Killerincho Posted October 26, 2007 Share Posted October 26, 2007 Ще се реваншираме за другия път Няма как. Цял ден работа и после трябва да седна за малко с нашите. Баща ми е Димитър, та се надявам да разбраш Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 27, 2007 Share Posted October 27, 2007 Юнашко красиво събиране ЕДИТ: Подробности като се наспим Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted October 27, 2007 Share Posted October 27, 2007 Юнашко красиво събиране Юнашко не, ами... ...с много ядене, пиене, музика и присъствие на качествени хора! Аз пък в момента съм супер нещастен, понеже снощи си провалих въпросния купон, тръгвайки си в 2 и нещо, само и само да мога да поспя за днешния финал. Отивам днес...падам се във втората серия....стартира първата серия...и като заваля дъжда....и като започнаха да се въртят 30-килограмовите дечица без опит на мокра писта....а аз чакам да ми дойде реда на серията и умирам от кеф... ...щото на мокра писта шансът да излезна на първо място от 30-те участника е почти 90 към 1. Карат ония...въртят се на 360 градуса на всеки завой...правят "най-добри" времена от 1 минута и 40 секунди.....гаснат им картовете....удрят се из гумите и си остават там...а аз продължавам да... По едно време съобщават по уредбата, че променят регламента и ще има само обиколките в права посока....викам си...няма проблеми...пак ще ги бия... Свършва първата серия...едвам завършиха само половината....и като почнаха да се карат ония ми ти родители..."- Ама не може така...децата не са карали на мокро....не е честно....прекратете състезанието!". И го прекратиха... После започнаха едни други скандали от онези, които искаха да се проведе, защото между тах имаше хора, дето бяха пътували от София и други градове и са се харчили и губили време да идват...и сега другата събота пак трябва да се разкарват до Пловдив... В края на краищата като не можеш да караш на мокро никой не ти е крив ; като не заобикаляш, а минаваш централно през най-голямата локва и ти изгасне колата - пак ти си си виновен. И въпреки че накрая се оказа, че от 30 човека, само родителите на 3 от децата вдигнаха скандала, а останалите 27 човека искаха да си продължи (още повече, че дъждът вече спираше) - отложиха го за другата събота точно един ден преди годишния Голям финал. Просто съм много нещастен, та чак бесен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mindles_Cooky Posted October 27, 2007 Share Posted October 27, 2007 to az bqh tam karai 4e sam se klasiral ama otidoh da gledam edin priatel i gi gledam nqkvi 4-5 klas mai bqha sa se klasirali za malak final i sa vartaqha kat neznam si kvo si4ki koito bqha po tejki 6tqha da pobedat i kasmet "Midex" na malkia final ako spe4eli6 6te se vidim i sabota i nedelq Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 28, 2007 Share Posted October 28, 2007 ПЕРФЕКТНОТО СЪБИРАНЕ Пламен, Софрата, ВЕСО & ИВАН, ВЕСО ИВАН ТЕДИ, САШКО, Пламен отново хаха, Иван Психарчо, ТРИО БЪЛГАРКА, ВЕСО КИКИ ЛЮБО ИВАН ТЕДИ, ТЕДИ ИВАН, СТОЯН САШО, УСМИВКАТА, САШО ВЕСО КИКИ ЛЮБО ИВАН, ВЕСО КИКИ ЛЮБО ИВАН, ВЕСО & ИВАН, Няма такива модератори, Какво изкърти Вектрата...., ВЕСО ИВАН ТЕДИ, ИВАН ТЕДИ САШО, ИВАН ВЕСО & ИВАН Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiTT BuLL Posted October 28, 2007 Share Posted October 28, 2007 Сега ставам след дългия сън , легнах вчера като се прибрах Супер снимки , но теб защо те няма на тях Видене ??? Не може без инициатора !!! Като снимам само аз приятелю така е Между другото кога си успял да измиеш посудата не знам, но - овации от мене Между другото момци много пиене е останало! Как може такива работи? Само аз и Иван ли сме пили хахахах Запазвам стоката за следващия път. Следващия път и аз ще снимам споко та и теб да те има , а не да се криеш в тъмното колкото до миенето , докато събирахте със Сашко остатъците в 70 литровия тогава минах посудата , ина4е алкохола няма да се развали, най-много да се замръзи Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 29, 2007 Share Posted October 29, 2007 Като снимам само аз приятелю така е Между другото кога си успял да измиеш посудата не знам, но - овации от мене Между другото момци много пиене е останало! Как може такива работи? Само аз и Иван ли сме пили хахахах Запазвам стоката за следващия път. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted October 29, 2007 Share Posted October 29, 2007 Верно остана немалко мезе и водка,здраве да е ....и тримата с "хипохлорида " затвориха рамката в събота сутринта Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mindles_Cooky Posted November 4, 2007 Share Posted November 4, 2007 някой беше ли неска да гледа Голимия финал ???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted November 4, 2007 Share Posted November 4, 2007 някой беше ли неска да гледа Голимия финал ???? За мен знаеш, разбира се... ...а друг познат не видях (освен онова момче, дето пак бяхте заедно август на състезанието на форума...оня бе...дето заедно с него изпреварихте Zlobil ...