zlobil Posted October 16, 2007 Author Share Posted October 16, 2007 айде рапторе започвай организацията , гледам че нетрообг се връща на 25ти , на 26ти обсъдете нещата пускай ПМ-и на поканените и да давам задачата на месаря ми да направи мръвките тъкмо днеска пуснахме нов вид наденица с едро накълцано месце Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted October 16, 2007 Share Posted October 16, 2007 Аз мога да се позанимавам с напитките . Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted October 16, 2007 Author Share Posted October 16, 2007 ще си разпределим задачките виждам че и лаурито чете темата а раптор го е забравил в списъка , веднага да си коригира грешката за къде сме без него Link to comment Share on other sites More sharing options...
laury Posted October 16, 2007 Share Posted October 16, 2007 ще си разпределим задачките виждам че и лаурито чете темата а раптор го е забравил в списъка , веднага да си коригира грешката за къде сме без него а,тои да има късмет да ме пропусне ........... на следващия ден пускам обява:лепя гуми,сменям стъкла и боядисвам ШКОДА ОКТАВИЯ - специална оферта Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 16, 2007 Share Posted October 16, 2007 Е то е пределно ясно че пропуска е мой.... Вероятно има и още някой пропуснат, ще се чуе... 26-ти е интересен вариант, Иван да каже как е положението. Имайте предвид че ако както предполагам голяма част от споменатите може да дойдат с жени тогава може да се наложи да се слагат още маси и столове, което утежнява леко ситуацията - в смисъл трябва да се предвиди и някои от групата да се готвят да стоят на пластмасови столове Иначе към момента за мен датата е добра, нямам проблем да го направим... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted October 16, 2007 Share Posted October 16, 2007 Жени? ВТФ?! Тогава аз ще се погрижа за доброто настроение, със самото ми присъствие! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted October 16, 2007 Share Posted October 16, 2007 Е,коч компания си е най-добре бе...класика...пред жените всеки ще гледа да се държи "благоприлично" Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted October 16, 2007 Author Share Posted October 16, 2007 да и няма да мога да псувам като се изнервя (не че след 3тото уиски ще ми пука де ама ще вземат да кажат "е толкова хубаво момче пък така да псува" ) пък и варианта да си викнем стриптизиорки не е лош имам градински столове и маси алуминки само да има с кво да се транспортират до там edit: Жени? ВТФ?! Тогава аз ще се погрижа за доброто настроение, със самото ми присъствие! :) да не ти дойде много мъжете , прасенцето ще види бая зор Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted October 16, 2007 Share Posted October 16, 2007 По принцип мен ме бройте за двама човека. Макар че има вероятност и да съм си пак ергенче в най - скоро време. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 17, 2007 Share Posted October 17, 2007 всеки ще гледа да се държи "благоприлично" На маса?Ние?Хайде де! Link to comment Share on other sites More sharing options...
