djadomraz Posted February 5, 2009 Share Posted February 5, 2009 Подкрепям Васко, аре в събота че утре ша ми се е** м***та от бачкане. Цяла седмица почти не съм спал че да свърша всичката работа за демото утре вие утре картинг ще ми карате :ph34r: Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted February 5, 2009 Author Share Posted February 5, 2009 в събота аз не мога , ако няма да е утре поне да е неделя ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted February 5, 2009 Share Posted February 5, 2009 deal... ако не захладнее.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted February 6, 2009 Share Posted February 6, 2009 Момчета в неделя го дават да вали, така че трябва да го измислим за днес, най-късно утре Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaToNik Posted February 6, 2009 Share Posted February 6, 2009 Момчета в неделя го дават да вали, така че трябва да го измислим за днес, най-късно утре Вас пък какво ви грее дъжда? Да не би Формулата да я отлагат като вали,а? А вие двамата и без това ще сте на сухо под навеса... А на пистата може и да не вали, даааа.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted February 6, 2009 Share Posted February 6, 2009 Проблема е че "състезателите" ще трябва да слагат гуми за мокър асфалт Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted February 6, 2009 Author Share Posted February 6, 2009 бе те не дават да се кара на мокро иначе е голям цирк , преди работеше 1 приятел там и съм карал 5-6 пъти , ставаш целият мокър/кален ама поне се кара ефектно Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted February 6, 2009 Share Posted February 6, 2009 Утре ако мога аз ще дойда. Кога ще ходите? Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted February 6, 2009 Share Posted February 6, 2009 Нещо не виждам ентусиазъм Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted February 6, 2009 Share Posted February 6, 2009 Що бе. Кажете утре кога и съм там Е аз ще кибичвам , ама пак е присъствие. Ако не е след 5 часа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted February 6, 2009 Share Posted February 6, 2009 Аз умишлено не се обаждам от доста време, защото съм доста зает и не мога тази седмица. Дори днес netrootbg ми се обади, че следобяд ще карат, обаче имах хора и не можах да отида. И другата седмица ще съм зает, но ако случайно ще ходите тогава...като че ли по мога да открадна някой и друг час... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted February 8, 2009 Share Posted February 8, 2009 то да беше само 1но ... . И тва е по случай че днеска победих в последната обиколка дядо мраз , благодарение на това че ми обясни някой тънкости при взимането на определени завой Оллле да не сте карали днеска?? И без да кажете. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted February 8, 2009 Share Posted February 8, 2009 Карали са я...дед Мороз даже ми се обади вчера, но бях зает....и други са карали в петък отделно от тях, щото и в петък ме поканиха....ама и тогава бях зает...ама с това глобално затопляне времето се очертава да остане хубаво, така че все ще караме някой друг ден. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted February 8, 2009 Share Posted February 8, 2009 Никой нищо не каза дали ще се прави нещо Или се разбрахте на лични и по телефоните? Никой от форума не прави подобно нещо. Когато има подобно събиране - то е за всички... Карали са я...дед Мороз даже ми се обади вчера, но бях зает....и други са карали в петък отделно от тях, щото и в петък ме поканиха....ама и тогава бях зает...ама с това глобално затопляне времето се очертава да остане хубаво, така че все ще караме някой друг ден. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted February 8, 2009 Share Posted February 8, 2009 Не се учудвай - нито дядо ти Мраз е от групичката, дето караме редовно....нито пък netrootbg, който ми се обади в петъка и който бил за пръв път на Лаута. Те просто са решили самосиндикално в последния момент да отидат да покарат и са се обадили по телефона на мен, както и на Раптора, в самия ден, но и двамата сме им отказали заради ангажименти. Иначе "сериозната" група си се разбираме предварително тук в темата и всичко се знае поне няколко деня предварително. П.П. А онова горе на Психара, дето си го цитирал: "Никой от форума не прави подобно нещо.", трябва да се чете като "Никой от групата не прави подобно нещо.", защото групата не може да отговаря за хората от целия форум и останалите имат правото когато си искат да ходят да си карат. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted February 8, 2009 Share Posted February 8, 2009 Е да ама аз трудно мога да кажа какви ангажименти ще има даден ден и при мен всичко се решава в последната минута. Затова и така процедирам - звъня и ако има с кой - отивам, като няма - здраве да е пък ако толкова ми се кара отивам и карам Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted February 10, 2009 Share Posted February 10, 2009 "Сериозната" група от 2 седмици се мъчи да измисли кога да се събере и май докато го измисли ще стане, така че ще свършат хубвате дни и гледам че пак го дават да вали сняг Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 10, 2009 Share Posted February 10, 2009 И това защо е написано два пъти? Те хората ходиха, караха, това че някои нямаме никакво време в момента не значи, че мероприятия няма. Аз нямам вече къде да седна у дома и по цял ден съм с работните дрехи, само ми е до картинг в момента... Всъщност вариант има - един от вас идва да виси на главите на майсторит, аз отивам да въртя обиколки . Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted February 10, 2009 Author Share Posted February 10, 2009 пали скарата , ще дойда да си праим мохабет Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 10, 2009 Share Posted February 10, 2009 Васко това е идея! Ако се задържи така, качваме една на въглища на покрива на блока и зачекваме! От тебе искам от щурите мезета. Само ще слизаме да пълним каната с бира и да гълчим майсторите Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted February 10, 2009 Author Share Posted February 10, 2009 Аз повече от 2 бири не пия за съжаление Тая седмица съм на изследвания ако всичко е нормално се завръщам в отбора Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted February 12, 2009 Share Posted February 12, 2009 И това защо е написано два пъти? Те хората ходиха, караха, това че някои нямаме никакво време в момента не значи, че мероприятия няма. Аз нямам вече къде да седна у дома и по цял ден съм с работните дрехи, само ми е до картинг в момента... Всъщност вариант има - един от вас идва да виси на главите на майсторит, аз отивам да въртя обиколки . Щото от пет дена искам да го сложа на всички от евроком, просто след като го написах това, не съм влизал във форума, щото нема нет и псувам каруцарскат по цял ден. Днес има някъв, който е само със 7-8% loss, което е по-добре в сравнение с предишните 2 дена, когато беше 100% Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 12, 2009 Share Posted February 12, 2009 И за къв к*р седите на ЕК??? Каляване на нерви? ЕДИТ: ПЛАМЕНЕ, КЪДЕ Е ФИЛМА ОТ ПОСЛЕДНОТО СЪСТЕЗАНИЕ????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted February 12, 2009 Share Posted February 12, 2009 Видене, я да не пишеш с главни букви, че ей сега ще ти дам 20%... ...упс, не става...току що опитах. Одеве ми предложиха да си сложа на мен 20% - пак опитах и пак не стана...бахти, Вено никакви права не ни е дал...да не можем да се самонаказваме...това на какво прилича... А на chistacha лично аз му разреших още преди няколко дена да пише само с главни букви, когато реши да споменава нещо, свързано с ЕК. А филмът е някъде архивиран из архивите ми....спокойно, няма да се изгуби, а е голям, че да го качвам в YouTube...а и "операторите" така са снимали, че след компресията в YouТube хептен нищо няма да се вижда... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted February 13, 2009 Author Share Posted February 13, 2009 тва тоя филм дет ви сипнах на всичките да хапнете ли е ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.