Jump to content
BulForum.com

Форумни картинг състезания

zlobil

Recommended Posts

• Replies 796
  • Created
  • Last Reply

Технически причини налагат да се премести събитието утре вечер.

Между другото дайте по-активно де, само Любо се е отзовал.

Наско явно не му се идва при нас и постоянно си измисля някакви причини да не дойде.

Наско явно не му се идва при нас и постоянно си измисля някакви причини да не дойде.

Идва ми се бе, човек.Ама знаеш ли колко трудно се урежда достъп до държавен архив?

Технически причини налагат да се премести събитието утре вечер.

Между другото дайте по-активно де, само Любо се е отзовал.

Щом ще е утре шанса да присъствам е 90% :pirate. Ако евентуално няма да мога то поне ще мина за малко. Все пак сте ми по път :).

Технически причини налагат да се премести събитието утре вечер....

Кофти...бях го предвидил за днес (каквато беше план-програмата), а за утре имам ангажименти...може и да успея да мина за малко, ако свърша навреме.... ;)

Промяна от моя страна. Евентуално може да съм на рожден ден утре. Когато влезна в България ще звънна няколко телефона и ще ви информирам. Към 17-18 часа мисля. Съжалявам, но преди това няма как да знам. Не мога да не уважа човека който има рожден ден.

Така. Съдейки по факта че активност няма взех следното стратегическо решение:

Тъй като сме малка цифра събирането ще се проведе у нас. Няма смисъл да се занимаваме с ресторанта за няма и 8 човека.

Очаквам доуточняване от Весо и Любо, Иван ще се обади допълнително, Пламене не ми дреме с кво си зает, искам те тука по някое време. Ванчо Психарчо също. Имаме доста артисала водка от предния път така че чакам ви. Наско - освен ако няма да си в архива в събота вечер - замисли се. Стоян си знае - на стартовата линия :devil

Доуточнявания на ЛС и по телефоните. И после някой да не каже че не е разбрал ей!

Ще се радвам ако и г-н Катрафилов ни уважи с присъствие :punk

За събота вечер - не, няма да съм.Ще съм на едно по-добро място :) Ще варя ракия. :tongue А тазгодишната реколта беше много добра, да видим крайният продукт какъв ще е. :blink: Не се притеснявайте, ще има и за вас ракийца :lol:

Уредено е нацяло вече второто ни събиране :punk

За съжаление Весо е затрупан от снега в балкана и няма да може да дойде, а както се вижда Наско е решил да си подлуди черния дроб тази вечер.

Групата остава както следва: Любо, Психарчо, Пламен и жена му, г-н Катрафилов ще дойде - йеее, Теди. Остава Иван като мине границата да се обади да каже неговия статус за вечерта.

На всички идващи препоръчвам да носят мезета и вино (ако има се пие такова) хехехехех. Концентрат има, безлкохолно и бира ще да взема аз.

Очаквам групата да започне да се събира към 19.30. Айде момци - времето се е утепало за маса и гуляй

ЕДИТ: Оле мале Стояне забравих те - пу да не ти е уроки

Чш, пичове, не мога да не ви се изфукам - 74 градуса :D

За следващото събиране, ще домъкна една бутилчица, ама обработен продукт.Че това прясното, е ебати ракетното гориво.Приятен запой.

Прекрасно събиране снощи!!!

Специални благодарности на Иван, който макар и уморен от път ни посети, на Иво :punk (пич, забравил си си гривната и часовника при мене) и разбира се на Стоян, с когото както обикновено посрещнахме сутринта. Браво и на мойта жена, която стоически ни изтърпя до последно :punk

Единствената снимка, Психарчо е зад Любо - ТУК

И пичове не забравяйте - видите ли Ферари, обръщате и с не повече от 80 на задна след него хахахахаха

Яд ме е, че не успях да дойда...но трябваше да работя цяла нощ...днес пък записвах от обяд досега и като капак на всичко след час трябва да пътувам през планински проход, а още не съм сложил зимните гуми... :sick ю

Като ви гледам на снимката...все хубави хора сте се събрали... :D

да и мен ме е яд че Пламен не беше , но нищо ;) пихме и заради теб , ще има и друг път

колкото до километража, не забравяйте че трябва да е отляво иначе не е верен , ако показва 180 , значи е 80 :bgrin:

Специални благодарности на Иван, който макар и уморен от път ни посети, на Иво :punk (пич, забравил си си гривната и часовника при мене) и разбира се на Стоян, с когото както обикновено посрещнахме сутринта. Браво и на мойта жена, която стоически ни изтърпя до последно :punk

И пичове не забравяйте - видите ли Ферари, обръщате и с не повече от 80 на задна след него хахахахаха

Тамън вече няма къде да мърдаш и ще дойдеш до музея :D

Много хубаво сте направили младежи :) Ще очаквам дата за следващото събиране :) Тоя път нямаше как да дойда :)

• 4 weeks later...

Момци тази седмица имаше план за ново събиране. Докато обаче бях при Иво днес в музея, където се засякохме и с Гудо осъзнах че съм пропуснал факта, че този уикенд е 8-ми декември и много хора няма да ги има.

Искам групата на обичайните заподозрени да ме информират кой е ангажиран и кой не. Засега знаем че Ванчо Психарчо заминава, Гудо също ще отсъства.

Засега предложението като ден е ПЕТЪК...

Очаквам информация :punk

аз не съм спирал с поливките :P

от утре се почва мощно и незнам ......... в събота съм в някво кръчме,

иначе в близост до Виден има едно бистро с готино шкембе :lol: днес го пробвах (както казах в некоя си друга тема)

по темата:

опааа май оплескахме темата за пилоти с пиячи , времето навън е само за каране, викам да ударим по едно и да ходим да правим световния картинг шампионат, но преди това да си направим застраховки живот :ph34r:

Ти ако пак се напраиш на гръмнат на следващото и яденето и пиенето ще са за твоя сметка :devil

Стояне да не сте били в оня смейния гараж хахах - те правят интересно шкембенце там...

За петък съм на линия. Тамън музеят ми е близо и докато стигна ще изтрезнея.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...