Grimjaur Posted January 11, 2008 Share Posted January 11, 2008 Новите лица май ги е страх.Или просто не четат тука Link to comment Share on other sites More sharing options...
redmadman Posted January 11, 2008 Share Posted January 11, 2008 E вие сте си стара дружинка кво ще стане ако примерно 40 човека решат да идат на гости у R_a_p_t_o_R Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted January 11, 2008 Share Posted January 11, 2008 Ще се обадят тука и ще се иде на по-голямо място Например.Варианти много. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 26, 2008 Share Posted January 26, 2008 Блиц въпрос за оттренирани елитни борци : Колко от вас могат да се отзоват на повикване за събиране довечера? Освен Психара който вече е повикан ЗАБЕЛЕЖКА: Пиене трябва да се донесе доста че При Странджата алкохола драстично намалява от снощи Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted January 26, 2008 Author Share Posted January 26, 2008 аз след 20 мин отивам на прасенце както ти написах снощи вече съм сигурен че има заговор против мене и се организирате когато не мога да дойда краййййййййй обидем съм Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 26, 2008 Share Posted January 26, 2008 Хммм - реално погледнато доста като количество и качество събирания се осъществиха и дори примерно Иван, който по принцип не е в страната, е често на масата. Правил е усилия дори и след убиване от път и умора да ни посети ако и да е за 40 мин. примерно. Съответно КОЙ ЛИ Е КРИВИЯ, курчо, като си точно на един член място от локацията на събитието. Между другото вече 5 седмици очаквам покана за групата за "следващата седмица" в твоето заведение. Така че да не зема аз да си отварям устата. И Ауди там се купи - една бира не е взета на колегите и т.н. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted January 26, 2008 Author Share Posted January 26, 2008 да бе айде сега аз съм виновен ..... аз казах сяка вечер съм там заповядайте тва по телефона ти го казах до сега никой не е дошъл тогава казвам , другата седмица няма да е щото имам рожден ден но по другата сме там в събота освобождавайте се от всякакви ангажиметни едит : пфф превоза ми закъснява пия 2ри хайнекен и чак ми треперат ръцете да си отворя бутилчицата уиски която съм си приготвил....... в сърбия вече жените си набиха аз още не съм почнал да пия Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 26, 2008 Share Posted January 26, 2008 Не се върти кучко каза "другата седмица ви каня всички" хахахахаха Внимавай защото всички четат - визираната събота заведението работи за нас Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted January 26, 2008 Author Share Posted January 26, 2008 да бе все 1 , не съм казвал такова нещо казах че скоро ще се съберем там , тъкмо ше гледам да наглся хубавата сервитиорка да е на работа едит : ааа модовете ме преследват от тема в тема Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 26, 2008 Share Posted January 26, 2008 Ах как не помниш кво си приказвал момче Както и да е - карез не дирим - а хубавата сервитьорка - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted January 26, 2008 Share Posted January 26, 2008 Хехе Шефе тоя път май сам с психарчето ша си пиете а Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 26, 2008 Share Posted January 26, 2008 И ти ли бе Бруте! Теб те очаквам безрезервно. Същото важи и за Стоян Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted January 26, 2008 Share Posted January 26, 2008 И ти ли бе Бруте! Теб те очаквам безрезервно. Същото важи и за Стоян фанал ме е рак на портфейла с разсейки в банковата ми сметка(днеска през сълзи се разделих с още 100 евро за един стар борч), а вече ми е неудобно да идвам без нищо, въпреки че като се замисля веднъж дойдох с два литра бира и веднъж с паяк В 18.00 ще излизам с няколко форумеца на по бира, ако не укъснея много може да намина Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 26, 2008 Share Posted January 26, 2008 Не искам и да чувам за подобни проблеми - при мен знаеш че никога не може да имаш такива. Думата "неудобно" ме обижда. Очаквам те тази вечер - домъкни се насам - това е достатъчно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiTT BuLL Posted January 26, 2008 Share Posted January 26, 2008 Братле , снощи ми беше тежка вечер , много бири се оляха, сега ще почета за един изпит. Кажи пак ли към 9 някъде, ако случайно не се оплеска нещо може да мина, но не за повече от 2,3 часа защото просто имам много за учене и не ми е позволено много да лентяйствам Аз винце ще донеса да обърна че нещо отлежа още малко ,а от няколко дни не съм го опитвал, and some Sudjuk. Edit : Ако може и орк.Родопи да са фона Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 26, 2008 Share Posted January 26, 2008 Братле когато и както и да дойдеш те чакам Нищо няма да носи ш приятелю - все още имаме запаси от твоето вино ако държиш да е то Просто пали и пристигай Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 31, 2008 Share Posted January 31, 2008 По ТОЯ случай организирам поредно събиране на форумните мафиоти. Принципната схема ви е позната, а сега вече имаме и МНОГО БИРА - ПРЯСНА И СТУДЕНА. Бат Весо и Любо искам да ги видя тоя път да пристигнат с гръм. Иване дано да си в България. Пламене земи се спри с тея записи или ела запиши нещо при нас. Психара, Иво и Стоян са от дежурната група и са най-оттренирани - момчета знаете си Начало - 20.00h Припомням на някои хора с много черни точки че продължават да им се трупат Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiTT BuLL Posted January 31, 2008 Share Posted January 31, 2008 Бири мири , якоооо за мезе свинско уше .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 31, 2008 Share Posted January 31, 2008 Ушите отдавна ги изядохме хахахахах Между другото получих правилна забележка - за УТРЕ ВЕЧЕР става въпрос Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted January 31, 2008 Author Share Posted January 31, 2008 към 11-11.30 и аз ще дойда , само трябва да приключа там едни работи в заведението и пристигам , даже и домашен суджук ще донеса Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 31, 2008 Share Posted January 31, 2008 Мисли му ако не дойдеш Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted January 31, 2008 Author Share Posted January 31, 2008 да не забравиш само да изхвърлиш тарантулата Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 1, 2008 Share Posted February 1, 2008 Част от компанията ще се присъедини сле 12 довечера хахахахахахах а.к.а на 2-ри февруари Надявам се тоя път да не с налага отново да разпращам СМС-и на всички - притеснявам се че някои хора не четат редовно форума.... Отделно Наско не е топ постер днес - има fatal error явно Василе с групата сме намерили място за разходка на Смитолина довечера - тя много обича така по-едри и широки рамене хахахахаха Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted February 1, 2008 Share Posted February 1, 2008 Отделно Наско не е топ постер днес - има fatal error явно Кой викаш е топ постър днес с два пъти повече мнения от втория Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted February 1, 2008 Share Posted February 1, 2008 Отделно Наско не е топ постер днес - има fatal error явно Фатал еръра се нарича "Каменица" - тъмно. Искате ли ме на сбирката бе пичове? Аз днеска се прибрах от Сф, ама съм казал,че тряя пийнем преди да замина.Видене, я земи ми прати един смс с адреса на мястото за водопой, аз ще се окъпя и хващам автобуса. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.