Jump to content
BulForum.com

Форумни картинг състезания

zlobil

Recommended Posts

• Replies 796
  • Created
  • Last Reply
Юнашко красиво събиране :punk

Юнашко не, ами... :punk ...с много ядене, пиене, музика и присъствие на качествени хора! :rolleyes:

Аз пък в момента съм супер нещастен, понеже снощи си провалих въпросния купон, тръгвайки си в 2 и нещо, само и само да мога да поспя за днешния финал.

Отивам днес...падам се във втората серия....стартира първата серия...и като заваля дъжда....и като започнаха да се въртят 30-килограмовите дечица без опит на мокра писта....а аз чакам да ми дойде реда на серията и умирам от кеф... :devil :devil :devil ...щото на мокра писта шансът да излезна на първо място от 30-те участника е почти 90 към 1.

Карат ония...въртят се на 360 градуса на всеки завой...правят "най-добри" времена от 1 минута и 40 секунди.....гаснат им картовете....удрят се из гумите и си остават там...а аз продължавам да... :devil :devil :devil

По едно време съобщават по уредбата, че променят регламента и ще има само обиколките в права посока....викам си...няма проблеми...пак ще ги бия...

Свършва първата серия...едвам завършиха само половината....и като почнаха да се карат ония ми ти родители..."- Ама не може така...децата не са карали на мокро....не е честно....прекратете състезанието!".

И го прекратиха... :angry1 :angry1 :angry1 :angry1

После започнаха едни други скандали от онези, които искаха да се проведе, защото между тах имаше хора, дето бяха пътували от София и други градове и са се харчили и губили време да идват...и сега другата събота пак трябва да се разкарват до Пловдив...

В края на краищата като не можеш да караш на мокро никой не ти е крив ; като не заобикаляш, а минаваш централно през най-голямата локва и ти изгасне колата - пак ти си си виновен.

И въпреки че накрая се оказа, че от 30 човека, само родителите на 3 от децата вдигнаха скандала, а останалите 27 човека искаха да си продължи (още повече, че дъждът вече спираше) - отложиха го за другата събота точно един ден преди годишния Голям финал.

Просто съм много нещастен, та чак бесен. :woot :woot :angry1 :angry1

to az bqh tam karai 4e sam se klasiral ama otidoh da gledam edin priatel i gi gledam nqkvi 4-5 klas mai bqha sa se klasirali za malak final i sa vartaqha kat neznam si kvo :D :D :D si4ki koito bqha po tejki 6tqha da pobedat i kasmet "Midex" na malkia final ako spe4eli6 6te se vidim i sabota i nedelq :P ;) :punk

Сега ставам след дългия сън , легнах вчера като се прибрах :zzz

Супер снимки , но теб защо те няма на тях Видене ???

Не може без инициатора !!!

Като снимам само аз приятелю така е :D

Между другото кога си успял да измиеш посудата не знам, но - овации от мене :punk

Между другото момци много пиене е останало! Как може такива работи? Само аз и Иван ли сме пили хахахах

Запазвам стоката за следващия път.

Следващия път и аз ще снимам споко ;) та и теб да те има , а не да се криеш в тъмното

колкото до миенето , докато събирахте със Сашко остатъците в 70 литровия :laughing: тогава минах посудата , ина4е алкохола няма да се развали, най-много да се замръзи :D

Като снимам само аз приятелю така е :D

Между другото кога си успял да измиеш посудата не знам, но - овации от мене :punk

Между другото момци много пиене е останало! Как може такива работи? Само аз и Иван ли сме пили хахахах

Запазвам стоката за следващия път.

някой беше ли неска да гледа Голимия финал ???? :) :P

За мен знаеш, разбира се... :D ...а друг познат не видях (освен онова момче, дето пак бяхте заедно август на състезанието на форума...оня бе...дето заедно с него изпреварихте Zlobil :devil :devil :devil ...това последното беше лека закачка с Васко...ама с най-добри намерения :lol: ).