laury Posted October 17, 2007 Share Posted October 17, 2007 имам градински столове и маси алуминки само да има с кво да се транспортират до там има,има,моята колица ще ги откара и върне на драго сърце Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 17, 2007 Share Posted October 17, 2007 Брех кви се разбуйствахте хахах Споко аз също имам маси и столове. Но подминем ли 18 човека работата отива на зле, понеже няма да може да сме на 1 ниво, а и ако не ме лъже паметта точно толкова посуда има останала налице. Днес направих 2-3 снимки. Значи схемата със софрата е следната: СНИМКА 1, СНИМКА 2 На моя рожден ден 16 човека доволно пирувахме. Сашо е наясно бидейки един от присъстващите Ако обаче бройката се раздуе някои трябва да са долу, т.е. ще ни дели доста разстояние, не само стълбата - СНИМКА 3. В момента ситуацията е следната - трябва да се свърши малко предварителна работа, за да се подготвим като хората за събирането - някои неща трябва да се купят, малко хигиенизация трябва да се извърши. Работата не е много като обем, но е добре да се свърши навреме, тоест трябва да се съберем няколко човека и просто да я свършим. След това остава единствено да се оранизира пиенето и яденето - една част от нас ще се съберем по-отрано да се спретнат салати едно-друго, малко след това ще подхванем и скарата. Засега толкова от мен по отношение планиране и прогнозиране. Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted October 17, 2007 Share Posted October 17, 2007 Някой хора са извън България и нямат достъп до пиъринга. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 17, 2007 Share Posted October 17, 2007 СНИМКА 1СНИМКА 2 СНИМКА 3 Предполагам, не всички са изискани и с маниери като мене ( ), но мисля, че това със съдовете не е голям проблем - все пак, в краен случай не можем ли да се оправим и с посъда за еднократна употреба? И май сървърът със снимките е долу... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiTT BuLL Posted October 17, 2007 Share Posted October 17, 2007 ..............В момента ситуацията е следната - трябва да се свърши малко предварителна работа, за да се подготвим като хората за събирането - някои неща трябва да се купят, малко хигиенизация трябва да се извърши. Работата не е много като обем, но е добре да се свърши навреме, тоест трябва да се съберем няколко човека и просто да я свършим. След това остава единствено да се оранизира пиенето и яденето - една част от нас ще се съберем по-отрано да се спретнат салати едно-друго, малко след това ще подхванем и скарата. Засега толкова от мен по отношение планиране и прогнозиране. аз горе долу съм свободен следобед и мога да се включа в хигиенизирането и останалите неща Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 17, 2007 Share Posted October 17, 2007 Не е, но е ужасно бавен и иска рефрешване Ванка не съм ти виновен че не си в България Наско еднократната посуда е пластмасова, имам налице от нея, вервай ми не е за препоръчване, но е изход в краен случай Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 17, 2007 Share Posted October 17, 2007 Та аз само за краен случай я предлагам.Иначе, ако нещо, ще си нося походните прибори и вилицо-лъжицата от ПСВ Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 17, 2007 Share Posted October 17, 2007 Е няма да се излагаме сега - не сме на поход. Не забравяйте още нещо важно - трябва ни музика а.к.а МР3 плейър. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 17, 2007 Share Posted October 17, 2007 Ами аз мога да домъкна CD - player i portatiwni kolonki. Ako oshte edin pat se preebe taia kirilizacia, mamka mu na sysadmina, she mu sbyrkam zadnika ot "bugove" v sistemata! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 17, 2007 Share Posted October 17, 2007 Аз пък съм приготвил два броя 14 инчови монитора, които ще строшим демонстративно и с кеф! Което естествено ще да бъде заснето на камера. Или ще ги хвърлим от терасата или ще ги попилеем с ритници Наско СД ралта не върши - МР3 си иска Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 17, 2007 Share Posted October 17, 2007 Или ще ги хвърлим от терасата или ще ги попилеем с ритници Ураааа!Много искам да видя мога ли да разбия с бомбе кинескоп Щот глава успях... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 17, 2007 Share Posted October 17, 2007 Наско единия ще е само за отслужили в ССО хахахахах! Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted October 17, 2007 Share Posted October 17, 2007 Аз мога да си взема лаптоп-а. Имам интересни песни . Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 18, 2007 Share Posted October 18, 2007 Отсега предупреждавам, че първият пуснал чалга ще сподели съдбата на 14-инчовите монитори. Чалгата е абсолютно забранена на събирането. Иване ти хубаво с лаптоп, ама какво мислиш ще чуем от него?? Някой няма ли портативно МР3 плейърче бе да му се не види.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 18, 2007 Share Posted October 18, 2007 Абе аз подведох народа като казах CD.То си чете и мрз-та.Пък ако Айвъна(това не е "хайвана", макар че не звучи лошо ) домъкне топа, аз пак мога да донеса колонките. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.