това последното беше лека закачка с Васко...ама с най-добри намерения ). Аз пропуснах в събота да кажа какво стана с мен на малкия финал...затова накратко: Тегля аз номер 5 (на тая никога не съм се качвал). Тръгваме, правим 5 обиколки в права посока...натискам аз до дупка...не дърпа тая кола бе...и даже мирише на изгоряло масло (ама в суматохата не му обърнах внимание). Свършваме обиколките и по регламент си разменяме колите (падна ми се номер 4). Сега трябваше да правим 6 обиколки в обратна посока на пистата. Тъй като се състезаваме за време, аз нарочно ги оставих да се изтеглят, за да ми се освободи пространство...и тогава тръгнах. Тази в сравнение с номер 5 направо си летеше. По едно време на първия завой след старт-финалната права навлизам в някакви пушеци, все едно от военна димка бяха - отначало си помислих, че всеки от групата пред мен рязко е натискал спирачки...но не би - усетих острия, познат ми вече пушек на изгорялото масло. След още някой завой застигнах бившата ми номер 5, която димеше като стар локомотив (и завърши на обиколка след всички)...изпреварих го и даже започнах да застигам останалите от групата. После обаче се оказа, че тая номер 5 си е била развалена още от старта и е било въпрос на време да спре на пистата и по тази причина я прибраха в хангара за да не участва в следващата серия. Тъй като регламентът е сумиране на времената от всичките обиколки в права и обратна посока, въпросната кола номер 5 ми изигра лош номер, защото въпреки, че "на обратно" карах доста бързо (имах второ време), сумирано с времето от първия манш...просто сумарното време дойде много и не успях да продължа нататък. Което всъщност изобщо не ме разочарова (поне не много...ядосах се само на лошия ми късмет), тъй като се запознах с едно момче, което кара вече 3 години и то много по-добре от мен (Петър Згурев - 3-то място в ранг листата, с 52.3 сек.) - той също не успя да се класира в своята серия, поради лош късмет в тегленето на номер на картинг (за справка: в момента отделните картове, от най-слабия до най-добрия имат разлика повече от 3 секунди на обиколка при едно и също каране). Та това беше в общи линии в събота...аз съм доволен, тъй като за пръв път седнах на картинг този август и то благодарение на вас...че ме повикахте тогава на състезанието. И за тези 2 месеца каране вече правя обиколката (ама не с номер 5 ) за под 55 секунди...което казват, че е добре за начинаещ като мен. А за днешното състезание отидох малко по-късно, така че по-добре Mindles_Cooky да разкаже. П.П. Mindles_Cooky, абсолютно си прав за 12-ката - на Петър вчера му се падна тя и за това не успя даже да се класира. А Димитър е 35 килограма с мокри дрехи (питал съм баща му)...но си кара добре момчето, евала... - мисля, че тръгна от 4-та позиция (с номер 8), Кристофър (който също кара перфектно всеки път) беше с първо време на пол позишъна, но се забави с тръгването на старта и го минаха 2-ма, после кой знае защо "отвори" много преди първия остър завой и 4-ят се шмугна вътрешно и го изпревари (това си беше чиста грешка). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mindles_Cooky Posted November 4, 2007 Share Posted November 4, 2007 неска састезанието беше интерсно карай че отпаднах което според мен беше нагласено. Да се поясня в права посока карах с 9-ката която летеше на пистата и заварших 3-ти сигорно с време 54 секунди май но вав обратна посока ме прецакаха много яко като ме сложиха на 12-ти тои пък ептен не варви както 5-цата и 1-ви карт трагнах от 2-ра позициа и о6те на старата ме минаха сички а педала на газта не стигаше до края а спирачките не държаха въобште и заварших 6 или 7-ми за което ме е много яд. Според мен някой си беше платил за да се класира но незнам иначе се радвам на Димитър Колев (много добър приател и пилот според мен ) които заварши 1-ви, а Кристофър Уолдок които спечели миналата година заварши четвърти <----loser другото глупаво нешто беше че махнаха Коефицент-а К и не бяхме равностоини но какво да се прави има и друга година Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 5, 2007 Share Posted November 5, 2007 Пламене бе ти защо не ми се обади да дойда да снимам бе човеко.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted November 5, 2007 Share Posted November 5, 2007 Пламене бе ти защо не ми се обади да дойда да снимам бе човеко.... Ами честно казано не се сетих, понеже ходих сам, а предния ден ме беше нацелил някакъв вирус и ми беше сравнително кофти (като общо състояние...щом в петъка имах 38.3 градуса... ). А иначе освен с Петър и Димитър се запознах и с други...напр. с Гавраил (2-ро време в ранглистата)...btw...сега забелязвам, че тримата всъщност са на първите 3 места в листата )...обаче к'во да ви кажа...аз карам от 2 месеца насам, минах 200 обиколки и горд питам: "- Петьо...от кога караш и колко обиколки имаш на тази писта?"...а той ми вика "- Ами малко повече от 3 години и имам 1200 обиколки."...Явно така съм го изгледал, че той се почувства длъжен да продължи: "- Ама това е нищо...