Аз пропуснах в събота да кажа какво стана с мен на малкия финал...затова накратко:

Тегля аз номер 5 (на тая никога не съм се качвал). Тръгваме, правим 5 обиколки в права посока...натискам аз до дупка...не дърпа тая кола бе...и даже мирише на изгоряло масло (ама в суматохата не му обърнах внимание). Свършваме обиколките и по регламент си разменяме колите (падна ми се номер 4). Сега трябваше да правим 6 обиколки в обратна посока на пистата. Тъй като се състезаваме за време, аз нарочно ги оставих да се изтеглят, за да ми се освободи пространство...и тогава тръгнах. Тази в сравнение с номер 5 направо си летеше. По едно време на първия завой след старт-финалната права навлизам в някакви пушеци, все едно от военна димка бяха - отначало си помислих, че всеки от групата пред мен рязко е натискал спирачки...но не би - усетих острия, познат ми вече пушек на изгорялото масло. След още някой завой застигнах бившата ми номер 5, която димеше като стар локомотив (и завърши на обиколка след всички)...изпреварих го и даже започнах да застигам останалите от групата.

После обаче се оказа, че тая номер 5 си е била развалена още от старта и е било въпрос на време да спре на пистата и по тази причина я прибраха в хангара за да не участва в следващата серия.

Тъй като регламентът е сумиране на времената от всичките обиколки в права и обратна посока, въпросната кола номер 5 ми изигра лош номер, защото въпреки, че "на обратно" карах доста бързо (имах второ време), сумирано с времето от първия манш...просто сумарното време дойде много и не успях да продължа нататък. ;)

Което всъщност изобщо не ме разочарова (поне не много...ядосах се само на лошия ми късмет), тъй като се запознах с едно момче, което кара вече 3 години и то много по-добре от мен (Петър Згурев - 3-то място в ранг листата, с 52.3 сек.) - той също не успя да се класира в своята серия, поради лош късмет в тегленето на номер на картинг (за справка: в момента отделните картове, от най-слабия до най-добрия имат разлика повече от 3 секунди на обиколка при едно и също каране).

Та това беше в общи линии в събота...аз съм доволен, тъй като за пръв път седнах на картинг този август и то благодарение на вас...че ме повикахте тогава на състезанието.notworthy.gif

И за тези 2 месеца каране вече правя обиколката (ама не с номер 5 :woot ) за под 55 секунди...което казват, че е добре за начинаещ като мен. :rolleyes:

А за днешното състезание отидох малко по-късно, така че по-добре Mindles_Cooky да разкаже. :)

П.П. Mindles_Cooky, абсолютно си прав за 12-ката - на Петър вчера му се падна тя и за това не успя даже да се класира.

А Димитър е 35 килограма с мокри дрехи (питал съм баща му)...но си кара добре момчето, евала... :punk - мисля, че тръгна от 4-та позиция (с номер 8), Кристофър (който също кара перфектно всеки път) беше с първо време на пол позишъна, но се забави с тръгването на старта и го минаха 2-ма, после кой знае защо "отвори" много преди първия остър завой и 4-ят се шмугна вътрешно и го изпревари (това си беше чиста грешка).

неска састезанието беше интерсно карай че отпаднах което според мен беше нагласено. Да се поясня в права посока карах с 9-ката която летеше на пистата и заварших 3-ти сигорно с време 54 :punk секунди май :D но вав обратна посока ме прецакаха много яко като ме сложиха на 12-ти тои пък ептен не варви както 5-цата и 1-ви карт трагнах от 2-ра позициа и о6те на старата ме минаха сички а педала на газта не стигаше до края а спирачките не държаха въобште :angry: и заварших 6 или 7-ми за което ме е много яд. Според мен някой си беше платил за да се класира но незнам иначе се радвам на Димитър Колев (много добър приател и пилот според мен :) :punk ) които заварши 1-ви, а Кристофър Уолдок които спечели миналата година заварши четвърти <----loser :D :D :D :banned: :D другото глупаво нешто беше че махнаха Коефицент-а К и не бяхме равностоини :rulez: но какво да се прави има и друга година :laughing: :laughing: :P :P :) :) ;) ;) ;)

Пламене бе ти защо не ми се обади да дойда да снимам бе човеко....

Ами честно казано не се сетих, понеже ходих сам, а предния ден ме беше нацелил някакъв вирус и ми беше сравнително кофти (като общо състояние...щом в петъка имах 38.3 градуса... :sick ).

