RaptoR Posted January 23, 2009 Share Posted January 23, 2009 Аз лично приемам всякакви варианти Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted January 23, 2009 Share Posted January 23, 2009 Кибици искате ли? Само спортисти се приемат там, без значение къде спортуват на писта или на маса Аз лично приемам всякакви варианти Офертата с шишето отваря доста възможности за разнообразява на репертоара ни от начини, как да накараме Ваньо да свърши нещо Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted January 23, 2009 Share Posted January 23, 2009 Кибици има, ПсихарЪТ е номер 1! Приемаме само "пилоти" хахаххаахха Между другото който го натика в болид малкия получава шише марковоп уиски от мен. Аз бях уредил даже да кара с Прасето, НО - кибик си остава засега. Не знаеш как да действаш за да го вкараш в карт-а . Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted January 23, 2009 Share Posted January 23, 2009 Не знаеш как да действаш за да го вкараш в карт-а . Любопитно ми е твоите идеи какви са Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted January 23, 2009 Author Share Posted January 23, 2009 абе втори много крива дата ..... а и на 3ти имам рожден ден.... айде да го направим преди това ? да кажем 30/31 ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted January 23, 2009 Share Posted January 23, 2009 Любопитно ми е твоите идеи какви са Не мога да ти кажа в момента. За всеки човек се прилагат различно и според случая. абе втори много крива дата ..... а и на 3ти имам рожден ден.... айде да го направим преди това ? да кажем 30/31 ? Лично аз не мога тогава, но нищо не пречи да се съберете останалите. Аз на 1-ви пътувам. Ще пристигна вечерта по някое време. На 4-ти ще тръгвам на обратно. На 4-ти обаче не знам по кое време ще потегля. Вероятно към 14-15 часа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted February 1, 2009 Share Posted February 1, 2009 Никой нищо не каза дали ще се прави нещо Или се разбрахте на лични и по телефоните? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted February 1, 2009 Share Posted February 1, 2009 Никой от форума не прави подобно нещо. Когато има подобно събиране - то е за всички... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted February 1, 2009 Author Share Posted February 1, 2009 айде да караме тая седмица ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted February 1, 2009 Share Posted February 1, 2009 айде да караме тая седмица ? Ако се постопли още малко може да се престраша.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted February 1, 2009 Share Posted February 1, 2009 Да не те е страх от студа? Оправдай си ника... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted February 1, 2009 Author Share Posted February 1, 2009 той и преди си каза че го е страх ..... каринга няма климатик.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted February 1, 2009 Share Posted February 1, 2009 той и преди си каза че го е страх ..... каринга няма климатик.... Ами редно е да сложат един покрив - нещо да направят че лятото на моменти не се трае от жега, зимата губят като е студено... А щом са го построили това едва ли страдат от липса на кинти.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted February 1, 2009 Author Share Posted February 1, 2009 женчо женчо женчо женчо женчо женчо..... цял живот само на 20 градуса си карал..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted February 1, 2009 Share Posted February 1, 2009 женчо женчо женчо женчо женчо женчо..... цял живот само на 20 градуса си карал..... Климатика в колата ми е настроен на 26 ако съм с палто и ме мързи да го махам намалям на 22 Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted February 1, 2009 Share Posted February 1, 2009 Ако ще има бира и аз ще дойда . Иначе за състезание ме зачеркнете . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bat'Geni Posted February 1, 2009 Share Posted February 1, 2009 Пишете ме и мен! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 5, 2009 Share Posted February 5, 2009 Има предварителна уговорка за каране днес следобед. Желаещи? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted February 5, 2009 Share Posted February 5, 2009 Колко следобед? Че аз съм на работа до 18.00 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 5, 2009 Share Posted February 5, 2009 така като гледам няма да го бъде днес... язък за хубавото време... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted February 5, 2009 Author Share Posted February 5, 2009 късно видях и аз дейба ..... а цял следобяд съм се шматкал.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted February 5, 2009 Share Posted February 5, 2009 В петък времето го дават не по-лошо от днес, така че ако има желаещи, може да се пробваме да организираме нещо? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted February 5, 2009 Author Share Posted February 5, 2009 тоест утре ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted February 5, 2009 Share Posted February 5, 2009 Или днес, в зависимост от часовата зона Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted February 5, 2009 Author Share Posted February 5, 2009 утре имам бая работа , края на седмицата е , за вечерта става ама през деня не Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.