Гавраил е с над 1400, ей тоя (и ми сочи един) е с 6000, а пък оня с прошарената коса има над 7000 обиколки ...". ...а и всеки от тях имал и хххх обиколки из останалите писти в България... ...и аз съм тръгнал 'барабар Петко с мъжете'....на този етап само на дъжд имам някакъв шанс...ама не валя мама му стара... ...обаче до откриването на следващия сезон смятам да наваксвам малко по малко... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mindles_Cooky Posted November 5, 2007 Share Posted November 5, 2007 и аз мисля да хода някой ден, а се питам кога пак ще си направим састезание аз лично имам 480 обиколки ама трябва да направа още 520 обиколи за платинена карта което е супер много Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted November 5, 2007 Share Posted November 5, 2007 и аз мисля да хода някой ден, а се питам кога пак ще си направим састезание аз лично имам 480 обиколки ама трябва да направа още 520 обиколи за платинена карта което е супер много Ами наш'те хора ме зарибиха и после го удариха на ядене и пиене... ...то лошо няма де...ама пречи за постигането на време, щото ставаш по-тежък... ...та тях трябва да питаш...аз съм готов общо взето по всяко време. А за платинената карта...то "почти" си я стигнал де... ...глей' сега каква е системата...значи - 520 обиколки със златната карта ти излизат точно 500 лв. ; убеждаваш баща ти да тегли един заем от 500 лв., взимаш ги...извъртяваш за нула време 520 обиколки и си готов....междувременно се класираш за годишния финал, спечелваш го, взимаш първата награда от 800 лв., връщаш 500 лв. на баща ти и си 300 лв. на кяр + платинена карта + чисто нова гума за картинг (дават я като бонус към 1-то място ). Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted November 5, 2007 Author Share Posted November 5, 2007 корупцияааа , аз съм най-добрият , състезанието беше нагласено аз трябваше да спечеля Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted November 6, 2007 Share Posted November 6, 2007 Вече съм се придвижил на 15-то място в ранг листата с 54.9 сек. Между другото....организира се един двудневен курс-обучение (със собствени коли) на пистата в Калояново. Ще го води Павел Жеков - М.С. и европейски шампион за 1993 г. Ако има желаещи - да ми пишат на ЛС, ще им обясня за какво става дума (засега от форума сме аз и R_a_p_t_o_R......zlobil се отказа, понеже си призна, че сме по-добри от него и го било срам да се излага пред нас ....но пък за сметка на това е много добър на еърхокей...особено когато е "повреден" брояча му. П.П. Тъй като подозирам, че някои ще се объркат, защото темата е за картинг...двудневният курс ще се проведе някоя събота и неделя, когато ще е удобно за всички записали се...и ще е с големи коли, а не с картинги. За повече инфо, относно школата на Павел Жеков - тук. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted November 6, 2007 Author Share Posted November 6, 2007 да бе истини , ако ми преотстъпите някоя от вашите коли ще ви разбия като битълсите Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiTT BuLL Posted November 7, 2007 Share Posted November 7, 2007 за сега нЕмам кола , но иначе ако е в удобна събота и неделя може да ви придружа, иначе съм голям навитак , да взема една жулиета и да я форсирам набързо и купоня ще е пълен Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 8, 2007 Share Posted November 8, 2007 До всички прекрасни момци, присъствали и неприсъствали на първото събиране - утре има прозорец за осъществяване на втора чудесна вечер! Очаквам момчета да ми отговорите до сутринта Е ли възможно да си направим шоуто отново Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted November 8, 2007 Share Posted November 8, 2007 До всички прекрасни момци, присъствали и неприсъствали на първото събиране - утре има прозорец за осъществяване на втора чудесна вечер! Очаквам момчета да ми отговорите до сутринта Е ли възможно да си направим шоуто отново Аз няма да съм си в България. Даже утре съм нощна смяна . Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 8, 2007 Share Posted November 8, 2007 Плаче сърцетоооо Ще пием и за теб приятелю, твоето място е винаги резервирано. Ще те чакаме да си дойдеш отново ЕДИТ: Мноу съ извинявъм но ти изпих водката - страшна беше Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted November 8, 2007 Share Posted November 8, 2007 Плаче сърцетоооо Ще пием и за теб приятелю, твоето място е винаги резервирано. Ще те чакаме да си дойдеш отново ЕДИТ: Мноу съ извинявъм но ти изпих водката - страшна беше Радвам се че ти е харесала . Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 8, 2007 Share Posted November 8, 2007 Вися ти една Само си ела Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAZ Posted November 9, 2007 Share Posted November 9, 2007 Ми аз съм айляк този път и мога да Ви удостоя с присъствието си за повече от 20 минутки, стига да Ви е приятно разбира се Така че, ако решите нещо - аз ще съм на линия! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.