те :D

Моси имаш задача да си признаеш откъде и за колко пари е купена каската ти.

Крайно време и ние да си купим собствени :devil

Замислете се само че преди да нашето състезание караха и некои тъмни представители от сватбата отсреща...

...преди да нашето състезание караха и некои тъмни представители от сватбата отсреща...

Как така съм го пропуснал....иначе съм много добър на стрелба по бързо движещи се цели. :bgrin:

Как така съм го пропуснал....иначе съм много добър на стрелба по бързо движещи се цели. :bgrin:

Съгласен , на трубуната отгоре с ловната и си правим кефа , едно състезание, за най-много свалени Black пилоти :lol:

е ти сега ако го взе това насериозно , .......... поздравявам те :D

Харабия го взех на сериозно! Иначе по-миналата година бях на рожденния ден на пистата и накрая на пистата пуснаха 2 професионални картинга. В началото ги завъртяха и яко запалиха гумите и след тва гааааз. Ама то пистата като е малко е те така дърпат, че няяха време да натиснат поечко газта. Само газ, спирачка, газ, спирачка. Обиколката я зеха сиг за под 40 сек. ПИтах тоя собственика кфи са има данните и той вика, че дигали макс 320 км/ч (и по дискавъри съм чувал за толкова), за 3 сек фащали 100-те и на тая права на пистата развивали 160 км/ч.

Малко трудно 320 км/час... Иначе на пистата да - карат с по 120-130 по правата.

Работата не е да си мечтаем да стреляме по циганите на пистата, а да не носим на главите си каските дето са били на техните :sick

Харабия го взех на сериозно! Иначе по-миналата година бях на рожденния ден на пистата и накрая на пистата пуснаха 2 професионални картинга. В началото ги завъртяха и яко запалиха гумите и след тва гааааз. Ама то пистата като е малко е те така дърпат, че няяха време да натиснат поечко газта. Само газ, спирачка, газ, спирачка. Обиколката я зеха сиг за под 40 сек. ПИтах тоя собственика кфи са има данните и той вика, че дигали макс 320 км/ч (и по дискавъри съм чувал за толкова), за 3 сек фащали 100-те и на тая права на пистата развивали 160 км/ч.

еми дано някой слънчев ден , ни позволят и на нас да караме тези , поне за едно състезание, :lol:

ако не на всички поне на Васил и Виден , че те поне знаят как, научили са се хората :ph34r:

раптор така е , скоростта е приблизително такава на професионалните картинги

а за каски като решите аз ще ви заведа да си вземем , знам къде има хубавки и евтини каски

Малко трудно 320 км/час... Иначе на пистата да - карат с по 120-130 по правата.

Работата не е да си мечтаем да стреляме по циганите на пистата, а да не носим на главите си каските дето са били на техните :sick

някой ден може да направим и едно състезание по стрелба , в някое стрелбище , или може на PaintBall да ходим , някъде имаше , щяхме да ходим но все време не оставаше , топчето боя е около 0,20 лв, B)

да бе и на мене ми се ходи на пейтбол ма не мога да навия никой от приятелите ми айде в неделя и после ще пием бира някъде ?

да бе и на мене ми се ходи на пейтбол ма не мога да навия никой от приятелите ми айде в неделя и после ще пием бира някъде ?

Ние за сега сме 3 или 4-ма , някаде по наблизо ако има, говорехме си някаде май в Дебращица след Пазарджик имало :wacko:

само още веднъж за класирането."приятелят Даниел" т.е аз беше 6ти.Пред мен имаше едно момче с бяла блуза ако не се лъжа,а зад мен 2 момчета с раирани фанелки,които успях да изпреваря 2-3 обиколки след старта.а иначе аз тръгнах 8ми.това за протокола.сега вече някой ако иска може да раздаде точките и да направи временното класиране след първия старт от Форум GP. :)))))))

абе и в пловдив имало в кичука и на излизане от пловдив преди магистралата също

еми щом има съм навитак , тука и няколко още както казах може да се съберем и да направим не само състезанието , ами и битката преди Коледа :D , ще бъде голям купон ,

ей такива неща много ме кефят , че е много разпускащо , след състезанието като се прибрах , блокирах малко , може да е било ,че карах на няколко бири и ми стана кофти де , с тея остри завои , но както и да е следващия път ще знам , след след състезанието е :beer:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...