А иначе освен с Петър и Димитър се запознах и с други...напр. с Гавраил (2-ро време в ранглистата)...btw...сега забелязвам, че тримата всъщност са на първите 3 места в листата :D )...обаче к'во да ви кажа...аз карам от 2 месеца насам, минах 200 обиколки и горд питам: "- Петьо...от кога караш и колко обиколки имаш на тази писта?"...а той ми вика "- Ами малко повече от 3 години и имам 1200 обиколки."...Явно така съм го изгледал, че той се почувства длъжен да продължи: "- Ама това е нищо...Гавраил е с над 1400, ей тоя (и ми сочи един) е с 6000, а пък оня с прошарената коса има над 7000 обиколки ...". :blink: :wacko: ...а и всеки от тях имал и хххх обиколки из останалите писти в България... :woot ...и аз съм тръгнал 'барабар Петко с мъжете'....на този етап само на дъжд имам някакъв шанс...ама не валя мама му стара... ;) ...обаче до откриването на следващия сезон смятам да наваксвам малко по малко... :)

и аз мисля да хода някой ден, :) а се питам кога пак ще си направим састезание :D :P аз лично имам 480 обиколки ама трябва да направа още 520 обиколи за платинена карта :P :blink: което е супер много :blink: :D

и аз мисля да хода някой ден, :) а се питам кога пак ще си направим састезание :D :P аз лично имам 480 обиколки ама трябва да направа още 520 обиколи за платинена карта :P :blink: което е супер много :blink: :D

Ами наш'те хора ме зарибиха и после го удариха на ядене и пиене... :bgrin: :laughing: ...то лошо няма де...ама пречи за постигането на време, щото ставаш по-тежък... :devil ...та тях трябва да питаш...аз съм готов общо взето по всяко време. :punk

А за платинената карта...то "почти" си я стигнал де... :P ...глей' сега каква е системата...значи - 520 обиколки със златната карта ти излизат точно 500 лв. ; убеждаваш баща ти да тегли един заем от 500 лв., взимаш ги...извъртяваш за нула време 520 обиколки и си готов....междувременно се класираш за годишния финал, спечелваш го, взимаш първата награда от 800 лв., връщаш 500 лв. на баща ти и си 300 лв. на кяр + платинена карта + чисто нова гума за картинг (дават я като бонус към 1-то място :tongue ).

Вече съм се придвижил на 15-то място в ранг листата с 54.9 сек. :bgrin:

Между другото....организира се един двудневен курс-обучение (със собствени коли) на пистата в Калояново. Ще го води Павел Жеков - М.С. и европейски шампион за 1993 г.

Ако има желаещи - да ми пишат на ЛС, ще им обясня за какво става дума (засега от форума сме аз и R_a_p_t_o_R......zlobil се отказа, понеже си призна, че сме по-добри от него и го било срам да се излага пред нас :devil :devil ....но пък за сметка на това е много добър на еърхокей...особено когато е "повреден" брояча му. :bgrin:

П.П. Тъй като подозирам, че някои ще се объркат, защото темата е за картинг...двудневният курс ще се проведе някоя събота и неделя, когато ще е удобно за всички записали се...и ще е с големи коли, а не с картинги. За повече инфо, относно школата на Павел Жеков - тук.

за сега нЕмам кола , но иначе ако е в удобна събота и неделя може да ви придружа,

иначе съм голям навитак , да взема една жулиета и да я форсирам набързо и купоня ще е пълен :laughing: :punk

До всички прекрасни момци, присъствали и неприсъствали на първото събиране - утре има прозорец за осъществяване на втора чудесна вечер!

Очаквам момчета да ми отговорите до сутринта Е ли възможно да си направим шоуто отново

До всички прекрасни момци, присъствали и неприсъствали на първото събиране - утре има прозорец за осъществяване на втора чудесна вечер!

Очаквам момчета да ми отговорите до сутринта Е ли възможно да си направим шоуто отново

Аз няма да съм си в България. Даже утре съм нощна смяна :cry.

Плаче сърцетоооо :angry1

Ще пием и за теб приятелю, твоето място е винаги резервирано.

Ще те чакаме да си дойдеш отново :punk

ЕДИТ: Мноу съ извинявъм но ти изпих водката - страшна беше

Плаче сърцетоооо :angry1

Ще пием и за теб приятелю, твоето място е винаги резервирано.

Ще те чакаме да си дойдеш отново :punk

ЕДИТ: Мноу съ извинявъм но ти изпих водката - страшна беше

Радвам се че ти е харесала :punk.

Ми аз съм айляк този път и мога да Ви удостоя с присъствието си за повече от 20 минутки, стига да Ви е приятно разбира се ;)

Така че, ако решите нещо - аз ще съм на линия!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...