netrootbg Posted October 18, 2007 Share Posted October 18, 2007 Отсега предупреждавам, че първият пуснал чалга ще сподели съдбата на 14-инчовите монитори. Чалгата е абсолютно забранена на събирането. Иване ти хубаво с лаптоп, ама какво мислиш ще чуем от него?? Някой няма ли портативно МР3 плейърче бе да му се не види.... Аз колко чалга имам и в телефона... За капак не свири никак тихо . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 18, 2007 Share Posted October 18, 2007 Аз колко чалга имам и в телефона... Е, сега!С глупости ще се занимаваме То и аз имам една камара грайнд, ама няма кой да го слуша, нали? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted October 18, 2007 Share Posted October 18, 2007 Аз имам МП3... ама е 256 мб... Ша тряа да го тъпчеш периодично. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 18, 2007 Share Posted October 18, 2007 Специално за Иван, който очевидно не ми следи мисълта: Говорим за нещо ТАКОВА НЕ говорим за ПЕРСОНАЛЕН МР3 плейър Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 18, 2007 Share Posted October 18, 2007 Блях, моя го харизах...Жалко, иначе го домъквах одма. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted October 18, 2007 Author Share Posted October 18, 2007 Отсега предупреждавам, че първият пуснал чалга ще сподели съдбата на 14-инчовите монитори. Чалгата е абсолютно забранена на събирането. асдаг12удхасдйха как ще пием без чалга бе дсфкйх12дас Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiTT BuLL Posted October 18, 2007 Share Posted October 18, 2007 имам дискмен ТСМ (чете mp3 ) с адаптер на село , ако върши работа , ще го домъкна, имам тук и 200 W активен буфер (от бар е ) , но е само бас ако може да сглобим нещо ако някой има нещо по-малко и цялостна система да вържем към дискмена ............. Стояне кви са тия сложни схеми дето ги мислиш нямам всичко на едно и затова главата ми бръмчи просто съм винаги с чаркалъците напред , що да е всичко оригинално на едно , като може да се мъчиш сам да го сглобяваш докато стане както трябва Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 18, 2007 Share Posted October 18, 2007 асдаг12удхасдйха как ще пием без чалга бе дсфкйх12дас Васко у нас като пихме с тебе и Пламен чалга слушахме ли??? Стояне кви са тия сложни схеми дето ги мислиш Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted October 19, 2007 Author Share Posted October 19, 2007 във вас беше на по 1 питие , там ще е асъл пиене Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted October 19, 2007 Share Posted October 19, 2007 Мен ако питаш музиката не е задължителна,Злобиле Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 19, 2007 Share Posted October 19, 2007 Ami, vinagi e po-interesno s muzika.Osobeno pri hora s korenno razlichni vkusove. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted October 19, 2007 Share Posted October 19, 2007 Ami, vinagi e po-interesno s muzika. Е да,но като гледам замислената бройка хора,едва ли някой ще обърне подобаващо внимание музиката п.п заглавието плаче за промяна Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 19, 2007 Share Posted October 19, 2007 Няма такова нещо Саше - събирането е следствие от заглавието и действието в заглавието ще се повтаря, така че няма никаква нужда от промени. ЕДИТ: Относно музиката имам предложение - пускаме за фон класацията "500-те най-велики български песни" и се почва пиенето Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted October 19, 2007 Author Share Posted October 19, 2007 Няма такова нещо Саше - събирането е следствие от заглавието и действието в заглавието ще се повтаря, така че няма никаква нужда от промени. ЕДИТ: Относно музиката имам предложение - пускаме за фон класацията "500-те най-велики български песни" и се почва пиенето така по бива Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 20, 2007 Share Posted October 20, 2007 ЕДИТ: Относно музиката имам предложение - пускаме за фон класацията "500-те най-велики български песни" и се почва пиенето Съгласен.Ама ще ни стигне ли алкогола Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted October 20, 2007 Share Posted October 20, 2007 Сега кажете... С или без жени? Офиц. ли е събирането или да не вада костюма от абитура? Кой какво да носи? И тн... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 20, 2007 Share Posted October 20, 2007 Еми...Кои ще идват с половинките си?Аз вече гледам да движа самосиндикално по такива прояви.И,да, кой какво да носи? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 20, 2007 Share Posted October 20, 2007 Аз предлагам всеки да реши за себе си как ще идва, т.е. с кого. Важното е навреме да предупреди понеже най-късно в сряда бройката трябва да е ясна. Васил трябва да знае колко мръвка да приготви, аз трябва да знам колко места да направя, Иван колко пиене да донесе Очаквам да видя потвържденията ви тук - последно говорим за петък 26.10.2007 - нека посрещнем предизборния ден порядъчно пияни! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 20, 2007 Share Posted October 20, 2007 Окей, аз съм сам.Потвърждавам. Edit:Моето и на Гудо присъствие стига, за да изплаши всичко женско Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 20, 2007 Share Posted October 20, 2007 Работата започна да се размирисва... Гудо заяви, че в петък бил обещал да е на именния ден на Пироман Румен има вероятност да пътува за София и да отсъства целия уикенд Очаквам още потвърждения - алооооо, само Наско се е разписал! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted October 20, 2007 Share Posted October 20, 2007 Аз съм 100%. Само се чудя дали да си взимам по - добрата половина с мен. Ама ... Тя май ша отпадни, ке видим. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 20, 2007 Share Posted October 20, 2007 Ти имай късмет да те сваря да ми пълниш пощата със спам - ще те удуша Между другото за тебе е задълже да дойдеш с прасето Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted October 20, 2007 Share Posted October 20, 2007 Извинете ме за тъпия въпрос ама вие форум среша с цел пиене уреждате тук или картинг състезание?Аз нещо немоа вдяна щото темата е за едно вие за пиене говорите...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 20, 2007 Share Posted October 20, 2007 Ми прочети я цялата отначалото бе момче! В момента организираме събиране с цел наяждане и напиване. По принцип организираме картинг състезания. Колко пъти да го кажа??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted October 20, 2007 Share Posted October 20, 2007 Ми то отначалото няма много връзка с купоня.Доколкото видях си предложил някакъв твой ресторант който не бачка и да не било стил Рахат или Азия.За това ми за прилича на форум среща и хич не видях каква е връзката с картинг състезанията.Само питах не беше нужно да ми се карат..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.