PiTT BuLL Posted August 9, 2007 Share Posted August 9, 2007 т'ва ако наистина изтрезняваш , май в Неделя може доста пиене да отиде в бокса за по Биричка Link to comment Share on other sites More sharing options...
transporterpld Posted August 10, 2007 Share Posted August 10, 2007 Аз също съм съгласен за 8 часа в неделя Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mindles_Cooky Posted August 10, 2007 Share Posted August 10, 2007 a da popitam kak 6te se poznaem koi sme Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted August 10, 2007 Share Posted August 10, 2007 Хахахаха... Спокс... Мен, Раптор и Злобил най - вече сме лесно различими. Вервай ми! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted August 10, 2007 Share Posted August 10, 2007 Психара ша сложи жълтата шапка и няма го объркате Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiTT BuLL Posted August 10, 2007 Share Posted August 10, 2007 всеки ще си напише на блузата с маркер с големи букви Ника Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mindles_Cooky Posted August 10, 2007 Share Posted August 10, 2007 аз сигорно 6те бада с един черен анцуг Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted August 10, 2007 Author Share Posted August 10, 2007 черен анцунг , бяла блуза на германия (с тях ми вървеше миналият път много) , къса коса , едро момче в неделя в 8 съм на бара надявам се че и другите ще дойдат че не ми се кара самичък Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiTT BuLL Posted August 10, 2007 Share Posted August 10, 2007 zlobil , там съм ,само да не ме изненада някой с някоя работа, навитак съм , и един колега е навит за състезанието , а аз ако имам кинти , ако ли не само ще снимам и биричка Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted August 10, 2007 Author Share Posted August 10, 2007 значи за сега сигурни сем : аз раптор пит бул психара транспортерплд други ???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 10, 2007 Share Posted August 10, 2007 Психара ако дойде с онва прасе на главата ще го згазя с карта Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted August 10, 2007 Share Posted August 10, 2007 Психара ако дойде с онва прасе на главата ще го згазя с карта Ако искаш - кажи сериозно. Ще дойда с него. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted August 10, 2007 Author Share Posted August 10, 2007 а не не .... недей по-добре че някой може да се загледа , да се блъсне абе заеби Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiTT BuLL Posted August 10, 2007 Share Posted August 10, 2007 нали нема проблем да дойдат още хора, един е от форума, и един друг, също , ако и те се навият да карат Link to comment Share on other sites More sharing options...
transporterpld Posted August 10, 2007 Share Posted August 10, 2007 значи за сега сигурни сем :аз раптор пит бул психара транспортерплд други ???? А Midex Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted August 10, 2007 Share Posted August 10, 2007 А Midex Да бе Midex къде го забравихте....може и да завърши последен, ама поне ще вземе наградата за "най-дърт състезател". Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted August 10, 2007 Author Share Posted August 10, 2007 еми значи бая народ ще се посъберем , айде да пием и по 1-2 бири да не стане сам да си пия бира като алкохолик едит : тъкмо докато пием бира ще отговарям на въпросите как съм станал толкова добър Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted August 10, 2007 Share Posted August 10, 2007 А аз - защо всички ми гледат Шапката Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted August 10, 2007 Share Posted August 10, 2007 А аз - защо всички ми гледат Шапката Щото с нея си ни като пътеводна звезда... П.П. Току що чух за очаквани валежи през уикенда....ако вали какво ще правим Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiTT BuLL Posted August 10, 2007 Share Posted August 10, 2007 П.П. Току що чух за очаквани валежи през уикенда....ако вали какво ще правим ами ще караме на мокро , или пък само бирата ще остане Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arcantos Posted August 10, 2007 Share Posted August 10, 2007 Никой да не се качва на 5 карт мн зле днеска карах с нехо (beer) Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiTT BuLL Posted August 10, 2007 Share Posted August 10, 2007 okey значи Карт № 5 отпада от надпреварата за голямата награда на .................. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted August 10, 2007 Share Posted August 10, 2007 Ако има номер 16 си го заплювам... ...ако няма чак такива големи цифри, тогава напр. номер 8....или в краен случай 10. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamen Posted August 10, 2007 Share Posted August 10, 2007 Ако сте сериозни за бирите може и аз да дойда, ако утре не изляза да си изхарча парите Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted August 10, 2007 Author Share Posted August 10, 2007 10ката също е зле , аз в неделя в 8 вечерта съм там усвен ако няма някъв потоп Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.